Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme filmovou akci The Order 1886
24.2.2015 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Mě by zajímalo, kde PC mustard race vzala, že konzole brzdí vývoj her? Vždyť nikdo nebrání vývojářům udělat hru, která využije nejmodernější HW, bude mít ty nejpropracovanější mechaniky a budeš mluvit na NPC a ony reagovat.
A o těch tvých číslech taky pochybuju. Tolik her, které by nešly rozjet, určitě nebude. Napiš seznam, rád se přiučím. -
Promiň ale za odpad už platím, nehodlám platit 2x.
-
Olejnik si absolutne nedokaze hru obhajit, placa kraviny o autech, a co kdyby zminil i cenu.
Navic pokud se mu libi pribeh tak bude ten clovek dost jednoduche, a tohle video to ukazuje, co ma spolecnyho to ze nepratele sou uplne tupy stim ze hra je na zacatku, Solidni blaboly vede pan Olejnik v tomhle videu -
Je videt, ze ty ´´PCtardi´´ ti lezej v zaludku ´´bazilionkrat´´ (me se chce blejt) vic, nez jim nejaky tvoje extremsuperultra exkluzivni 30fps low physics hry. Pokud chces diskutovat o upadku, tak se podivej, co brzdi vyvoj dnesnich her. Je to vykon konzoli. Zminujes na PC LoL a Dotu? :D To se musim smat. Kdybys mi za to stal, tak ti napisu 20 titulu, ktery by a) nikdy nerozchodili konzole, b) 5 her, ktery rozchodi az dalsi generace mozna
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34 -
Presne o cem hovorim. Vy pc jelita za ty hry proste platit nebude a nebudete. Jen krast a hejtovat... hlavne s pychou vam vlastni. Hehehe
-
Však na PC to pustíš přes youtube a ve finále je to v lepší kvalitě než na PS. Místo ovladače popkorn a je to lepší než to "hrát".
-
Bral bych hned na pc... tam nevysla poradna aaa hra ani nepamatuju. Asi je na case, si tu ps4 koupit.
-
steampunková, viktoriánská a filmová akce....takový alibismus místo toho aby napsali konzoloidní slátanina pro lidi které nebaví hry.
-
ta hra je kompotina a nezasluzi si aby ju niekto kupoval, mozno tak niekedy v bazare s poriadnou zlavou ale aj nad tym porozmyslam. Aj ked je malo hier na ps4 tak len koli tomu do tohoto peniaze nenatlacim to radsej pockam na bloodborne, alebo zahram nieco na pc.
-
Tahle hra je urazka inteligence a divat se na vosmickoveho volejnika jak to obhajuje, s vobrovskym kterej miluje i shity jako farcry, no jako pat a mat kterej hrajou hry
tohleto melo byt smeteno ze stolu a roztrhano, a tady tomu davate osmicky a jeste i video prostor, lol, horsi jak ojrogejmr pomalu tady -
Star Citizen ještě nevyšel...
-
Víš GGG my máme StarCitizen mnohem hezčí a propracovanější hru, kterou by konzole nikdy nespustili, takže to záleží vždy na úhlu pohledu... Navíc mě se Order 1886 moc líbí co do zpracování to se fakt jako povedlo...
-
Zajímavý, že vždycky ty hry, co dáváš za příklad ''špatných her na PC'' jsem nikdy nehrál. Vždycky si vymyslíš 2-3 hry co se ti nelíbí a ani nechceš vědět, že existujou i jiný hry, mockrát lepší než Order 1886 a dokonce se hrajou na PC :-)
-
qq moar
-
Hezkej pokus bránit tu podřadnou blbost která se dá těžko považovat vůbec za hru. Možná by to příště měli raději recenzovat na ČSFD
-
Zprznil vkus? Vždyť ty žádný nemáš.
-
Muhehehehe, tadle hra leží PCtardům hodně v žaludku co? Ještě jsem nenašel po celém netu diskuzi, kde by byla tak zkažená PC komunita, prolezlá závistivými slintajícími ubožáčky. Něco mě říká, že většinu těch účtu na metacritic, které existují jen proto, aby daly 0/10 všem konzolovým exklusivitám, založila zdejší PCškolka.
Bazilionkrát radši budu hrát hru třeba v 1fps s 20centimetrovými pruhy, než bych si kdy zprznil vkus těmi EXKLUSIVNÍMI PC p2w omalovánkami co dnešní nerdi tak milujou. Dota, LoL, musím se smát, hnusné, nevkusné, křečovité, plastové, omalovánky, kde akorát ofečky kupují nové plastové podprsenky pro své postavy. Skutečný úpadek jako vždy přišel z PC. -
Prave se vyjadrilo Ego usmrkance. Bez si radsi zahrat nejakou hru na youtube, protoze to je to jediny, co nafoukanec jako ty jeste dneska zvladne. Jo, a hlavne pak nezapomen okomentovat jaka ta hra byla sedlacka sra.ka, a nasledne se pochlub svou pc sestavickou, aby vsihni mohli nalezite posoudit, jakej to nejses frajer.
-
Nakonec se mi to líbilo, jednou to zahraji ale aspon konečně vím na čem budu... *4*
-
Co pustíme příště? Mě by udělala radost Apokalypsa nebo Kmotr.