Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    To že jí z větší části nehraješ takže konzolový sedláci budou mít konečně absolutní pohodlí kdy mohou jen ležet a čumět. Příště bych jim dal autopilota který za ně odehraje i ten zbytek.
  • To není chytrej pojem, to je prostě to co odlišuje hru od filmu.
  • Vzhledem k tomu že celej ten hejt na Ordr generuje hromadu prokliků (čtenost) tak bych řekl že Volejník je teď spíš hvězda měsíce *7*
  • Draken69CZ
    Sranda GamesPlay ať ta hra má to či ono je to klad a basta. Nejvíc mě bere "nevíte zda hrajete nebo je to cutscéna" a to je klad nebo zápor? Pro mě teda zápor.
  • Herni mechanika?, co je to zase za chytrackej pojem? Hra je proste zabavna a strhujici. Bud to muzes zkusit, a zazit, nebo o tom jen cist, a myslet si, jak nejses chytrej.
  • Nějaká herní mechanika co tě zaujala, já sem zatím totiž četl jen vychvalování ingame animaček.
  • Prave ze nemyslim. Vazne je to skvela hra.
  • Vojta_Ilavsky
    Myslí to ironicky. *3*
  • A dalsi pribyvaj... smrk.. smrk
  • Brecis na spatnym hrobe, saso.
  • maros.goc
    čo je na tej hre také perfektné? :)
  • 8 stejnech volu jako ja souhlasi *3*
  • buuuu... buuuu...
  • perfektni hra... ready at down jsou borci *15*
  • maros.goc
    "Bleskovy - 13:45
    Tiscali.cz shání redaktory i externisty pro několik svých projektů včetně Games.cz. Bližší info najdete na této stránce."

Olejnik dostal padáka?
  • Morraw
    Já se dívám zde :)

https://www.youtube.com/watch?v=8d9esRUUgLc
  • Let's Watch
  • Keyz
    Pruhy šetří energii.
    Díky tomu monitor zobrazuje z části pouze černou barvu a nemusí se namáhat při zobrazování měnícího se obrazu. Také pruhy rozvíjí pohyb. Je nutné více mačkat páčky aby se člověk podíval co je na na horní a dolní straně, protože to překrývá daný pruh.

To je propracovaný!
  • jeste stesti, ze nejdou preskakovat ty cutsceny, takze to nestihnou dohrat v primym prenosu *5*
  • To dohrajou dřív než stream skončí :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit