Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme filmovou akci The Order 1886
24.2.2015 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Ale propimenul si mi jeden dobry vtip:
Anketa v UK...Myslíte si že poľské prisťahovalectvo je problém?... 30% opýtaných odpovedalo: "Yes,it is a big problem"... 70% "Nie widzę absolutnie kurwa żadnego problemu" *1* -
Nie si ty Jejdašek ?? To je potom debata marna... *1* *3*
-
V pořádku to je, protože je to součást jinak širokýho spektra her. Nic na tomto žánru, na hrách na tomto postavených, na hrách toho využívající a hrající se s tím, nevidím, vskutku. Ten problém tu prostě není.
-
Milý humorný otče, za utření huby bryndáčkem a uvelebení se v plínce ti musím sdělit krutou věc - nemám konzoli a jsem PCčkář. A jako takový samozřejmě krituzuji i špatný hry na svou platformu. Ale znovu vytahovat Dotu a CoH, který nám tak reálně ukazuje military, jak si kdysi fakticky tvrdil? Ne, to už snad probráno bylo a vím, že nejsi hoden k tomu, abys diskutoval s mozkem a bez sentimentu nad záležitostmi, kterým moc rozumět nechceš.
-
Tak som si spomenul, že pred par rokmi, tušim 15timi, som mal na videu, ANO na videu požičany film Harry Potter a neviem čo... s tymi velkymi pavukmi, a ako bonus, sa dala na videu, na dialkovom ovladači, hrať pasaž z filmu, ako utekate tym autom cez les pred pavukmi...išiel filmik a občas si stlačil dake tlačitko na ovladači, ked si stalčil zle, alebo si nestihol, zožrali ťa pavuci...no naramna zabava, len neviem načo ste vražali tie strašne prachy do nextgen PS4...
-
Ako skutočne, ak je podla teba hranie hier, spôsobom pozeram filmik a stlačim v pravy čas koliesko, alebo trojuholniček v poriadku, a bavi ťa to, tak naozaj neviem, kde v tvojom pripade genovy inžinieri urobili chybu...alebo koko maš rokov ? lebo moju 7 ročnu dcerku to už nebaví... *1*
-
Vidim ze te COH opravdu trapi, udelam ti proto radost, dneska uz mam zasebou 3 zapasy, to je co defekte.
Jinak vis jake je rozdil mezi PC hracem a konzolistem jako ty?
PC hrace dokaze zkritizovat i hru na svou platformu, kdyz je hra spatna da ji to sezrat?
Konzolista jako ty, bude obhajovat i zlate zvratek, nejde mu o kvalitu hry, je pro neho dulezity ze vysla na jeho platformu, a proto proste nemuze byt spatna.
Ses dobre komediant kluku :-D -
Subjektivní, předpojatýž. Taky myslím, že do srand Doty a CoH ti to skutečně ještě nikdo nenasral, takže konkrétně tobě by to mělo být spíš u pr*ele, příteli.
-
A kdo to určuje tu její zbytečnost? Je to jedna z forem budující hru a její hratelnost, případně hratelnostní prvky. Jedna z forem. Pokud se někomu u nějakého titulu nelíbí, ať se dívá po takových, kde to není. Pořád nevidím důvod, proč by to ve hrách, které to chtějí využít, nemělo být.
-
Pochopitelně, že konzole nebrzdí nic. Opak tohodle tvrzení je oblíbenou songou pro kovboje, co si nechtějí připustit, že PC na podobnej přístup s tím mála trotlů se supr počítačema od fotrů a množstvím spíš ukecaných snílků o lepších ztířkách, nemá udržitelnou základnu, páč ta jim dřív ukázala, že to není schopna hlavně dotovat. A taky jim na druhou stranu vlastně uniká jejich vlastní argument (jako šaškovi výše), protože guma tvrdí, že něco brzdí vývoj a pak ti tady sekne desítku titulů, na kterou nemají konzole vliv. To je jak u blbých...
-
Proc by nemela byt? Je zbytecna, frustrujici, neprinasi hraci zadne zazitek, vyzvu, radost z jejho plneni.
Nikdo nema QTE rad, nekdo min, nekdo vic, ale neznam nikoho komi by prinasela radost. Je to stupidni mechanika, ve hrach naprosto stupidne a zbytecne uzivana. -
Jistě, bezproblémová, jenom absolutně zbytečná.
-
natodle je volejník presne expert, fc4 10/10, rpo jistotu recenzováno z konzole, protože blablabla, ani ve verzi 1.7 to na PC nefunguje poradne, totalni s*it ta hra... ten člověk prostě má rád podmázuto, jméno sedí. Tak co? ZAS BAN???
-
QTE je naprosto bezproblémová herní mechanika a Order s ní zachází velmi solidně. Zatím ještě nikdo inteligentní nevysvětlil, proč by tu neměla vlastně být, a proč kromě jakéhosi subjektivného nepodstatného nadavování, zůstává pro některé tak srdceryvnou sondou do jejich nervózních lejn. Ale to já jen tak...
-
Tak to zachraňuješ konzolistom česť, som zvedavy, či sa ešte niekto ozve, lebo konzolisti len minuskuju a tvrdia že konzolove hry sa nesmu kritizovať...
QTE je hnus, to ked vidim v hre, tak škripem zubami...skutočne nechapem prečo to se*u, inak, do celkom inak dobrej hry... -
Tak třeba ty QTE mi vadí fakt hodně, jinak dobrý.
-
Olejnik nič nemusi obhajovať, ta hra sa obhajuje sama :-D len mi nie je jasne, pre aku vekovu kategoriu je tato hra určena... *15*
-
Taky mi přijde, že se fanboyství hriankovačů rozšířilo nebezpečně moc.
-
Tak Olejnik stoji uprostred strielačky a ob-čas ho aj niekto trafi a obrazovka sa trošku začervena...nooo lebo to je začiatok hry...:-DDD ako sry pani recenzenti, vaš pristup - PC hru by ste zodrali z kože !!
Zaujimave ale, že to žiadnemu konzolistovi nevadi a vôbec, veď im vlastne NIČ nevadi...to len my PC čkari mame problem...idealna cielova skupina, SONY bravooo... maš vyhrate, staly prisun peňazi tyto GGG hriankovačkulerosmasters kupia všetko...ale ja si myslim, že už aj deti, by už mohli byť v tom veku trošku kriticke, nemysliš GGG ?? veď aj infantilnosť a demencia ma svoje limity...ČI ? -
Lidi proberte se, 6 hodin je vám na film málo? Vždyť je to úplně o ničem, pro mě je 6 hodin až moc.