Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jabbo126
    jaký mělo tohle smysl? hodina zírání do rozplizlé tmi a poslechu dementních hlášek v kadenci více než uspávající ... nepochopil jsem, nedokoukal jsem ...
    • "zdá se mi to nebo lukáš cumlá nějaký bombon? To byl nějaký režiserský záměr? Neskutečně mě to iritovalo (pokud jde o nějaký dentální problém, tak se omlouvám)"

"Ne. Neodvádějí výbornou práci. To je ten problém. Samozřejmě netrvám na tom, aby dohráli celu hru, ať už jakoukoli, ale když už ji hrají aby bylo vidět, že jsou to profesionálové, kteří o ní vědí nejmenší podrobnosti, aby během hraní tyto podrobnosti zmínili, aby hráčům ukázali co byla ta hra kdysi dávno pro nás tatíky - aby vysvětlili, proč je vlastně LEGENDÁRNÍ"

"Tak po dlouhé době se mi z games opět zvedá kufr. Chápu že to hochy nemusí bavit, ale mě třeba ty filmečky celkem zajímaly - já nevím, jestli jste někdy hráli nějaký MK a tak nějak jste pochopili o co go, ale opravdu nechápu co jste od toho čekali. A takhle arogantně to zesměšňovat na úrovni 10 letých fracků, takhle si vážně gamesplay na profi serveru nepředstavuju"

Jen malá ochutnávka tvých příspěvků pod let's play videa. Proč se na ně doprčic ještě teda díváš?
      • jabbo126
        Protože některé jsou vydařené, jak vidíš ve tvé poslední citaci, píšu tam "po dlouhé době" - to znamená, že dlouhou dobu jsem byl spokojen. A citace příspěvků, ve kterých kluky naopak chválím jsi nějak vynechal ... Některé díly jsou naopak plné zajímavých informací, zejména ty s honzou olejníkem a rád se na ně dívám. Proto mě tím více irituje a mrzí, když se to nepovede. To je celé. Apropo, připadá ti, že jsem jediný s tímto názorem? Možná se vyjadřuju víc vulgárně, než by bylo třeba, ale to je dané tím, že mám většinou v té chvíli náladu pod psa, chci se pobavit a dostanu tohle, občas mi vytečou nervy.
      • Chim
        Třeba doufá, že si ty příspěvky někdo z redakce přečte a zamyslí se nad nimi.

Osobně dodám, že po formální stránce nikoliv, ale po obsahové stránce bych se pod tyto příspěvky mohl až na drobné výjimky podepsat.
  • Větší kravinu už jste tam fakt dat nemohly,ani dívat se na to nedalo. Nuda pořád dokola
  • Nenapadá mě jediný důvod, proč Pavel zvolil při jeho comebacku po E3 takový TRASH, jako bylo tohle. V early accessu jsou teď mnohem zajímavější kousky, který zaslouží pozornost Games. Plusové body za split-screen, jinak nic.*16*
  • Tohle vynechám.
  • Martin mel spis prinest Wii U, nedavno ho dostal a sam Pavel taky pred casem uznal, ze nejaky Gamesplay na Wii U neni spatny napad. *5* Tak doufam priste!
    • Naprostý souhlas! Chtělo by to GamesPlay Splatoon, Mario Kart 8 nebo Bayonetty 2.
  • Ta hra je pro ucely letsplaye otresna.
  • Rota je super, ale proboha, nemrhejte jeho časem na hraní takových ptákovin! Tahle hra je zjevný odpad.
  • Jako kluci, prosím dělejte Lets Playe alespoň na projekty co jsou pro lidi zajímavé a něco o nich víte.
    Jediné okýnko na které se dívám je RETRO s Volejňasem, protože ten je alespoň vtipnej a normálně smýšlející.
    Nechápu proč tam cpát lidi, co jsou pro mě zajímavý jak tenisák ve Fantě....
  • alien isolation ma nepotešilo toto ma taky nepotešilo..:) *1* ..namardžo toho ako to prirovnáva.:D
  • a mám rád ludí čo sa snažia hovoriť super kúúl po anglicky ...:"enánymus"...cit.: mna potešil enánymus...co to?...enánymus..co?..jaaj..enánymus-anonymus.....:DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit