Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme himalájskou střílečku Far Cry 4
27.11.2014 | Redakce Games.cz
70 příspěvků
-
v GTA se dostaneš do 99% mapy, krom nějakých interiérů co se otevřou až příběhem, nebo tě to hodí do lokace kterou musíš prolézt když to po tobě hra chce, jako ta zimní mise na začátku GTA V, nebo hrad Helgen ve Skyrimu.. rozhodně lepší řešení, než nápis že jedeš mimo prostor mise a že tě hra zabije když se hned nevrátíš, to je u open world hry dost ostuda
-
Skoro :(
-
to ovšem neni nejlepší gamedesign, v takovém GTA máš na začátku taky úkol, ale hned můžeš jít skoro kam chceš
-
Tak neviem , ale ešte predvčerom som kúpenú originálku nemohol spustiť a po štarte čumel ma čiernu obrazovku a čítal hlášky ako Ubisoft pracuje na odstranení problému. Tak som sa nazlostil a stiahol som z warezu injektor na dvoj jadro ( mám 3 jedrové AMD) , ktorý tam , ktosi vyložil a patch s crackom a div sa svete hra sa mi rozbehla aide na stredné detaily úplne v pohode. Nie že by mi to vyhovovalo, ale to v bubdúcnosti ak si budem chcieť zahrať riadne kúpenú hru, tak sa budem musieť spoľahnúť na pirátov , že skôr vyriešie problém s hrou, ako samotný vydavateľ?
-
necelejch 10 minut jsem koukal a toho hitlera bych pleskl u toho hraní
-
No víš chlapečku to bude asi tím že jsi měl něco za úkol. Až by si to udělal potom si můžeš dělat co chceš.
-
proč blbej psalo že otevrenej svet ne? tak jsem myslel ze muzu kam chci a nepustilo me to
-
No jo když je někdo blbej.
-
Tys chtel nekam jit autem? To se nedivim ze te to nikam nepustilo, autem se totiz jezdi, a ne chodi
-
ja hral FC3 a vsude psali ze otevreny svet tak jsem chtel jit autem hned na zacatku kam chci a napsalo mi ze opoustim oblast mise nebo tak neco a pak mne to vratilo tak jak otevreny svet jsem to hned vypnul
-
Komediante :-)
-
Zmíky, jejichž názor sdílim - totiž že FC4 je FC3 akorát se čtyřkou na konci :) neni potřeba brát negativně. FC4 je zkrátka FC3 se všema dobrejma i špatnejma věcma, navíc jako bonus některý drobnosti ze všech předchozích dílů (posun času spaním v posteli, odlákávání nepřítele házením kamenů a hlavně velkej dvoubombovej acetonovej autogen :DDDD). Kapku mdlejší příběh, kouzlo hry spočívá mnohem víc v oné "virtuální turistice" a otevřenosti světa, než v sp kampani. FC3 vás na začátku hry chytlo za vlasy a táhlo vás celou hrou, zatimco vy jste se marně snaželi odrážet patama a mít nad příběhem navrch ;) a vy jste nechtěli nic jinýho, než zabít Vaase, pokud možno hodně dlouze a hodně bolestivě :). FC4 je příběhově oproti FC3 taková podivná polívčička v krásnym světě. Ale hraje se to hezky i to hezky vypadá, nepadá to a oproti zbytku internetu jsem asi ten vyvolenej, kterýmu FC4 zatím funguje bez bugů a obtíží :).
Je to pěkná hra a kdo zrovna v poslední době nedohrál po desátý trojku s tim, že "už nikdy", ten si FC4 užije :). -
FC1 rulez. ostatni jsou trapny shity.
-
ale jo, jako omg sem psal k FC4 to máš recht, to se ti musí nechat...
-
Hmm, tak ale co mi zbývá - můžu mlátit hlavou do zdi, hodit si mašli nebo brečet nad rozlitým mlíkem ale já si radši ty srajdy zahraju... nebo se mam ukousat nudou. *7*
Hrál bych staré hry ale už jsem se smířil s tím že si ani všechny hry nikdy nezahraju no... možná nějaké jako neuvidím všechny dobré filmy a nesposlechnu všechnu hudbu. Rezignovat na hraní nemíním nikdy. -
u me de o to, ze hraju od zacatku, tak mam s cim srovnavat a je to bída přítelé :( nejvic me ze strilecek bavi Brutal Doom, dotoho si dam Magic Carpet 2, Ultima underworld 1, Deus ex 1. z novejch Grimrock 2, první tři hodky Isolation... Dobrej je Stalker Losta Alpha...obcas quake live ale ani ten neni co bejval... Takze vlastne z tohodle roku nic... krom LA (free hra) a LOG2... to neni o mě, ale o tom, ž vycházej nehorázný hovadinky a nikdo to už snad ani nevnímá
-
co to meleš? utkvělý představy?
-
To jsem nehrál... vlastně ani jedno. Věřím ti asi si už starý na dnešní hry a občas si to řikám i já. Ehmr... spíš nedostatečně hloupý. *7*
-
Ani do půlky to nešlo, dopad.
-
Tak to nehraj...To tady čtu skoro furt tvl....Třeba že to má špatný příběh,že FR1 byl nejlepší díl,a že to je stejný jako 3 díl,nebo se porovnává s hrou s kterou ani nejde porovnat....furt ty samý keci do kola :-)
Je to jako u filmů první díly jsou nejlepší ale jak mile se točí 6 pokračování tak je jasný že to bude sr*čka....Tady příběh ještě neznám ale ve Far Cry3 byl ten příběh celkem dobrý....A to že tenhle díl je graficky podobný tomu 3 dílu bude tím že na něm začali dělat chvilku po 3 dílů.....Far Cry 2 rok 2008 tam se vědělo že to bude změna...To samý Skyrim,Mafia,GTA jelikož ty hry nevychází každý rok...ne jako třeba CoD tam vychází každý rok 1 díl a moc změn tam taky není.....
To je všude BiosShock 1 a 2 díl jsou stejný Crysis 1 a 2 díl stejný....Assasin všechny díly krom 1 jsou si podobný...Total war je stejný,Fallout 3 a New vegas stejný...Stalker stejný....Zaklínač podobný,Arma je taky stejná... a mnoho dalších....