Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Proboha, co je na ANTHEM kontroverzního??? Kontroverzní je leda pro trotly, kteří vylezli z jeskyně a čekali, že když je to hra od Bioware, že půjde asi o pravověrné RPGčko... Proč to pořád omíláte?

    • přesně tak. Kontroverzi si představuju fakt jinak než na první pohled debilní AAA koncept run&gun (fly&gun?)

      Mě třeba přijde i Mass Effect jako plytká břečka, ale nemůže se to moc říkat, spoustě lidí bylo 11 když to hráli 😀

      • Derp_1337

        "Kontroverzi si představuju fakt jinak"


        Představovat si můžeš, co chceš, ale nic to nemění na tom, že tvoje představa kontroverze je špatná.

        Kontroverze znamená to, že se k dané věci či myšlence vyvolal odpor a nebo rovnou názorový spor na veřejnosti. Takže tím, že velká část hráčské populace tu hru bojkotuje a kritizuje (a jiná část hráčů se proti nim ohrazuje), tak tím se z ní stala kontroverzní hra.

      • Jack1947

        No a že jim bylo 11 tohle  tomu nesahá ani po... po něco lol.

        • jo já souhlasím. ME aspoň nějakej obsah měl, Anthem vypadá fakt zoufale blbě.

          • Jack1947

            Andromeda byla taková orná púda pro ANTHEM, navícv každý čekal srajdu která přestane rachle bavit a zapadne.

    • Já nevim. Třeba proto, že v porovnání s jinejma Bioware hrama stojí za prd? A to i s těma horšíma. Že kvůli Anthem dostala značku Mass Effect do paznehtů banda amaterů, která jí totálně zprznila? Že všichni chtěli, aby se Bioware po x letech útlumu zase vrátilo na výsluní? Že jsme od společnosti, která vždycky excelovala ve vyprávění příběhů, postavách a tvorbě nápaditejch úkolů a aktivit dostali generický a nudný rádoby Destiny s jetpackama? Že jsou ve hře mikrotransakce? Že Bioware může snadno potkat stejnej osud, jako Bullfrog, Westwood a Visceral?

      Ne, tohle fakt neni o vybočení z RPG žánru. MDK 2 konec konců taky neni žádný RPGčko a nevšim jsem si, že by to někdy někomu vadilo...

    • Derp_1337

      Víš proč je to kontroverzní? Protože Bioware by mělo být velmi zkušené studio a přesto na trh vypustilo podprůměrnou hru.

      Všichni doufali v dobrou hru, ale Anthem na trailerech vypadala jako další generická střílečka a bohužel se z toho taky vyklubala pouhá generická střílečka. Trh je už dávno přeplněný podobným balastem a tak jsou všichni překvapeni, že Bioware něco podobného vydalo.

      I nenároční recenzenti z PCgamer tomu dali pouhých 5,5/10 přičemž průměr kritiků je cca 6/10. Tímhle nízkým hodnocením se z toho stala nejhorší hra z produkce Bioware a to jen přidalo vodu do mlýnu fanoušků RPG.

      • Jack1947

        Zlatá ANDROMEDA

        TOhle je srajda a přeju jim to že jim to propadlo , snad se ponaučí že TAKHLE TEDY OPRAVDU NE

      • sugyn

        Kontroverzni to bezesporu je, potiz je, ze  Bioware co my vsichni si pamatujeme a mame radi tak v tom studiu nezustal prakticky nikdo z puvodniho osazenstva. Dalsi vec je EA co stoji s bicem nad Bioware. Nebudeme predstirat ze je to "TO Bioware". 


        Moje dojmy po 10 hodinach:

        EA prislo s listem popularnich her a prvku v nich a reklo:" Vemte z kazde ty hry prvky co se lidem libi a udelejte na zaklade toho hru" No a tak mame Anthem. 

        Hrozna optimizace. Nerozumim proc mam zchlazovat oblek pruletem vodopady. 

        Nezajimavy postavy. Abnormalni mnozstvi particle efektu a ruznych vybuchu, casto jsem ztracel prehled nad bojistem.  Hra je v kategorii looter shooter no a na to pada docela malo lootu a kdyz padne tak je to crap a to jsem hral jen v hard obtiznosti.


        Proste EA chtelo mit vlastni Destiny. Zkousel jsem betu Division 2 a ten me bavil vic. 

    • TheGGG

      ta hra je absolutně nepovedený a nepodařený generický brak, s tunou chyb a problémů, předraženými skiny a celkově nijakou hratelností.

      Navíc se traduje, že kvůli anthemu dopadla andromeda tak jak dopadla, protože bioware na příkaz svých pánů z electronic farts dalo vše do tvorby anthemu a andromedu vyflusly narychlo

      • taky si myslím že je to naprosto zbytečný hate.Bioware no a co vytvořili něco mimo jejich klasický rámec..Hrál jsme všechny jejich hry - bavilo mě Destiny, bude mě bavit i tohle - za půl roku do toho vletím

        • Derp_1337

          Tady máme důvod, proč si Bioware dovolí vydat podprůměrnou hru... protože se vždycky najde nějaký slepý fanboy, co si to koupí.

          Kdyby si hráči stáli za svým a nekupovali odpad, tak by si vývojáři nedovolili vydávat odpad. Jenže z nějakého důvodu se i ten odpad nakonec prodá.

        • TheGGG

          nejde o to, jaký je to žánr, ta hra je prostě špatná a to hodně i ve srovnání s destiny

    • Ilusiveman

      Vítej ve světě bussinesu :) hry maji poradnej kus  koláče, tyto dny. 

      Korporace neví už, jak jinak zvýšit zisky, tak se je snaží přebrat konkurenci. Normální, když ses už  "velkej", ale taky mě to mrzí, jak člověk převážně všechno musí brát s velkou rezervou. 

      Částečně si za to můžeme zvykem, si oPravdě raději přečíst. 

  • Jack1947

    Nechte mě hádat, zbytečná hra ?

  • Z těch záblesků při boji jsem málem dostal epileptický záchvat 🤮

  • Tak a ted by mi EA mohla zaplatit tech 5 minut zivota co jsem ztratil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit