Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme krvavou bojovku Mortal Kombat X
16.4.2015 | Redakce Games.cz
30 příspěvků
-
Zdravim. Takhle dobre sem se dlouho nepobavil. Dve lamy bez tricek na jedne klavese pari MK X. Opravdu zdarili sitcom. Pekne odlehcene, jen tak dal.
-
To je ale hloupá hra.
-
Takhle to dopadá když se do bojovek se*e PC lůza. Kdyby to hráli konzolisti bude to pecka. Holt je potřeba to všechno spálit než nás ten PC mor dostane všechny. *3*
-
Je to řádná hra, dlouho jsem se u singleplayeru takto nebavil. Eště nemám dohráno, ale je to minimálně stejně dobrý jako MK9 a ten jsem dohrál asi 4krát. Nový postavy jsou až na jednu dvě vyjímky vážně podařený.
-
-
tento gamesplay bol pre teba ako stvorený.
-
Tak to jen doufam ze ses nedival na ten lets play protoze to co tam predvadeli bylo fakt dost ubohe. A nemyslim jejich um. Se koukni sam *11* kdyz budes mit zajem. *16*
-
-
měli si k tomu pořídit gamepady, možná by to bylo lepší, recenzenti her a nemaj gamepady?
-
Jo bohužel to moc nedopadlo, ale nemění to nic na tom že to je dobrá hra... a co se těch postav týká tak Johny Cage je a byl vždycky geeeej :D a z těch new mě docela zklamal/a Ferra Torr :)
-
-
-
Ten tenhle gamesplay mě vážně bavil. Chlapi kašlete na negativní reakce - tohle byla sranda *3* *1*
-
-
Sranda? Same trapne hemzy se sexualnim podtextem. Prislo mi to jak sezeni homosexualu. Lets play MK serii nepolibeny. A dovolim si nesouhlasit s tvrzenim ze z negativnich reakci si nemaji nic delat to je asi zacatek konce. *16*
-
-
První česká rozsáhlá recenze pro hru Mortal Kombat X na www.boreczek.cz
-
*1* Dobrá prča *1*