Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraji a mám narháno 4h herního času. Moc dobrá hra a proč? Inu v komparaci s jinými herními tituly i z jinýcbn herních žánrů má Metro několik předností - hezkou grafiku, "odpočinkové" pokecy s postavami po "tuhých" bitkách. Bitky nejsou moc těžké, ale ani zase ne moc lehké, tak akorát. Něco jako v RAGE nebo DOOM. A hlavně hra má spád, což v dnešní uspěchané době je plus. Hra se hraje proto pěkně. Hraji i jiné hry - ELEX - zde je to moc těžké a rozvleklé, Overload - těžké na preciznost, Zaklínač 1 - zdlouhavé chození, Darkest dungeon - těžké atd atd....

    • Jack1947

      Já už jserm v polovině hry těžko se od toho odtrhává, ale ten obrněnec mě přesvědčil že to chce pauzu :D , ale jsou tam některé bugy třeba odlétajicí voják nebo voják který prolétne zdí domu, a zase zpět, hezké je že se tam vzdávají když zjistí že na vás už nemají( postřelený voják kulhá někam do ústraní ale sraženej vás může sejmout brokárnou t podivné animace když vás zmerčí ale to nevadí.- zásadně nikoho nezabijím. Jwen mě štvou titulky které se seknou a až ted jsem zjistil že to má lol české title a hlavně audio že se dá přepnout. Rusky je to hned autentičtější.

      Hraju tak +-5 hodin ? ono těžo říct když něco opakuji třeba 10x ale zase to je zábavné kolikrát stačí jen utéct schovat se quicksave pak je odpravovat jednoho po druhém. Na HARD no. Jo ale spíše reloaduju páč mě sejmou moc rychle ono 2-3 rány a je vymalováno.

  • KIMCID

    Jen těch 12 hodin herního času je za ty prachy dost málo

    • V kině stojí film 200, kč za 1,5hodiny. Tady je 1200,- za 10hodin. A tohle je lepší než film.

    • Carnage666

      Mam 15h a ještě jsem to nedohrál a mam před sebou min. dalších 5 co tak nějak vím ze spoilerů a hlavně z přečtení achievementů že to bude poslední lokace.

    • Jack1947

      Nekupuj ve dne vydání když ti vadí "krátká" herní doba, minulé metra měli dokonce jen 9-10 viz howlongtu...

      • KIMCID

        Jo byla to chyba

        • Jack1947

          Nemusíš to nutně hrát tak rychle proběhnout vždyt se to dá hrát i pomaleji... spousta lidí je ráda za poloviční herní čas, zrovna u Metra si stěžovat na délku je hloupost.

          • Carnage666

            Přesně, na PS4 bazaru to lidi měli dohraný v den vydání jak nic a řekl bych že to museli jen prolítnout... na co? Máme větší otevřený prostor než v predchozích hrách a lidi to jen prolítnou bez vedlejších misí a exploringu. Za 1500+ ps4 verze dobrý no...

            • A není to každého věc, jak se svou hrou naloží? Třeba ti hráči neviděli důvod vše prolézat, nebo je to nechytlo.

              Není spíš problém v tom, že PC hráč hru nevlastní a nemůže s ní ani nic dělat, tudíž holt proleze všechno, když už za to vyplázl těch 60 éček?

  • Díky za gamesplay. Udělal jsem si dnes svůj vlastní taky.. 🙂

    Felling opravdu po letech skoro jak v HL1/2, Riddick atp.. Atmosféra, grafika, nápad, detaily.. prostě povedená hra. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit