Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme parádní mod A Game of Thrones pro strategii Crusader Kings II
12.5.2015 | Redakce Games.cz
25 příspěvků
-
Aleš obecně ty strategie moc neumí hrát a moc tomu nerozumí. Viz jeho tvrzení, že Rome 2 je skoro perfektní hra na 9/10 a, že je to jedna z nejlepších strategií ke kterému se bude pořád vracet.
-
To víš, to máš těžké :) Na to video je tak hodina, normálně bych se tu hodinu jen hrabal v sousedech, dynastických vztazích, pak řešil claimy, vybíral si radu atd atd...ale to by nebyla moc zábava na sledování ani komentování a nejspíš bych se nedostal za první měsíc :) Radši jsem se snažil ukázat co nejvíc z toho, co ta hra může nabídnout, její RPG styl, klidně za cenu sebevražedného Eddarda a chaotických bitev "všichni hurá vpřed," ignorování claimů, výstavby atd.
-
Nic proti Alešovi, ale hrál to tak otřesně, že jsem to psychicky nevydržel a musel jsem to vypnout. To je jako sledovat TotalBiscuita hrát Hearthstone. Komentář dobrý, produkce dobrá, ale ten gameplay je pro někoho, kdo to zná, naprosté utrpení.
-
hustej gamesplay. dobrej vyber, Ales tomu ocividne rozumi a Petr ho vkusne doplnuje...zrovna tudle pecku hraju a naramne se bavim
spoilery bych vubec neresil, todle je mod z knizky, serialovci maj smulu a shori na hranici *16*
povedlo se *5* -
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5WMwekqnmUD5IXWEb4NiZIib2zJlv80O