-
Čau borci, ja už skoro na nič nemam čas, ale vas dvoch si pozriem, vaš retro serial je vyborny, diky.
-
Pamatuju si, jak jsem tehdy dokola projížděl časově omezené demo a dětsky naivně snil o tom, jak tu hru hacknu a dohraju ji celou *15*
-
-
ale takhle jednu dobu hry vychazely... pak stacil "jen" upravenej exac *1*
-
-
To mi ani neříkej :-D Ale tak snad příští rok by měl vyjít remake. Tak se na chvíli vrátím do dětských let :)
-
-
nevim, co to bylo za distributora, ale minimalne jsem takhle mel tenkrat sid meiers pirates... a tech her bylo vic ze stejnyho hnizda
tvarilo se to jako demo/trial, ale s jinym exe to jelo full -
-
Přesně cracknutelný dema na to si moc dobře pamatuji - Prostě jen trial verze která měla v sobě celou hru jooo *4*
-
-
-
-
-
Pamatuji si, že grafika prostředí byla v nízkém rozlišení, ale že by ty postavy byly tak pixelovaté, to ne. To hrajete bez akcelerace, nebo to tak zastaralo?
-
-
A co si takhle poslechnout o čem tam mluví? Vždyť tam vysvětlují proč to tak vypadá...
-
-
Kouknul jsem jenom na kousek pro připomenutí a trklo mě to do oka, neviděl jsem celé video.
-
-
Tak meli to roztahle na wide screen a tehdy CRTecko zakrylo ledascos.
-
Taky jsem koukal, ze to takhle hnusne nevypadalo...na jinych streamech je to hezci.
-
-
Tato hra neměla ve své době naprost žádnou konkurenci. Dohráno na PS1, kterou mi tatík za špatný prospěch zabavil a už jsem ji neviděl a posléze za dobrý prospěch na novem PC podruhé...studentské léta bylo něco jako ráj.
-
Výborná časť. Škoda len, že ste nedali viac PS klasík ako minule (napriek tomu, že to vyšlo aj inde). Až ma mrazí, keď si spomeniem, že toto bolo moje detstvo a bude tomu pomaly 20 rokov. Moje prvé hranie tohto dielu bolo, že som sa dostal na stanicu, následne do miestnosti vedľa schodov, kde som to uložil a od strachu vypol. Celé som to dohral až po pár rokoch. Každopádne palec hore za toto video, rovnako aj za prednovoročný Thief a mnohé ďalšie. CZ/SK youtube scéna je plná sračiek ako ten český tučný keket alebo vulgárna RESTspodina od nás, toto je na úrovni úplne niekde inde. Len tak ďalej.
-
"35:28" - "...nevím jestli je to nějaký humor, existovala prý nějaká heavymetalová skupina, co se jmenovala Biohazard...: :-D
To je jako říct: "Slyšel jsem nějaké povídačky, že v sedmdesátých letech hrála nějaká rapová skupina ABBA." :-D
Biohazard je naprostá hardcore legenda. -
-
Od Kill or Be Killed už je to spíš metal.
Každopádně v době prvních herních Biohazardů byli HC. -
Už jsem se lekl, že to padlo od Poláčka *1* Hudební neznalost Olejníka lze ještě omluvit.
-
-
Omluvit tak zásadní neznalost? :-D O kapelách formátu Biohazard se snad už učí na základce, ne? :-)
-
-
Já jsem o ní taky v životě neslyšel.
-
-
Taky ne, ale je fakt, že mě uřvaný metal moc nezajímá
-
-
-
-
-
Tuhle hru jsem dohrál ve dvanácti letech bez návodu s minimální znalostí angličtiny za Leona. Poté jsem hru rozehrál za Claire, došel jsem do výslechové místnosti na policejní stanici, kde jsem se poprvé a naposledy za celou hru lekl, až jsem upustil ovladač (kdo hrál asi ví čeho) a řekl si, že je to vlastně to samé jako za Leona a tudíž je zbytečné s tím ztrácet čas.
Jinak mě hra bavila, ale po rozehrání třetího dílu už jsem si na ní ani nevzpomněl. Trojka byla o dost zábavnější. -
-
Hm, týjo já tý trojce snad budu muset dát šanci. Dvojka byla super, ale když jsem pak rozehrál trojku, po půl hodině jsem to zabalil. Vlastně nevím proč.
-
mám to stejný jedinný slovíčko co jsem znal bylo key :D nekolikrát dohráno. třetí tíl byl nesrovnatelně těžší.
-
-
Trojka byla právěže mnohem lehčí. Vlastně dost možná nejlehčí Resident vůbec. Hlavně to vynikne v porovnání s pozdějším Code Veronica, kterej se z velké části zase vrátil ke koncepci jedničky a rozhodně nic moc neodpouštěl.
S Nemesis si se často nemusel vůbec konfrontovat (stačilo prostě utéct) - pokud si neutekl a zabil ho, tak si z toho ještě měl benefit, protože první dvě součástky byly na tu super pistoli, co byla schopná klasickýma nábojema ustřelovat hlavy. Zbraní a nábojů tam bylo prostě strašně moc, navíc si tam vlastně na klasické zombies nemusel skoro vůbec střílet. Vlastně jedinej opravdu tuhej boss tam byl Grave Digger, na kterýho stejně stačil udělat fígl s elektrikou a bylo to v cajku.
Trojka se právě snažila trochu podřídit akční hratelnosti (jako třeba Dino Crisis 2) a tak se autoři museli od obtížnosti dvojky a hlavně jedničky odprostit. -
-
Souhlasím ,i já považuji třetí díl za nejlehčí z původní triologie. Code Veronicu jsem bohužel nehrál, ale tvrdí se, že je vůbec nejtěžší. Pokud jde o Nemesise a nenutnost konfrontace,tak to nemohu potvrdit, ale osobně pochybuji, že mu šlo vždy utéct. Já jsem s ním vždy bojoval a byla to docela fuška. A to i přesto, že jsem to hrál na lehkou obtížnost, jelikož PlayStationová verze neměla střední obtížnost a na těžkou se mi to při prvním hraní hrát nechtělo, neboť jsem hru neznal a bál se, že by to bylo příliš obtížné.
K akčnosti třetího dílu - Ano RE: Nemesis, byl oproti dvojce mnohem akčnější, ale musím říct, že mi to vůbec nevadilo. Naopak jsem si to tehdy náramně užíval. Mělo to podle mě skvělej poměr mezi adventůřením a akcí. K Dino Crisis 2 bych to vůbec nepřirovnával. To byla vlastně už jenom střílečka. Resi 3 byl klasický Resi, akorát akčnější. -
-
Doporučuju naučit se číst - když já napíšu "S Nemesis si se často nemusel vůbec konfrontovat", tak to "často" neznamená "vždy". Kapišto?
-
-
Samozřejmě že jsi mu mohl utéct (trojku jsem dohrál snad 20x a sem tam si ho zapnu na PS Vita takže mi to věř). A o dvě volby tam nešlo vždy, později na tebe vlítnul aniž by tě nějak varoval (a stále se mu dalo utéct).
Ale jak jsi sám psal, že jsi to hrál na easy, tak ti to stejně mohlo být jedno, protože jsi se při každé konfrontaci s ním musel topit v nábojích a nemohl pro tebe představovat výraznou hrozbu. Já hrál hned na hard (jinak už si od žánru survival horror, můžeš oddělat to slovo survival a tím se ochudit o napětí) a musel jsem ho ze začátku dopižlávat nožem, protože jsem už všechno vystřílel... -
Nemesisovi ses sice mohl vyhnout výběrem ze dvou možností, ale bylo to jenom oddálení střetu. Nic víc. Měl si na výběr. Buď se s ním utkáš hned nebo se mu vyhneš, a utkáš se s ním později. Podle mě to, ale stejně bylo nastavený tak, že ať sis vybral jakoukoliv možnost počet střetů zůstal stejný. Ověřit si to už ale nemůžu.
-
-
-
-
-
-
kolik tech resident yvlu je, proboha, to je snad ob vysilani nakej...
radsi bych pestrejsi line-up -
-
8 + 12 cca?
-
-
Nemal vyjsť remake tiež nejak začiatkom tohoto roka?
-
-
Taky by mě zajímalo jak je to s tím Remakem. Ticho po pěšině a nic moc nového o tom není...a fakt bych si ho zahrál a zamáčkl nostalgickou slzu!!!
-