-
Kouknul jsem jenom na kousek pro připomenutí a trklo mě to do oka, neviděl jsem celé video.
-
Přesně cracknutelný dema na to si moc dobře pamatuji - Prostě jen trial verze která měla v sobě celou hru jooo *4*
-
Čau borci, ja už skoro na nič nemam čas, ale vas dvoch si pozriem, vaš retro serial je vyborny, diky.
-
Taky by mě zajímalo jak je to s tím Remakem. Ticho po pěšině a nic moc nového o tom není...a fakt bych si ho zahrál a zamáčkl nostalgickou slzu!!!
-
Od Kill or Be Killed už je to spíš metal.
Každopádně v době prvních herních Biohazardů byli HC. -
nevim, co to bylo za distributora, ale minimalne jsem takhle mel tenkrat sid meiers pirates... a tech her bylo vic ze stejnyho hnizda
tvarilo se to jako demo/trial, ale s jinym exe to jelo full -
To mi ani neříkej :-D Ale tak snad příští rok by měl vyjít remake. Tak se na chvíli vrátím do dětských let :)
-
Samozřejmě že jsi mu mohl utéct (trojku jsem dohrál snad 20x a sem tam si ho zapnu na PS Vita takže mi to věř). A o dvě volby tam nešlo vždy, později na tebe vlítnul aniž by tě nějak varoval (a stále se mu dalo utéct).
Ale jak jsi sám psal, že jsi to hrál na easy, tak ti to stejně mohlo být jedno, protože jsi se při každé konfrontaci s ním musel topit v nábojích a nemohl pro tebe představovat výraznou hrozbu. Já hrál hned na hard (jinak už si od žánru survival horror, můžeš oddělat to slovo survival a tím se ochudit o napětí) a musel jsem ho ze začátku dopižlávat nožem, protože jsem už všechno vystřílel... -
A co si takhle poslechnout o čem tam mluví? Vždyť tam vysvětlují proč to tak vypadá...
-
Nemesisovi ses sice mohl vyhnout výběrem ze dvou možností, ale bylo to jenom oddálení střetu. Nic víc. Měl si na výběr. Buď se s ním utkáš hned nebo se mu vyhneš, a utkáš se s ním později. Podle mě to, ale stejně bylo nastavený tak, že ať sis vybral jakoukoliv možnost počet střetů zůstal stejný. Ověřit si to už ale nemůžu.
-
Tak meli to roztahle na wide screen a tehdy CRTecko zakrylo ledascos.
-
ale takhle jednu dobu hry vychazely... pak stacil "jen" upravenej exac *1*
-
Doporučuju naučit se číst - když já napíšu "S Nemesis si se často nemusel vůbec konfrontovat", tak to "často" neznamená "vždy". Kapišto?
-
Pamatuju si, jak jsem tehdy dokola projížděl časově omezené demo a dětsky naivně snil o tom, jak tu hru hacknu a dohraju ji celou *15*
-
Taky ne, ale je fakt, že mě uřvaný metal moc nezajímá
-
Taky jsem koukal, ze to takhle hnusne nevypadalo...na jinych streamech je to hezci.
-
Já jsem o ní taky v životě neslyšel.
-
Pamatuji si, že grafika prostředí byla v nízkém rozlišení, ale že by ty postavy byly tak pixelovaté, to ne. To hrajete bez akcelerace, nebo to tak zastaralo?
-
Omluvit tak zásadní neznalost? :-D O kapelách formátu Biohazard se snad už učí na základce, ne? :-)
-
Už jsem se lekl, že to padlo od Poláčka *1* Hudební neznalost Olejníka lze ještě omluvit.