Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že není čeština,až bude tak si hru koupím,pač mam 1 a 2 odehranou a chu vědět co v te 3 tam říkají abych to pochopil
  • Já mám kliku, že dělám i v terénu, takže naštěstí nemusím řešit tento "problém". *3*
  • del0
    Nízký DPI je přesnější, protože častěji "přehlíží" drobný nerovnosti povrchu. U vysokého DPI snímač bere z povrchu mnohem více dat a tím pádem i nějaký prd na podložce může ovlivnit pohyb. Přepínání DPI přímo na myši je dobrý na rychlou změnu sensitivity, podle typu zbraně. Když si ale na každou zbraň nastavíš sensitivitu a akceleraci přímo ve hře, tak ani tohle nepotřebuješ.
  • Prosím nestraš! O.o
  • mit zaply post proces aa /facepalm
  • KIMCID
    přesně
  • Na hru se těším už dlouho, ale mám pocit že s touhle hrou se Bioware připravuje na to, že další DA bude mmorpg
  • Vždyť v podstatě ovládáš 4 postavy naráz - vůbec si neumím představit, jak bys chtěl na to aplikovat soubojový systém ala Skyrim.
  • myslim ze v jednickach taky nebyl priest
  • brecim smichy
  • Pavle, nic ve zlém, ale s tím knírkem vypadáš jak Hitlerův dvojník. :D
  • Neříkám, že nemá příběh. Každá hra má nějaký příběh. Ale třeba v Diablu je to vedlejší kolej. Hlavně je to řezačka.
  • diablo ma taky pribeh a fps taky
  • Mě zase dycky hrozně fascinuje, jak se objeví geroj jako ty, co si myslí, že protože umí Anglicky tak je něco víc a ti co ne, tak jsou drzí primitivové, protože jak si dnes může někdo dovolit nemluvit Anglicky (storka o tvém prarodiči mě málem dohnala k slzám, být o něco málo citlivější).

Prostě a jednoduše jsou i lidi, kteří se z nějakého důvodu cizí jazyk nenaučí i kdyby trávili v Anglii dva roky a pak jsou lidi, co se jich naučí pět...myslím, že pro chytráka tvého ražení by neměl být problém todle pochopit.

Argument o malém trhu je akorát ohranej žvást, protože ve zmíněném kontextu nadnárodní korporace už těch pár korun za překlad textu neznamená vůbec nic
  • mně přišel systém soubojů ve Skyrimu příšerný, a DA1 ani DA2 mně ty souboje taky nenadchly a tady to podle videa taky nevypadá nic moc. Uvědom si ale že jsou to uplně jiné hry, protože to první first-person RPG (jeden hráč), zatímco DA jsou skupinová RPG (ovládáš skupinu)

Včera jsem se tu rozplýval nad sérií Gothic. Gothic 2 je určité v mé TOP5 nej rpg her a ten měl souboje velice povedené, protože to jednak vyžadovalo skill (naučit se ty souboje akčně ovládat), ale tady skill pointy (tj. jak jsi je investoval, tak ses stával lepším šermířem).
    Pokud jde o skupinové souboje, tak se mi hodně líbily ve hře Divinity Original Sin a vyzvedl bych je jako nejsilnější stránku hry (svět a příběh byly spíš slabší)
  • podotykam je to ok na lahke hry , nejake sporty atd... ale tam to konci a nikto by to nemal rozvadzat dalej lebo neni kde :)
  • neviem preco vzdy sa zvadzaju tieto debilne debaty mysVSgamepad.... gamepadisti by uz mali pochopit ze s tymi 2ma packami je to dementne a smiesne.
    uvediem priklad kamarat konzolista si wolfensteina noveho musel dat na 2obtiaznost z 5tich aby to uhral na tych neandertalskych packach....... JA som si dal na 5tu a uhral som to jak pan bez pocitu zeby to bolo nejake tazke.... takze gamepadisti uz zalezte a pochopte ze je to FAIL pre deti :)
    peace
  • Možná na to mají autorská práva, kdo ví? :D
    Tak či onak... stejný styl byl jak v 1 tak 2. Proč to tedy měnit v 3? To by byla docela velká změna a já nevím.... kdyby se změnilo něco tak základního, asi bych neměla pocit, že hraji DA. Mě tedy stejný soubojový systém netrhá :) Jistě si tam najdeš něco jiného co tě nadchne. :)
  • Tak si jdi zahrát Diablo. Když nemáš rád hry s pořádným příběhem tak nechápu proč vůbec sem něco píšeš.
  • Ten soubojovej systém vypadá hrozně nudně. Jen na někoho klikneš a postava pak střílí sama, to je jak z onlinovek, ale v RPG pro jednoho hráče mi to příjde nevhodný. Proč to neudělali jak ve Skyrimu, tam je soubojovej systém 100% lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit