Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme rozporuplnou střílečku Destiny
17.9.2014 | Redakce Games.cz
70 příspěvků
-
Podle mě naprosto unikátní hra.
Skvělé MMO, kde spolu může hrát max. 6 hráčů! Unikátní nikdy neviděné herní módy pak nabízí skvělých 6 vs 6 hráčů, což je úžasné a jistě to nabídne epické bitvy.
Zcela originální fyzika nabízí neobvyklé herní zážitky na Marsu, Venuši, Zemi a Měsíci. Je úžasné, že byli tvůrci hry natolik prozíraví, že přidali na každý hráčův oblek příslušná závaží, aby nebyli hráči sužováni odlišnou gravitací. Tento krok skvěle prohlubuje uvěřitelnost prostředí a herní zážitek.
Musím též pochválit velmi zajímavou mimozemskou rasu nepřátel, kteří volí velmi překvapivou a tedy unikátní a inovativní bojový styl a promyšlenou taktiku. A opět musím pochválit Bungie, že stále myslí na hráče a pokud by náhodou hráč minul, je tu ještě autoaim. Bungie je prostě dále a myslí hlavně na nás hráče a ne na nějaké mimozemšťany!
Příběh je dokonalý a promyšlený. Je natolik promyšlený, že je zcela mimo schopnost hráče pochopit, proč má bojovat mečem, když má k dispozici střelné zbraně a vlastně obecně o co jde. Něco takového se stává opravdu jen u velmi komplexních příběhů.
Je toho mnoho, co bych pochválil. Je to prostě úžasná hra. Doufám v množství DLC - samozřejmě placených, abych Bungie poděkoval za jejich práci a řádně jim za to zaplatil. Za mě 10/10. Nejlepší hra všech dob. -
-
Bohužel, přesně toto je zatím styl, jakým se Destiny prezentuje. Věřím, že časem se z toho stane hodně zajímavá akce, ale v současném stavu, je to hodně na pousmání na to, jak bombastické to mělo být.
Kromě pěkného prostředí, to zatím má prvky kdejaké budgetovky. -
-
Takhle to dopadne když jdou 2/3 peněz do reklamy a do hry až zbytek.
-
-
jinymi slovy lidi jsou cimdal tupejsi a ten pre-release brainwash funguje u drtive vetsiny her dnes. trosku k zamysleni. staci kdyz lidi nebudou tak tupi, odignorujou PR, pockaji treba na recenze... namisto toho uz ma milion lidi objednany sberatelky s figurkama :D za x tisic a zjistujou jaka hra je az kdyz uz je pozde... na tomhle je dnes celej tenhle byznys zalozenej a zjevne funguje kdyz se takovych her prodavaji miliony :) takze v podstate je to presne tak jak to byt ma.
-
-
-
-
Lžeme si až do prd*le. Když se hodnotí hra, musí se brát v úvahu to, kdo a za kolik hru vyrobil. Když se podíváme na ty prachy, co se za to dalo, na to hype a na zkušenost studia, je Destiny zklamáním na plné čáře. Výmluvy jsou jen výmluvy. Prodejnost jen ukazuje mentální vybavenost současných hráčů a jejich brutální stádové chování. Hráči by hráli i sr*ní za 15 USD měsíčně, kdyby mu všichni kolem řekli, že je to super. Naposledy si takový fail hráčů (ne Bungie, ty chtěli vydat hru a prodat jí co nejvíce lidem, což se jim povedlo, takže gratulace - pracovat s lidskou blbostí zjevně umí výborně) pamatuji u Elder Scrolls Online - hloupé a na ty vydané prachy podprůměrné "MMO".
Ale pro konzole pořád dobrý. Na PC to ale prosím pěkně nevydávejte. *3* -
-
Konečně někdo kdo má rozum, to se cení tadyc nejvíc. *4*
-
-
To je prauda praudouci.
-
-
A co teprve SW:ToR čili přeskinovaný wowko :D
-
-
Strašný nezvyk vidět ve výběru postav jak se posouvá ukazatel bez myši na konzoli. To je snad 300dpi *15*
Než to člověk posune kam chce je večer. -
-
temahle recma ze sebe delate jen negramotny neandrtalce lidi.... toe porad dokola. Dost ubohy neustale srovnavat konzolovy hry s jejich ovladanim ovladanim na mysi/klavesnici kdyz kazdej vi ze to sou proste konzole a ten pad ma kazdej.... za cas se vyvinete z opice a zjistite ze svet je vetsi nez si myslite, myska na kterou klikate od narozeni neni jediny ovladac a to ze neni ovladani na padu tak rychle jako na mysi (kdo by to rek.....) je take jasne kazdemu diteti... takze se jen ztrapnujes :) je spouste her u kterych dam prednost padu i na PC a u naskriptovanyho SP je mi vazne upr*dele jestli zastrelim AI za 1 nebo 1.5s ale spis ocenim misto sezeni u PC celej den poleh na gauci. Tohle je ale nad ramec mysleni nekterych lidi. Proste mys je zakon ! .............
-
-
Jediný kdo se musí vyvinout z opice budeš ty, protože si každý tu myš může koupit i ke konzoli! Samozřejmě na PC hraji hry i na gamepadu, ale 3D střílečky fakt ne a ani nechápu kdo je může hrát. Mám i PS3ku a k ní jsem si tehdy hned pořídil myš! Jinak já si raději zase sednu k hraní do mého pohodlného křesla a mám hned vše po ruce, než se stále někam nahýbat a chodit... Hlavně z lehu na gauči při hraní her mě dost bolí záda. Jo a mimochodem šlo hlavně o to, že hraje multiplayer na tom gamepadu u singlu mi to bylo opravdu fuck *5*
-
ne
-
-
aha
-
-
-
Má pravdu. Nechápu, jak někdo může hrát na konzoli 3D střílečku a ještě v mulťáku bez myši *8* . Ten pohyb je strašně zpomalený.
-
-
Ták a všem co mi tu dali nega hodnocení tak bych je chtěl vidět jak si proti mě zahrají na konzoli bez myši třeba Battlefield 3! Což asi bohužel nejde *9*
-
Tohle jim proste nevysvetlis :)
-
-
Prosím nezačínej. Je to opravdu otravné.
-
-
preco to tam olejnik obhajuje a nepovie narovinu ze je to sr4cka...mmo bez ludi, na minimapach a instanciach. + gravitacia je na kazdej planete rovnaka. lol
-
-
to nastve, ze nemas konzoli, co ? :D
-
-
odkedy je destiny konzola?:D
-
-
-
Destiny není rozporuplná ale přiblblá hra...
-
-
A mám se cítit špatně když mě to baví *11*
-
-
ano mas,ocividne ti staci ke stesti malo...to se obcas tem mene iq obdarenym stava...
-
-
Protože mi stačí ke štěstí málo se mám cítit špatně? Seems legit *3*
-
Hlavně že ty z IQ jak hrom jsi rozumu moc nepobral
-
-
Také mám podobné úvahy :-D
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Avaha
-
-
-
no hlavne je to "nedokoncena" hra .. spis platforma pro pristi rozvoj .. 5-6 let a bude to pecka :) .. podpora je na 10 let tusim
-
-
Za 5-6 let po tom nikdo ani neštěkne. Dávám tomu tak půl roku - rok než se na podporu vykašlou...
-
-
To ani náhodou, maj s tim velký plány.
-
-
Kecy v kleci...
-
-
-
Ze vahas, hafo DLCok Activi$ion style.
-
-
no spis ocekavam ze prekopou cely system a udelaji z toho $$ vydelavajici MMO ..
-
Ale noták tak bledě ještě na tom dlouho nebudou...
-
-
-
-
ted nekdo dal ten raid co tam je trvalo jim to 12hodin.. by jste si meli v recenzi upravit gametime :D
-
smrt konzolistum, zabitím jedného konzolisty zachránite jednu pc hru
-
Teď jsem si uvědomil, že po Titanfall je to jen další online FPS zívačka. Vyjde někdy v budoucnu vůbec nějaká dobrá FPS? Naposledy byl dobrej Wolf a to byl jen single. Od Advanced Warfare moc neočekávám a jiný chystaný FPS mě nenapadaj.
Okurková sezóna. Budoucnost patří indie hrám. *5* -
-
battlefield 4, ma to prakticky nekonečnou znovuhratelnost i když je to starší hra
-
battlefront ? evolve ?
-
nevyjde, protoze packovacem se fps hrat na urovni proste nedaj *6*
-
-
Pokud člověk není neschopný vymatlaný kopyto, jehož jedinou mozkem zvládnutelnou abilitou je pohyb myši nahoru a dolů a zadupávání pár kláves do stolu, pak bez problémů. Ale jako tolerantní člověk chápů, že ne všichni můžou být tak nadaní jako já, a že žiju mezi podřadnou držkující pryží, která je tak schopná jako lejno u cesty.
PCčkář, co hraje na gamepadu -
-
bez autoaimu to budes jako kopyto vzdy, to je realita
smrdlani prstem se presnymu polohovani celou rukou nemuze rovnat, a to nemluvim o citlivosti a rozliseni senzoru -
-
Mezi gamepadem a myší není ve hraní FPS rozdíl. A kdo to nevidí, je u mě za kus neshopnýho nadutýho de*bila. Není co řešit...
-
-
Gamepad používat umím, elitista nejsem, shodneme se na tom, že jsi masochista, to je fér, ale nejsi sám, bohužel takových magorů je plno, ale je to váš zánět šlach ne můj. Na pár vteřin/desítek vteřin trvající zápasy ve street fighteru si klidně gamepad vezmu, ale hrát s ním frenetické FPS fakt nebudu, aby mě bolely ruce, ale mohl jsem si říkat jaký mám skill *7* *6*
-
Očividný Mr. Lopata
gamepad je presnejsi nez mys To jsem ani nepsal. Napsal jsem, že gamepad je pro hraní FPSek naprosto roven myši. A to je pravda, za kterou si stojím. Sám hraji převážně s K+M, ale u gamepadu jsem při hraní stříleček nenerazil na žádný obtíže, který by mě měly jako hráči kakastrofálně vadit a vyrušovat. A znovu, rozdíly v nějaké té rychlosti nepatrný...
Jinak, já bych to shrnul tak, mistři. Vy mě svými blitky nebudete přesvědčovat a nepřesvědčíte o tom, že myš je něco víc, než jiný ovládání, a já zapomenu, že jste parta gumáků s demagogickým tvrzením, kteří při té své elitnosti pozbyli schopnost zvládnout ničím omezující analog a pár čudlů. Což je sice smutný a zarážející, ale ho*no s tím udělám. To je fér, ne? -
pan je ocividne troll
zadny clovek nemuze rict ze gamepad je presnejsi nez mys a myslet to vazne.
nebo mozna jeste drogy toto delaj z lidi. -
Gamepad je super věc..............na bojovky, hry jako streetfigter. Pokud se bavíme o FPS je to jako kdyby ses chlubil, že umíš řídit auto nohama i když máš zdravé ruce. To je možná dobré na vesnici kde projedou 2 auta za týden, ale ne na provoz v centru Prahy. Gamepad nebyl nikdy myšlen na hraní FPS to že se na něm naučila spousta lidí i bez autoaimu(který drtivá většina hráčů FPS na konzoli používá), je úplně něco jiného, taky umím rozdělat oheň za pomocí 2 dřívek, ale když mám možnost, použiju raději zapalovač
-
No jo, zajímavý, ale zbytečný, Gamepad, to je ekvivalent kvalitní herní myši a hraje se s ním úplně stejně jak kdejakýmu magor-profesionálu s myší, která mu přichystává i brindáček. Rozdíl žádnej, džentlmeni.
-
možná mezi gamepadem a starou kuličkovou myší, taky něco pamatuju, ale používám herní myš s vysokým dpi a rozdíl gamepad/myš je asi takový, jako rozdíl šnek/gepard. Navíc je plně programovatelná a má úložnou paměť na kterou si uložím profil a nikde nemusím konfigurovat znovu. Kdo to nevidí je u mě za kus neschopnýho nadutýho deb*la, který má přehled o moderních technologiích asi co moje babička. Není co řešit... přesnost, rychlost, ergonomie, přizpůsobitelnost, sorry jsi totální ignorant. Kup si pořádnou herní myš, ale pozor možná budeš plakat blahem a umřeš *7* do té doby si tě na pc dá průměrný hráč s herní myší v jakékoliv hře k svačině
-
No není. Jo, jestli myslíš puntičkářsky ve vzhledu, no to pak jo, ale to při té vší inteligenci tady připočítávám samozřejmosti. Ale jinak, na hraní her a stříleček zvlášť, to nemá vliv.
-
Ježiš, to jsou zas ho*na. Prý: Není rozdíl. Asi by sis měl vytáhnout hlavu z pr*ele, očividně ji tam máš už dlouho. Neříkám, že se na tom hrát nedá, ale že mezi tím není rozdíl, no...Tak aspoň jsi pobavil, když už nic.
-
Má pravdu. Na autíčka je gamepad super. Hlavně s analogovou spouští.
-
Jsi srandista prrdel. Problém je, že střízlivě a ze zkušeností zcela usuzuju, že gamepad je na hraní FPS zkrátka bezproblémový a není rozdílu mezi tímto ovládáním a tím v případě K+M. Těch pár setin posunu myší je zanedbatelných. Ale od vyfetované huby, který se nechala pohltit něčím takovým jako je Q3, nemůžu očekávat pochopení, pochopitelně...
-
Já bych řekl, že je co řešit. Tvojí hlavičku. Měl by sis s ní někam zajít. Nedokázat rozlišovat realitu od fikce může mít závažné následky pro tebe i tvoje okolí.
-
-
-
-
-
-
Jsem jediný, komu se u video recenze, rozjíždí sync videa a zvuku ?
-
Gejmsplejovat, to je něco jako hrát ?