Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako jo...příroda vypadá opravdu hezky, ale že bych si ze zbytku měl sednout na prd*el, jak tady někteří píšou, to ne. Nečekal jsem od toho nic a víceméně jsem ani nic nedostal...nejspíš počkám až to vyjde hotové, ať si dopředu nekazím zážitek.

Btw. kde seženu peníze na luk? Quest s flétnou jsem udělal.
    • Tak jsi jej udělal blbě. Flétu máš vrátit kováři a dostaneš 10 grošů. Pokud jsi ji dal sedlákovi, máš jen 8, a tak musíš udělat ještě úkol pro pastýře (najít ztracenou ovci a dovést mu ji).
      • To jsem jí měl kováři vzít a hned potom mu ji jen tak vrátit? *1* Aha... Tak ještě zkusím najít pastýře.
        • Ano. Můžeš mu buď zalhat, žes ji našel venku nebo kápnout božskou. Tak jako tak kovář je povaha vlídná a odmění tě.
  • Samozřejmě mě překvapuje, že je to ta nejhorší afla kteoru jsem měl tu čest hrát, že jsem jich hrál.
    • Matthew1J
      Tak nám jich tu vyjmenuj...
    • wenceslaus
      Cool story bro...

Tohle nemá bejt soutěž v tom, kdo bude mít nejhotovější hru, náhodou ještě označenou za alfu. Chtěli něco ukázat backerům, tak ukázali... v momentě, kdy se dá ještě dost věcí zmněnit na základě připomínek (ne nutně). Tak kde je problém? Nikdo neříká, že ty bugy budou i v plný hře.

Kolik těch alfa her bylo z Kickstartru hm?
      • Jak říkám měli s tou aflou počkat, protože samozřejmě alfa může obsahovat technické problémy(což se i předpokládá), ale tohle je tak trochu hardcore :D co vyšlo. Takže ta alfa je celkem trapas, když si vemu že ji ještě odkládali kvůli technickým problémům o den a pak vyjde tohle :D Je to dvojitý trapas. Navíc ta stylizace mi prostě nesedí, zaklínač vypadal po artové stránce lépe, ale uvidíme co z toho vyjde. Celkem mam strach ze soubojáku, protože ten se mi zatím zdá velice slabý a už vůbec ne revoluční.
        • Magister_Peditum
          Ty si snad někdy viděl hru v alfa verzi, která je hotová a neměla technické problémy? *1*
        • wenceslaus
          Může? Spíš musí! Od toho je to alfa :-) Nevím, přijde mi, že se nejvíc kritizuje tady. Warhorse po vydání alfy nasbírali několik tisíc dolarů a odezva ve světě mi přijde veskrze pozitivní, spíš nadšená :-)

Co se mne týče, klidně ať je to hardcore. V čem to vadí? Pořád to ukazuje dost věcí, jako například grafiku.

Na Zaklínače se těším, ale ten nemá být autentický, ale stylizovaný. Mám rád oboje (v tomhle případě) , ale těžko se to srovnává - Kingdom Come: Deliverance ale rozhodně vypadá realističtěji a autentičtěji.

Na soubojový systím jsem taky hodně zvědavý. Zatím je to dost podobný tomu, co znám z historickýho šermu, takže osobně to vím nadějně - ale kdo ví? Může to ještě dopadnout všelijak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit