Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Foundation hru nemeni, ze by to byla jina hra, ale pridal par prijemnych změn pro lidi, který hráli už původní verzi. Survival mi přijde, ze je zatim docela nevyvazeny. To, ze je začátek dost tezky je i fajn, ze je vzácný plutonium, taky neni spatne, ale přijde mi, ze je to tak nejak na sílu implementovany. Prostě skoro všude je nehostino nebo sentinely. Když clovek vyleti do vesmíru, tak si muze vsadit, ze tam budou pirati. Nemám problém, kdyz je prezivani vyzva, hrál jsem dost survival her, ale u nms nemám pocit, ze bojuju s vesmirem, ale s tvurcema. Creative mod mi přijde zbytecny. Bez nutnosti získat suroviny je to o ničem. Co se tyce ostatnich vylepseni do klasickeho módu hry, tak staveci cast neni uplne spatna, mrtvý planety bez základen potesi, nový suroviny, scan planet z vesmíru a změny interfacu taky hru zlepsili, biomy jsem zatim moc nepocitil. Celkově krok správným směrem, ale jen takový základ na kterým by měli zacit stavět.
    • Souhlasím, hlavně s poslední větou. On už název updatu k tomu odkazuje. :)
    • přesně. dobře napsáno.
  • Hru hraju, tak přihodím svůj názor. Nesouhlasím s tím, že by se tímto updatem hra hodně změnila. Považuju update za zbytečně nadhodnocený. Níže řeknu proč.

    Nejprve to dobré: Zlepšila se optimalizace a grafická podoba hry. V pohodě hraju na GTX 660 a 2500K. To už je sakra starý PC. Hraju medium až high. Jen je potřeba si trochu pohrát s nastavením.

    Hratelnost hry je zcela totožná. Přidané herní módy mně osobně přijdou divné. Survival je velmi špatně vybalancovaný a stavěcí mód se jaksi velmi rychle vyčerpá - tohle není minecraft a reálně není toho zase tak moc co stavět. Navíc nemůžete stavět základnu, kde chcete, což je podle mě špatné až nepochopitelné rozhodnutí. Nemůžete si sami vybrat místo, kde se vám líbí a tam stavět. Obrovská škoda.

    Uživatelské rozhraní je pořád špatné. Změn bylo velmi málo. Pořád jsou špatně navržené položky v menu. Nedá se jednoduše vypnout HUD - musíte přes menu, klávesová zkratka vypne jen něco, pořád tu jsou obtěžující informace - například různé ukazetele, které ruší a zhoršuje celý požitek. Navíc jsou zde i otrvané zvuky - různá varovná apod., která mají nepříjemný a otravný zvuk.

    Hra je pořád strašně pomalá. Proč proboha nezměnili tu nutnost na něco kliknout a dlouze držet tlačítko pro potvrzení volby? Proč načtení rozhovoru s NPC trvá tak dlouho? Proč trvá dlouho načtení portálu pro obchod atd.?
    • Dodatek:

      Inventář je pořád naprosto hrozný. Stále ho je málo. Velmi rychle zaplníte loď i batoh a máte smůlu. Nechápu, proč ho nerozšířili. Rozšiřování inventáře je taky pěkná nuda.
    • Osobně nechápu, na co to stavění vůbec přidali. Podle mě je to zbytečnost a měli dělat na jiných prvcích, nebo dát stavění smysl. Je to hrozně povrchní.

      Dál mi vadí, že lodní kokpit je jen 2D placka s minimálním rozhlehem. Ovládání lodě je hrozný - fakt příšernost.

      Hra je daleko od ideálu a nemyslím si, že jdou správnou cestou. Optimalizace sice lepší, ale hratelnost pořád slabota.

      Poslední věc: Jen blbec mohl dát do hry ty skákací nápisy přec celou obrazovku, které vám de facto zamezí na okamžik cokoli dělat. Je to každou chvíli a je to otrava.

      Nedoporučuju. Fakt ne. Je to velmi okrajová hra.
  • I když je to gameplay tak je vidět na počtu příspěvků že ta hra je mrtvá
  • d a m a g e c o n t r o l

    Murray je zlodej a lhar.
  • God bless refund button.
  • The Last Guardian uz neplanujete?
    • *7* https://i.nahraj.to/f/1B1T.jpg
      • Ajo! Tehle casti webu jsem si nikdy nevsiml... priste doufam budu koukat lip. Dik
    • ales.smutny
      Zítra, dá-li vesmír :)
      • Jupi! Diky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit