Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasrippl
    Špatné to není, ale destrukční model o proti flatoutu 1-2 z té doby je celkem průměr. Jinak nic podobného v současnosti není. Škoda o té fyziky
    • victor
      No mám už delší dobu políčeno na BeamNG.drive a mám docela problém s tím , že tohle ani  Wreckfest není pořádná hra ale demo engine : /
    • Jack1947
      Zkusil jsem  realistické a to auto toho moc nevydrží takže tohle pro mě není arkáda, ne ta kde je jedna z hlavních složek bourání a destrukce. Třeba ulítlé kolo a hned je jízda horší... Flatout byl podobně extrémní i když jinak hlavně měl mnohem více možnosti vyblbnout se tady to je prostě trochu něco jiného.
      • tomasrippl
        Asi tak, přijde mi že je to destrukce kde člověk nesmí vůbec bourat😀
        • Jack1947
          Přesně já si chci zabourat a ne se stresovat, navíc některé mody jsou těžké i na normální. Kdyř všichni do sebe nabourají na začátku.
  • Pete.palis
    Ta hra je absolutní top...na to, že jsem nervák, tak když si dám Multiplayer a skončím třeba na 17.místě, tak mi to je úplně jedno a mám z předchozí jízdy kur*evskou radost...nedopadá na vás stres, jestli dojedete do třetího místa, jen čistokrevná zábava a o tom to je😎
  • Jack1947
    Hra jako taková je parádní, nic lepšího nenajdete co se týče závodů s destrukcí a derby.

Nicméně má spoustu much třeba by neuškodily nějakíé tipy ve hře, může odradit už jen to že vám hra neřekne že musíte mít to a to auto aby jste jeli určitý závod, to správné auto si ještě vyzobnout z chaoitického marketu. Potom taky to chce v nastavení koupit upgrady, třeba brnění to se hodí na derby... atp... tedy interface docela hrůza na dnešní dobu to bylo staré i v době prvních Flatoutů a tam byl navíc lepší! Dlouhé loadingy s tím nezbívá než se smířit - destrukce ve vizuálním ohledu zase působí poněkud vtipně když nemá absolutní vliv na jízdu. Nojo třeba se to povede do updatovat k dokonalosti kdoví ale jinak je to dobré. Čekání stálo za to jen mohlo být i delší 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit