Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 30FPS, 1080p jako by to byl nejake zazrak v roce 2015, a korunu tomu nasadli Olejnik kdyz rekl ze mapa je rozlehla to sem uz nevydrzel a video vypl :-)
    10 minut stacilo.
  • Ale je zajímavé že jim to šlo na rozlišení 1920x1080 při 45 fps.Mě to jede z Gtx 970 se zapnutou vertikalni synchronizaci stabilně při 60fps a také v tomto rozlišení
    • donni1024
      myslim ze maju 960
    • Ano streamuju to a jede mi to lepe,jinak bych to ani nepsal...koukejte jak to jede lidem na youtube
    • A streamuješ to během hraní ve FullHD?
  • tady se zase vyrojilo anonymnich klikacu...nechcete zavest hodnoceni jen pro prihlaseny? *6*
    • A já bych chtěl program, který by se jmenoval trollwall a blokoval by všechny trollí komentáře, kupříkladu ty tvoje.
      • Keyz
        Něco takového existuje. Blokuje to údajně to co chceš. Detroller (tak nějak).

Díky tomu si můžeš vytvořit kruh vlastní reality a vidět jen to co chceš a ne jak to je. Najdeš to lehce ve vyhledávači....
  • Rad zahraju co op termoska833 na ps4
  • Johnny
    Proč se chlubíte tim že jste to hráli v 1080p... neni rok 2000.....
    • to je takovej next gen, ze to to ani ty next gen konzole jeste nedavaji *15*

1080p je na pc standard uz nejmin 5let, jen packovaci slysi na tyhle cisla, protoze ani nevedi, co to vlastne je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit