Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: NaissanceE jako sen šíleného architekta
11.3.2014 | Pavel Dobrovský
37 příspěvků
-
Letsplaye od games.cz začínám mít pomalu, ale jistě ze všech nejraději ;)
-
Díky klukům z indeegames za tip, úžasnej vizuál, prima hratelnost. Můžu jen doporučit.
-
kdybych nemusel psát bakalářku, tak už to mastim. Taky fajn recenze, jako s videorecenzí k Thiefovi
-
-
souhlasim s pokracovanim videorecenzi.... clovek si muze udelat definitivni obrazek o tom za co ta ci ona hra stoji *14*
-
-
Jste se docela s těmi gamesplayi rozjeli, resp. Pavel. To jsem přitom myslel že na Hreji jsou jediní kterým došlo že budoucnost herní žunralistiky je v podobných formátech. Good job.
-
-
Tak já tedy doufám, že v tomhle ta budoucnost není. Nic proti Pavlovým videím, jen zkrátka nejsem fanoušek Lets play videí. Hra, která se mi nelíbí, mě nezajímá ani v Lets play. Hru, která se mi líbí, si chci sám zahrát a ne koukat na spoilery v Lets play videu.
-
-
Sám za sebe uvedu příklad, kdy mi vynikající Papers Please až z videí přišlo skutečně jako hra *1*
-
Nechci tu předpovídat budoucnost herní žurnalistiky, ale musím uznat, že podobná videa - rozumného formátu, střídmého obsahu, doprovázená informativním komentářem - se líbí čím dál víc. Screenshoty, podrobný popis ani má bujná fantazie mi v konečném důsledku nedokázala kolikrát poskytnout natolik ucelený dojem ze hry, jako právě videorecenze nebo video ze hraní. Navíc Pavlovo podání skvělé - rozumně dlouhé, bez zbytečností, plné prožitků a hlavně bez spoilerů. Já jsem pro podobné experimenty rozhodně nakloněn.
-
-
5minutová videorecenze je OK, ale video ze hraní už je moc. Na 95 % filmů se také nekoukám 2x.
-
-
-
Až na to, že v tomhle formátu už to moc žurnalistika není.
-
-
myslel jsem tak nějak celkově tu video formu - konkrétněji třeba video recenze dokážou mnohem lépe představit a ukázat hru než psané recenze. Dá se do toho povídat podobně jako kdyby se psalo, takže ani o ten verbální projev se nepřijde.
-
-
já mám raději kvalitní článek, ale jsou věci, které je lépe vidět na vlastní oči (kvalitní článek jsem tu již chvíli neviděl)
-
-
-
-
tá hra ma fantastickú, surrealistickú atmosféru, ktorú následne iba umocnia monumentálne priestory a všetko v čistej, minimalistickej grafike. Začínam rozmýšlať, že by som si urobil podobnú mapu do Mirrors Edge, keďže v tejto hre nie je tak dobrý pocit z pohybu a postava nemá tak dobrý rozsah pohybov. Takisto minihra s dýchaním je absolútne zbytočná a odpútava pozornosť od podstatných vecí.
-
Od zahrani me odrazuje to dychani. Nechapu proc tam neco takoveho davali, to musi byt strasna otrava.
-
-
Z videí jsem si to myslel taky. Jakmile jsem se do hry dostal, vůbec mi to otravné nepřipadalo.
-
-
dá sa na to zvyknúť ale je to otravné a samoúčelné, niečo ako simulovať kroky striedavým klikaním na LMB/RMB. Navyše ani dôchodca po dvoch infarktoch sa nezadýcha tak rýchlo ...
-
-
To si potom pyta nejaky autohotkey script.
-
-
-
-
bilo cerna nuda od nikama nikam *6*
-
Trochu mi ten začátek připomněl nedávnou Heterochromu - http://hch.hyperbolicmagnetism.com/ (doporučuji zkusit)
-
Zlatej pixel art. Tohle jsou ty největší kostky, co jsem viděl. Fuj! A ještě navrch chybí barva. Fuj! Lenost pseudointelektuálních hipsterskejch vývojářů nezná mezí.
-
-
Kdyz trollovat, tak petikorunove? ☺
Jinak byl tenhle nastydlej (preju brzky uzdraveni Pavle) gamesplay docela fajn.
-
-
Fantastická hra , hrát ji ale nebudu protože - a) postrádá smysl b) gameplay mne vůbec neoslovuje c) nemám čas kochat se "artovým" prázdnem . Ale nadšence si najde stejně jako literární kavárničky .
-
-
Tak, tak. Ale mohl bys třeba napsat recenzi - ty nejpodstatnější věci, jako artové prázdno a chybějící smysl, jsi vydedukoval naprosto neomylně i bez zbytečného hraní.
-
-
Napište si je klidně na nějaký váš cool profiherní web, který bude nositelem neomylné pravdy informující o spiknutí artových her a hipsterských tvůrců/hráčů proti těm jediným a správným AAA hrám a jejich věrným "pařanům" s neomylným, dokonalým a neměnným vkusem.
-
-
To už je ale dneska všem jasné, takové objektivní a nepodplacené recenze by byly jen nošením dříví do lesa. Každýho normálního hráče už tyhle pseudohumanistické směry herního designu, co nevyužívají plný potenciál hardwaru jako třeba Arma, jenom otravují.
-
-
-