Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Letsplaye od games.cz začínám mít pomalu, ale jistě ze všech nejraději ;)
  • Kozy
    Díky klukům z indeegames za tip, úžasnej vizuál, prima hratelnost. Můžu jen doporučit.
  • kdybych nemusel psát bakalářku, tak už to mastim. Taky fajn recenze, jako s videorecenzí k Thiefovi
    • souhlasim s pokracovanim videorecenzi.... clovek si muze udelat definitivni obrazek o tom za co ta ci ona hra stoji *14*
  • Jste se docela s těmi gamesplayi rozjeli, resp. Pavel. To jsem přitom myslel že na Hreji jsou jediní kterým došlo že budoucnost herní žunralistiky je v podobných formátech. Good job.
    • Mart9
      Tak já tedy doufám, že v tomhle ta budoucnost není. Nic proti Pavlovým videím, jen zkrátka nejsem fanoušek Lets play videí. Hra, která se mi nelíbí, mě nezajímá ani v Lets play. Hru, která se mi líbí, si chci sám zahrát a ne koukat na spoilery v Lets play videu.
      • Sám za sebe uvedu příklad, kdy mi vynikající Papers Please až z videí přišlo skutečně jako hra *1*
      • Nechci tu předpovídat budoucnost herní žurnalistiky, ale musím uznat, že podobná videa - rozumného formátu, střídmého obsahu, doprovázená informativním komentářem - se líbí čím dál víc. Screenshoty, podrobný popis ani má bujná fantazie mi v konečném důsledku nedokázala kolikrát poskytnout natolik ucelený dojem ze hry, jako právě videorecenze nebo video ze hraní. Navíc Pavlovo podání skvělé - rozumně dlouhé, bez zbytečností, plné prožitků a hlavně bez spoilerů. Já jsem pro podobné experimenty rozhodně nakloněn.
        • Mart9
          5minutová videorecenze je OK, ale video ze hraní už je moc. Na 95 % filmů se také nekoukám 2x.
    • Až na to, že v tomhle formátu už to moc žurnalistika není.
      • myslel jsem tak nějak celkově tu video formu - konkrétněji třeba video recenze dokážou mnohem lépe představit a ukázat hru než psané recenze. Dá se do toho povídat podobně jako kdyby se psalo, takže ani o ten verbální projev se nepřijde.
        • já mám raději kvalitní článek, ale jsou věci, které je lépe vidět na vlastní oči (kvalitní článek jsem tu již chvíli neviděl)
  • C-BEAM
    tá hra ma fantastickú, surrealistickú atmosféru, ktorú následne iba umocnia monumentálne priestory a všetko v čistej, minimalistickej grafike. Začínam rozmýšlať, že by som si urobil podobnú mapu do Mirrors Edge, keďže v tejto hre nie je tak dobrý pocit z pohybu a postava nemá tak dobrý rozsah pohybov. Takisto minihra s dýchaním je absolútne zbytočná a odpútava pozornosť od podstatných vecí.
  • Od zahrani me odrazuje to dychani. Nechapu proc tam neco takoveho davali, to musi byt strasna otrava.
    • GlaDOS
      Z videí jsem si to myslel taky. Jakmile jsem se do hry dostal, vůbec mi to otravné nepřipadalo.
      • C-BEAM
        dá sa na to zvyknúť ale je to otravné a samoúčelné, niečo ako simulovať kroky striedavým klikaním na LMB/RMB. Navyše ani dôchodca po dvoch infarktoch sa nezadýcha tak rýchlo ...
        • To si potom pyta nejaky autohotkey script.
  • bilo cerna nuda od nikama nikam *6*
  • celoush
    Trochu mi ten začátek připomněl nedávnou Heterochromu - http://hch.hyperbolicmagnetism.com/ (doporučuji zkusit)
  • MickeyMutant
    Zlatej pixel art. Tohle jsou ty největší kostky, co jsem viděl. Fuj! A ještě navrch chybí barva. Fuj! Lenost pseudointelektuálních hipsterskejch vývojářů nezná mezí.
    • michelangelocz
      Kdyz trollovat, tak petikorunove? ☺

Jinak byl tenhle nastydlej (preju brzky uzdraveni Pavle) gamesplay docela fajn.
  • victor
    Fantastická hra , hrát ji ale nebudu protože - a) postrádá smysl b) gameplay mne vůbec neoslovuje c) nemám čas kochat se "artovým" prázdnem . Ale nadšence si najde stejně jako literární kavárničky .
    • MickeyMutant
      Tak, tak. Ale mohl bys třeba napsat recenzi - ty nejpodstatnější věci, jako artové prázdno a chybějící smysl, jsi vydedukoval naprosto neomylně i bez zbytečného hraní.
      • celoush
        Napište si je klidně na nějaký váš cool profiherní web, který bude nositelem neomylné pravdy informující o spiknutí artových her a hipsterských tvůrců/hráčů proti těm jediným a správným AAA hrám a jejich věrným "pařanům" s neomylným, dokonalým a neměnným vkusem.
        • MickeyMutant
          To už je ale dneska všem jasné, takové objektivní a nepodplacené recenze by byly jen nošením dříví do lesa. Každýho normálního hráče už tyhle pseudohumanistické směry herního designu, co nevyužívají plný potenciál hardwaru jako třeba Arma, jenom otravují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit