Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na to je jasná odpověď dovolil si dát Orderu zdrcující hodnocení a nebál se napsat pravdu tak jak to s tou předraženou sračkou vlastně je = plejky ho nesnáší :D
  • mozna proto, ze ma vlastni nazory a umi je pomerne jasne naformulovat? narozdil napr. od lidi typu drda...
  • nevychovaní nevyzráli smradi co nikdy nic nedokázali si vyskakují na "velkou celebritu" schovaní za anonymitou internetu, protože tady jim za ty kecy nikdo nedá fyzicky přes držku, kdo tenhle odpad vychovává nechápu
  • Chápu, že Franta každému nesedne, ale co vás některé na něm tolik dráždí? Přišel, zahrál hry, které každý určitě nezná, odpověděl na dotazy. Je to pamětník, bývalý redaktor Score a protože i v jeho věku hraje hry a je to poměrně známá osoba, tak ho (konečně) pozvali i do Games.cz. Ne, vážně, co vás na něm dráždí? Že mu lidi dali 100k za týden? Že po něm jedou mladé baby? Že jej zvou pravidelně na Tedx, aby tam přednášel? Jo takhle, vám přijde, že nemá dostatečně pokorně skloněnou hlavu. No to si tedy dovoluje moc. To by jsme jej za to alespoň tady v diskusi měli hromadně nakopat do prdele...nepřijde vám to ani trochu blbý?
  • Co přesně dokázal? Jako kluk programoval pro sebe malé hry a když vyrostl tak se stal kritikem. Noo, tak to je obdivuhodný!
  • Frantisek Fuka je OK. Je to clovek, ktery toho hodne dokazal, a nema v hlave nasr* na rozdil od mistnich kritiku, kteri mu zavidi a nepreji popularitu. Neni arogantni, ma svuj pohled na svet a nezastava stadni mainstreamove postoje. Tim je pro nektere zajimavy a jine irituje. Kazdopadne je to konzolista jako remen.
  • Fuku je dobrej, parkrát sem ho potkal s čoklem.
  • Dovezu vam z Japonska analni dilda! Fsem :)
  • AHoj decka :)
  • 12 years old GGG vidi poprve nazivo Fuku.
  • člověk si nakonec zvykne na kohokoliv, ale to nijak nezlepšuje jeho charakter
  • Ne kok*t
  • Tak s panem Fukou jsem mel párkrát prilezitost osobne, a pusobi dost arogantne a nafoukle, ale mam takovy pocit ze to je takovy typ člověka, myslim ze když ho clovek zna dele tak mu to ani neprijde.
  • Velice nepříjemná osoba. V ČR je mezi různými recenzenty a novináři hodně nesympatických lidí, ale toto je tedy no 1.
  • Osobně taky nechápu proč Fuku každý tak žere. Teď jsem zabrousil na ten jeho blog a co tam všichni čtou tak úžasnýho?
    Osobně proti němu nic nemám, ale spíš mi to přijde, že už na ty jeho stránky lidi lezou spíš jen ze setrvačnosti...
    Ono si stačí dát dvě a dvě dohromady, nejdřív tu bleskovkách (co to má společného s herním webem je mi záhadou, třeba mě redakce opraví) člověk čte o almužně na dovolenou a teď čistě náhodou je hostem v gamesplay...
  • Fuka je prezitek 90tych a 00tych let. Poslednich nekolik let je jeho prinos hernimu zanru nulovy - porad nechapu, proc se vsichni chytaji toho, ze jako prvni programoval hry na atari/atp. Jako jo, je to hezky, ale ted jsme o nejakejch 25 let dal. Bohuzel, ani Fuka sam si to neuvedomuje, napriklad kdyz zada fanousky, aby mu zaplatili vylet do japonska, kde bude hoblovat nejakou svoji nejnovejsi lolitku. Smutny.
  • ano, Fuka je bůh!
  • Bože! *8*
  • Čistě technická - ve spojení „od-až-po“ se nepíše žádná čárka, pane editore. :) *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit