Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velice nepříjemná osoba. V ČR je mezi různými recenzenty a novináři hodně nesympatických lidí, ale toto je tedy no 1.
    • 12 years old GGG vidi poprve nazivo Fuku.
    • Tak s panem Fukou jsem mel párkrát prilezitost osobne, a pusobi dost arogantne a nafoukle, ale mam takovy pocit ze to je takovy typ člověka, myslim ze když ho clovek zna dele tak mu to ani neprijde.
      • člověk si nakonec zvykne na kohokoliv, ale to nijak nezlepšuje jeho charakter
  • Tak pánové co tu tak chvalíte pana Fuku: Znám ho osobně řadu let a znám lidi co ho znají třeba 20 let osobně i třeba společně pracovali. Z mého pohledu je skutečně arogantní a ne zrovna příjemný člověk. Z těch co k němu mají/měli blíže, třeba jsou i jeho kolegy, tak většina říká totéž, navíc už není povážován za žádného guru, resp. mu ujel vlak, žije z minulosti, kdy byl "celebrita", ale ve spoustě věci se ztrácí. Např. filmový/seriálový žánr, tam je ten člověk už zcela mimo. Snaží se být zajimavý, ale přešel do fáze trapáka. Klidně ho chvalte jak chcete, ale tohle je fakt.
    • ucho
      zníš jako jeho odkopnutá milenka
  • Nojo, Fuka, co ho za cca 14 let znám z jeho působení na internetových diskuzích ( a zároveň spoustu lidí co se kolem něj pohybují) tak je to takovej podivínskej člověk, kterej má svoje plusy v tom, že umí někdy být vtipnej a dobře psát ale zároveň je to hlavně zastydlej pubeťák v tom nejhorším smyslu slova a dneska i když vlastně neudělal 20 let vůbec nic co by stálo za řeč, se tváří jako velkej odborník a znalec všeho od videoher po filmovou hudbu, pravdou ale je, že vpodstatě o tom ví úplný hovno, ujel mu dávno vlak a hlavně musím souhlasit s tím, že se chová dost arogantně. To že mu za ty jeho (občas vtipné) desetiřádkové recenze na FFFilmu posílají lidé peníze je smutný důkaz kultu osobnosti který si kolem sebe uměl kdysi vytvořit a taky to bohužel ukazuje jak je ČR pořád tragická v tom, že už dávno nemá sto lepších a zajímavějších Fuků, protože tohle je už vážně člověk který nemá co říct, žije si ve svém podivném světě filmu, Japonska, randění s divejma ženskýnma a chorobně exhibicionistickým sdílením naprosto zbytečnejch detaiů ze svéhoživota. Opravdu mě až zaráží, že takového člověka
  • AHoj decka :)
  • Bože! *8*
    • Ne kok*t
    • ano, Fuka je bůh!
  • Mám ten pocit jenom já, nebo se František Fuka chová jak celebrita z minulého stolení? Z celého dílu mě dýchal rok 1985. Myslel jsem, že člověk který byl kdysi slavný je už někde dál. Jestli mu někdo dává víc jak 20 000 měsíčně, tak je blázen. :)
    • To si nemal pisat. ,,Pravdoláskaři,, sa do teba teraz pustia že mu závidíš ,že si nic nedokazal, že mu zavidiš 100 000 Kc a že mu zavidiš aj tie mlade prostitutky ktorym platí za to aby na verejnosti vystupovali ako jeho priatelky a milenky *1*
      • Pobavilo :) I dkyz je to spis k placi :´(
  • Fuka je prezitek 90tych a 00tych let. Poslednich nekolik let je jeho prinos hernimu zanru nulovy - porad nechapu, proc se vsichni chytaji toho, ze jako prvni programoval hry na atari/atp. Jako jo, je to hezky, ale ted jsme o nejakejch 25 let dal. Bohuzel, ani Fuka sam si to neuvedomuje, napriklad kdyz zada fanousky, aby mu zaplatili vylet do japonska, kde bude hoblovat nejakou svoji nejnovejsi lolitku. Smutny.
    • Osobně taky nechápu proč Fuku každý tak žere. Teď jsem zabrousil na ten jeho blog a co tam všichni čtou tak úžasnýho?
      Osobně proti němu nic nemám, ale spíš mi to přijde, že už na ty jeho stránky lidi lezou spíš jen ze setrvačnosti...
      Ono si stačí dát dvě a dvě dohromady, nejdřív tu bleskovkách (co to má společného s herním webem je mi záhadou, třeba mě redakce opraví) člověk čte o almužně na dovolenou a teď čistě náhodou je hostem v gamesplay...
      • mozna proto, ze ma vlastni nazory a umi je pomerne jasne naformulovat? narozdil napr. od lidi typu drda...
        • Náhodou Big Drdy je borec, mám rád takové upřímné lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit