Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    Já nechci být extra kritický ale tenhle lets play bych spíše nazval "Jak se hra Metro hrát nemá :-). To co do M2033 Redux přidali to si pavle minul celkem snadno už na samotném začátku po tom co lezete po žebříku pak co otevřeš ty první dveře tak hned za nima jak je výbava jsou i další dveře který jsou do hry přidány a stealth pasáž v té části s těmi bandity byla naprosto epická zhasínání lampiček ti nic neříká sestřelování světel taky ne a to nemluvím tabulátoru přes který si můžeš navolit co chceš házet jestli nůž nebo zápalný granát či třeba molotov. V tvém videu prakticky si ty změny moc neprezentoval (na druhou stranu jich podle dosavadních videí pro PC hráče skutečně moc není)
  • tady ten prehravac nejde roztahnout na celu obrazovku?
    • Ahoj ty si na internetoch novy, ze? To je na Youtube a samozrejme ze sa da.
  • Hnisavec
    výborne Pavlove let´s play sú super
    • jeanczarny
      Jen by nebylo marné, kdyby mu ještě někdo sekundoval. Když tam má někoho na vychytávání dotazů z chatu, nebo zaplnění hluchejch míst kdy se soustředí a zapomíná mluvit je to lepší.
      • Luke
        Nabízíš se? :)
        • jeanczarny
          Pokud by to byla hra o který mám alespoň trochu páru tak klidně. Dneska jsem mohl dělat chytrýho jen proto, že sem Metro shodou okolností zrovna minulý týden dohrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit