Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radek

    No, pokud bych měl porovnat Destiny 2 s Warframe, tak bych to zase tak jednoznačně pro Warframe, alespoň za mě neviděl. Velké plus pro Warframe je za mě customizace, crafting atd. V tomhle je Warframe oproti Destiny2 někde úplně jinde. Ovšem třeba gameplay mě baví víc u Destiny2. Warframe je pro mě již moc zběsilý, je tam cítít nádech toho japonského movesetu. A ten souboj mi přijde až skoro jako v japonských mlátičkách, kde hromadně meeleečkem jedeš desítky mobů. Má raději taktičtější, pomalejší akce. Přičemž i Destiny2 mi v tomhle moc nevyhovuje a je také poměrně dost zběsilé. A pak třeba grafické zpracování. Nemyslím teď styl, tam se každému líbí prostě něco jiného, ale spíše technické zpracování, kde mi přeci jen warframe přijde už o trochu zastaralejší. Destiny 2 pro mě prostě vypadá lépe. A co se týče kritiky ohledně grindu, stereotypu a zase grindu, tak tím trpí obě hry. No ještě aby ne, když tenhle žánr je vlastně postavený na zejména na grindu. Takže to ani vlastně těm hrám nelze vyčítat. Looter shootery jsou prostě grind střílečky. Nic víc. Možná by se to dalo vylepšit pořádným příběhem, lore atd. Obě hry na to nejsou v tomto ohledu úplně špatně, ale do her jako je Zaklínač mají ještě světelné roky daleko. 

  • ToxicTom
    300 hodin je aj pre niekoho malo aby pochopil zakladne mechaniky :) odporucam hrat to s niekim kto ich pozna, najst si klan
  • Kedaro

    Ty Prime věci za platinu se dají prodávat na neoficiálním tržišti https://warframe.market/ Jen se to tam zadává, aby člověk nemusel psát pořád ve hře do chatu a lidi se potom kontaktují. Alespoň člověk ví jaké jsou ceny a nikdo vás ve hře neodrbe.

  • eStar

    Je to vynikající hra, jediný její problém je že má dost slabý start. Dokud nenasbíráte alespoň základní mody a nějaké další framy tak je to celkem nuda.

    • Hidden

      Mam spise opacnou zkusenost. Zacatek me bavil velmi, ale jak pak clovek uz neco nasbiral a zvrhlo se to v grind za vyssim master rankem, tak me to prestalo bavit. Ale je pravda, ze zacatek neni pro novacky uplne privetivy.

      • eStar

        Já třeba mastery rank skoro uplně ignoruju, od 14 už není důležitý protože je odemčené všechno ve hře. Hraju teď prostě s tím co mě baví.

        • Hidden

          To je prave ono, ja skoncil nekde u sedmeho, kde proste nemuzu hrat s tim co me bavi, ale s tim co je abych se pohnul nahoru a odemknul neco, co by me bavit mohlo (krome par favoritu z nizsich ranku). Jestli me neco primarne vadilo, tak prave tohle - musis dlouze hrat s necim co te nebavi (zbran, frame) jen proto, abys neco odemknul, co te zajima. Misto toho abys hral s tim co te bavi a k vysledku se dopracoval tez.

          • Daver

            Ono stejně se budeš vracet k tomu co tě baví. Holt stavba frameu/zbraní a jejich levelovaní je prostě progress, ale na sorties, bounties a těžké věci stejně budeš brát své oblíbence ve kterých budeš mít nějaké formy a tak. Já takhle mám na hard core věci Rhino prime nebo Volt prime, ale zahraju si všechny framy.

    • Daver

      Jo ten začátek je hodně brutální. Ten je nejlepší odjet v nějaké skupině X kamarádů a prostě se společně probit tím začátkem. Takhle jsme začínali mi. 

  • malachi

    totok som začal..asi dve/tri misie.....zároven ked dali destiny 2 free..tak vyhralo destiny..prišlo mi to jednoduchšie na začiatok...destiny nieje zlá..ale na raidy sa nedostalo tak to začalo stagnovať pre mna...objavil som warhammer vertmitide2 a destiny išla k ladu....ale keby bolo /bude viac času rád by som sa k warframe vrátil a pokračoval...

    • Jack1947

      Tak je jasné jak si něco žádá více času. Tak je hned lepší sehrát to další co není takovej grind.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit