Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super začátek :DDDD "rozlučková párty Forejta". Pobavili jste kluci a to dost.
  • Pánové když pro nic jiného, tak pro ten rozbaling bylo video uděláno. Osobně jsem ani netušil, že jsou k Hearthstone nějaké fyzické propriety. Také dvojce Lukáš a Aleš není často k vidění.
    Navíc já sem tam mám chuť a tak si kartičky dám a v tomto videu Aleš jasně říká, že Blizzard ubral na náhodě karet a přidal nové mechaniky(které ukázali, jak fungují), což by mohlo být zajimavé pro lidi co byli znechucení náhodou a přestali hrát, přesto že je Hearthstone bavil. Z videa si můžou zjisti zda se jim oplatí vrátit.
  • Tohle je imho další z důvodů, proč má například takový hrej.cz vyšší sledovanost gamesplay, či chtele-li let’s play videí, byť gamesy jsou, co se kvality videí, erudovanosti redaktorů atd. tyče na vyšší úrovni, na hrej.cz udělají lets play hry v den jejího vydání, nejpozději do pár dnů, kdežto tady v době, když vyšly jedny z nej hitů podzimu Dishonored2 a Watch Dogs 2 vesele pařili nějaký indie tituly, který zajímají minimum čtenářů/diváků. To je jen takovej můj feedback a návrh na zlepšení, byť jsem si vědom toho, že youtube vás neživí *3*
    • Hrej ma vetsi sledovanost, protoze Games neumi delat SEO na youtube. Ostatni veci co zminujes jsou druhorade a prinuti pripadne divaka nevypnout video po minute, ale k cemu to je, kdyz tvoje video nikdo nenajde?
    • ravux
      Taky jsem nad tim premyslel, kdyz jsem si nahodou otevrel nejaky gamesplay na hrej.cz, jaktoze maji dvacetinasobek views, kdyz ti dva sasci jsou proti redaktorum games vyslovene tragicti a citil jsem se kvuli nim trapne. Hrozne mi to pripomina kontrast mezi casopisy Level, ktery je seriozni dospele medium, ktere se nemusim stydet ukazat a mezi Score, ktere (zejmena za Zveleblila) cili(lo) na pubertaky a nenarocne lidi s nizsi inteligenci. To, co jsi popsal, muze byt jeden z duvodu.
      • a jeste neco, i kdyz si na ty dva sasky stezuji, tak aspon u toho nezerou a jejich videa jsou na profesionalnejsi urovni nez tady...
      • koukam, ze nas je vic, co si toho vsimli. jako dvojice bigass-makal je fakt tragicka. makal je druhej princ, kterej porad opakuje "zcela uprimne; nejakym zpusobem" a dalsi otrepany fraze, jenz se opakuji v kazdym jejich videu.
        na druhou stranu web jim slape, na to, ze tam jsou vicemene ve trech, tak stihaji nove recenze a dalsi veci.
      • Nevím, kteří dva šašci jsou tragičtí, ale já osobně mám nejradši dvojici Jiří B. a Pavel M. .Hlavně oceňuji zábavnost videí, která dělají až po slovní stránku, která je perfektní.
  • Tak nevím, je to vážně ještě třeba? Docela si totiž kladu otázku, komu tohle video něco přinese, protože buď jsem nováček, co Hearthstone nezná a pak mi stačí to jedno, úvodní video, případně tedy video z plné verze (pokud si pamatuji, tak nejdřív ukazovali betu?), aby člověk věděl, do čeho jde a pak mě vůbec nezajímá nová taktika, nová karta nebo buffy/nerfy, protože z mého amatérského pohledu to vypadá a hraje se úplně stejně jako vždycky předtím, změna viditelná žádná. Nebo jsem hráč HS, každopádně pak to znám, nejspíš už i nějaké karty mám (co jsem pochopil, je to rozšíření zadarmo? kdyžtak mě vyvěďte z omylu), případně jsem proti nim hrál, takže takové video nepotřebuju. A nebo, konečně něco, co vypadá jako cílovka, jsem bývalý hráč HS, co hrál, takže ví, o co jde, ale už skončil a pak ho takové video může přitáhnout, aby si to znovu zkusil. Každopádně nevím, jestli je tahle skupina lidí tak velká, aby opodstatnila vytváření nového videa po každé expanzi, tedy jak už tu bylo zmíněno něco, co se u jiných her neděje a když mají štěstí, tak dostanou nové video po tom, co jsou venku z EA nebo bety a konec. Stejně tak se mi nechce věřit, že by dvojice Aleš/Lukáš za poslední dobu nehrála nějakou věc, která by si video zasloužila víc, už jenom proto, že nemá zatím žádné. Jediná přidaná hodnota tohohle videa tak může být právě Lukáš, který jak tam nebývá moc často, tak teď vždycky působí jako závan čerstvého vzduchu a rozbalování té krabice "švegu", která ostatně vypadá jako hlavní důvod, proč už tady máme asi 5. video z HS, když mnoho věcí nebylo představeno nikdy a kdo ví, mnoho potenciálních hráčů o nich tak třeba ani neví. Přitom samozřejmě chápu, že když odpadl Last Guardian, bylo třeba něco rychle najít, ale při dnešní době a s tím, že máte na Steamu téměř neomezenou kolekci her, které můžete velmi rychle stáhnout, jednoduše nevím, proč nezkusit něco jiného, relevantnějšího. Takže tak.
  • ravux
    To Bob - Ac nerad, musim souhlasit. Jsou to pro me vzdycky smisene pocity, kdyz dostanu notifikaci o novem videu a zjistim, ze jde o karetni hru (ktere jsou ze sve podstaty vyslovene nevhodne pro letsplay mimo kruh zainteresovanych). Dobre, Heartstone je ve svem okrajovem (zejmena v CR) zanru leader, ale je fakt nutny tocit videa i na kazde rozsireni a novy balicek karet??? Kolik jinych her melo opakovany letsplay kvuli nejakemu DLC nebo rozsireni? Nepamatuju si jedinou, coz je ale dobre, protoze imho staci kdyz JEDNOU predstavi zakladni hru a koho to zaujme, ten uz se jiste i sam obeznami s novymi updaty. Takto mam pocit, ze mi games.cz Heartstone nikoliv predstavili, ale neustale cpou horem dolem a uz mam toho plny zuby. Radeji bych videl novy obsah a novou hru, nez porad recyklovat v podstate to same.
    • Kolik her je s kazdym dalsim rozsirenim vyrazne popularnejsi nez predtim? Moc jich mimo Hearthstone nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit