Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě zas neskutečně štve ten přehrávač v rozlišení snad 80x60 a reklamou uprostřed co nejde zavřít

  • mdkGT

    Svastika mne uráží, proto jsem rád, že se v tomto remasteru neobjevuje. K dokonalosti chybí už jen aby místo vojáku Wehrmachtu a SS chodili po bojišti postavičky z Disney kreslených seriálů, Moje rodina totiž za války velmi trpěla, například děda zemřel v koncentračním táboře den před koncem války, spadl ožralý ze strážní věže.

  • ZOLLINO

    Kdyz uz jednou hra byla vydana a prosla pres cenzorship s hakovymi krizi, nechapu proc cenzurovat re-edici? nechapu kde nechali mozgy

  • Offtopic:

    Ale ten Váš přehrávač je naprosto tragickej. :( V Chrome nejde změnit kvalita, fullscreen blbne, takže mluvíte o tom, jak je hezčí rozlišení ale v 320p to moc vidět není. Tak jsem si to hodil do IE a tam zase přes zaseklou reklamu se nešlo dostat z fulscreenu a po vyESCapování už nešlo zpět a celá stránka se zabugla.

    Může to být počítačem - ale jinde problémy nemám a tady i na různých počítačích to občas jde, občas nejde. :( Chce to už nějaký totální overhaul.

    • Tanatonaut

      Jako jo, no. Tyhle interní přehrávače na podobných stránkách jsou zlo. Lépe se skrz ně k lidem dostávají reklamy. To je validní a ok. Ale minimální možnosti oproti přehrávání třeba na YT v roce 2020 unavuje. Navíc to opravdu sem tam blbne a dělá psí kusy. Odjakživa.

  • DeathFish

    Díky. Ta cenzura mi zas tak strašná nepříjde, i když by tam asi neměla být, když byla v původní hře, ale Adam má možná pravdu s tím, že to prostě chtěli vydat dřív a neřešit právně, kde to můžou vydat s cenzurou a kde bez. Takže takové rozhodnutí bych pochopit dokázal.

    Ale to, že chybí multiplayer mi určitě vadí nejvíc 😐 Každopádně super GamesPlay hoši, bavil jsem se celou dobu, jen tak dál 🙂

    • uher

      Já teda cenzuru naopak vůbec nechápu a už z principu ji odmítám podporovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit