Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: zkoušíme PlayStation VR
17.10.2016 | Redakce Games.cz
36 příspěvků
-
Už funguje? Pokud ty klasické hry tedy běží a vypadají podobně, vyřešilo by mi to problém s velkou televizí. Mám PS připojené do 24' monitoru a takhle bych si mohl brýlemi simulovat velký obraz. V tom už bych pro sebe viděl smysl s pořízením.
-
Uvědomuji si, že teď začíná něco fakt cool. Ale asi ještě počkám. Zatím mne to nepřesvědčilo. Přesto týhle technologii velmi fandím.
-
úplně mi to trhá žíly *11*
-
Hmm..a ses zase vyminuskovan..cim to:)
-
To sme zabudli povedat. Presne tak to pre sucasne normalne PS hry funguje.
-
Předváděný hry mě vůbec nepřesvědčily, kromě SUPERHYPERCUBE, té bych propadl neuvěřitelně.
Nicméně přemýšlím, jestli má VR například pro filmy simulovat pocit kina a tím pádem velkého plátna, nebyla by to cesta, jak do budoucna požívat VR pro klasický hry? -
Neviem presne ako to funguje, ale v helme je to FPS uplne stabilne a nikdy to ani naznakom nesekne. Takze toho by som sa urcite nebal.
-
...hmm, já to nechci, ničilo by mi to účes.
-
spíš to bude pecka na horory. Takový Silent Hill VR ...
-
Co bych ale ještě dodal je, že ten DriveClub o kterym v gamesplay mluví, že je rozmazanej je fakt skutečně totálně na ho... A opravdu bych ho nepoužíval pro předvádění týhle periferie, protože narozdíl od jinejch věcí, co jsem zkoušel je to fakt hnus. Fakt to neni hezká hra na pohled a to VR je tam naprosto zbytečný a za 30 euro je to fakt trochu zlodějina. :D Ale opět, může to bejt jen můj subjektivní pocit.
-
na péčko a CoD by to bylo dobrý, ale asi bude třeba počkat až to víc poladí... používat VR na nějaký simulátor hejbání s kostičkama je trochu pojntles
-
Je to možný, neměl jsem příležitost zkusit.
-
Oculus Rift už jsem zkoušel víc než před rokem a měl jsem z toho podobné pocity. Tak jsem tu psal, že si myslím, že přichází revoluce. A byl jsem vymínuskován.
-
No, může to tak působit. Však ten hardware neni kdovíjak super výkonnej. Ale subjektivní pocit, kterej máš, když tu PlayStation VR máš na hlavě je absolutně jinej. Je to zvláštní.
-
Já hlavně vidím místy nízký FPS, slabej HW.
-
Musim říct, že jsem byl strašně skeptickej vůči VR a ještě víc vůči PlayStation VR. A faktem je, že žádnej záznam neni schopnej zprostředkovat to, co vidíte a vnímáte, když tu helmu na sobě máte. Takže jsem se vždycky smál, jak to vypadá divně, a že to jsou jen takový blbiny. Protože jsem koukal na ty záznamy. Mno, a pak jsem si na sebe dal PlayStation VR a fakt mi to vytřelo zrak. Netušil jsem, že mě to tak šíleně pohltí. Fakt to bylo jako bych v tom prostoru byl, vůbec jsem nevnímal žádný displaye nebo rozlišení. Např. horská dráha ve mě vyvolala úplně stejný pocity jako když jsem na skutečný horský dráze a to jsem seděl na blbý židli. :D Je to vážně skvělý. A určitě chápu skepsi lidí a zášť vůči PlayStation, ale člověk to vážně musí zkusit aby pochopil. Nedá se to prostě popsat. :)