Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sunlessaint
    Předváděný hry mě vůbec nepřesvědčily, kromě SUPERHYPERCUBE, té bych propadl neuvěřitelně.
    Nicméně přemýšlím, jestli má VR například pro filmy simulovat pocit kina a tím pádem velkého plátna, nebyla by to cesta, jak do budoucna požívat VR pro klasický hry?
    • To sme zabudli povedat. Presne tak to pre sucasne normalne PS hry funguje.
      • Fordzy
        Mám stejný dotaz jako kolega. Jaký je pocit při sledování filmu, hraní hry v kinorežimu? Je hodně patrné nízké rozlišení a viditelný rastr oproti normálnímu sledování 1080p monitoru?
        • Filmy su celkom v pohode. Da sa vybrat z troch velkosti obrazovky. Najvacsia myslim 226 palcov na ktoru pozeras z niekolko malo metrov. Hry mi zas tak dobre neprisli, ale asi zavisi ako ktora.
      • sunlessaint
        Už funguje? Pokud ty klasické hry tedy běží a vypadají podobně, vyřešilo by mi to problém s velkou televizí. Mám PS připojené do 24' monitoru a takhle bych si mohl brýlemi simulovat velký obraz. V tom už bych pro sebe viděl smysl s pořízením.
  • Star Citizen bude pecka. Oh wait...
  • radsej ste mohli spravit rozhovor o vyvoji chameleon run namiesto tejto vr sr4cky
  • Tak já jsem se celkem těšil, ale zatím to vypadá celkem zle. Kromě těch prvních několika nadšených minut, které se zaručeně dostaví, tak když si přečtete nějakou zahraniční recenzi, ale fakt recenzi, která jde trochu více do hloubky než jen "jeee, to je supeeer pocit" tak člověk zjistí, že ta kamera sledující Váš pohyb je hodně špatná, vede to často k tomu, že hra nezaznamená Váš pohyb, že Vám "zmizí" nebo začnou glitchovat ruce atd. S tím je prý spojené to, že ten PS Move je už dost zastaralý a je to znát. Porovnávali některé hry, které jdou i na těch PC VR zařízeních a prý to byl velký rozdíl. Takže i když to asi bude fajn zážitek, podle mě udělala sony chybu v tom, že zaroven s tím nevyvinuli nějaké nové periferie přímo pro ten PSVR a neudělali nové snímací zařízení a nové pohybové ovladače, ale použili už existující staré. Chtěl jsem objednávat, ale zatím to vypadá, že asi nakonec nebudu a ještě počkám.
    • rozhodne bych koupil nove move
    • prý, prý, prý ... co to třeba vyzkoušet sám ? z mé zkušenosti ani jedno z toho, co "prýuješ", není pravda.
  • jack
    Díky moc. Přetočil jsem si to na Driveclub VR a zaujalo mne, jak se Vám udelalo velmi spatně při přepnutí do pohledu za autem. Škoda, že jste neměli plnou hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit