Přejít na výpis diskuzí
Garry's Mod - rozbořte Half-Life 2 za pár euro
24.12.2011 | Tomáš Jung
98 příspěvků
-
Neber to za 2 eura... *14*
-
-
ja dostal od steamu orange box, tak sem si vcera koupil i gmod s CS abych to mel cca komplet :)
btw. existuje nejakej ceskej sandbox server?
-
-
driv sem vytvarel v garys modu bojova vozidla , pouzil sem skelet obrnenyho transporteru a dal ho na buggy a potom sem pridelal ty staticke kulomety ktere strili pokud se nekdo ocitne pred nimi. a fungovalo to. dal sem npc soupere a jezdil a strilelo to automaticky
-
-
A komu to cpeš jako ty matláku *15*
-
-
retarrd *7*
-
-
proc mam minus, to jsou idioti
-
-
To není hodnocení, to je ukazatel venkovní teploty *3*
-
Zavidia. :D
-
-
-
Modifikovaná modifikace...Modception. *15* Veselé Vánoce. *4*
-
To jsem netusil ze Garry provedl piratum takovou svinarnu :D Dobre jim tak!
-
http://www.youtube.com/results?search_query=garry%27s+mod+idiot+box&oq=garrys&aq=6s&aqi=g-s1g2g-s2g1g-s4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=671l1655l0l5540l6l5l0l0l0l0l224l823l1.2.2l5l0
A zkoukněte všech 10 epizod, nemá to chybu :-)) -
díky, přiznám se taky jsem tu hru asi 5 let pirátil s mezerama, ale díky vám jsem si ji konečně koupil a je to 1000x lepší než furt vyskakující warningy ve hre :D. Jediné u čeho jsem se zastavil je malý počet CZ nebo SK serverů ... CHCI HRÁT S ČECHAMA (nebo slovákama) !!! :)
-
Wow, za dvě eura!? No myslím že bych si mohl udělat radost :D
-
-
Jen taková otázka - musím být vlastníkem half life 2? :D
-
-
Nemusis mit zrovna HL 2, ale aspon jednu hru od valve na source enginu. Samozrejme cim vic mas valvackych her, tim vic mas veci v Gmodu.
-
-
Paráda! Díky za odpověď! však s TF2 A portal 2 se v Gmodu také vyblbnu *14*
-
-
-
-
Pri Gmode som mal obcas zachvat smiechu :D... Niektore veci ked sa podaria tak to je naozaj zabava.
PS: Na Gmod sa robil aj pekny multiplayer Mod. Volal sa GarryWare Two. Jedna velka "sutaz" na nudne vecery :D
http://www.youtube.com/watch?v=kiyOfJEIqJM -
máte tam chybku : Left 4 dead a né Left 4 death ... stejně vás miluju :-D štastný a veselý
-
Zajímavý článek. Mám na něj neutrální názor. Garry's Mod mě nechává chladným, ale někoho třeba ne... zvláště toho týpka, co se na to pořád ptal v podcastu.
-
-
spis nechava teplym :P
-