Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ha, steam! To jsem rád, že k tomu taky můžu něco plknout! :)
    1. Mám pocit, že poslední dobou je to neskutečný junkyard. V záplavě sraček už se těžko zorientovat.
    2. Obecně mám pocit, že za poslední roky jsem za různej "digital content" utratil podezřele dost peněz. Hodlám to omezit. Značně.
  • Steam, aneb velky podvodnik ...

    Sranda je sledovat ty jejich podvudky s cenama ... zrovna nedavno sem na to koukal, prislo mi do mailu ze sleva 80% ... tak sem se podival do historie, a dana vec byla !levnejsi! i zcela bez slevy.
    • Mas odkaz? Diky.
  • Mno, jeste k ty Cine - neni to jen PUBG. V Cine totiz plati zakaz hrani byt jen trochu erotickych visual novel a navic ja zakazana i jejich distribuce, coz ovsem na steamu neni problem. Proto tam taky posledni dobou zaziva tenhle zanr obrovskej boom, vetsina z nich je prekladana i do cinstiny a mnohy cinsky hry tam vznikaj (za posledni rok jich pribylo doslova nepocitane, vetsina je ani neni anglicky). a naopak, cinskej hrac ma ted moznost zahrat si i neco, k cemu by se jinak jen tezko dostal (asi jako u nas kdysi za komousu na burzach), ale po cem je obrovska poptavka. takze neni divu, ze o steam z cinsky strany zajem je, a ze valve to diky trzbam celkem i vyhovuje a nijak se nechysta zavadet nejakej plosnej regional ban.
  • Já radost nemám. Valve se úplně vykadil na vytváření nových her, dřív společnost, který byla synonymum pro vývojáře těch nejlepších her. Očividně jejich slavná office policy, kde si každej může dělat co chce, nepřínáší žádný výsledky - alespoň ne pro nás. S množstvím financí, který mají na vývoj her by klidně mohli udávat herní trendy, ale mám za to, že se spíš bojí, aby neutrpěla jejich pověst. Hořký zklamání z vývoje společnosti vlastnící největší digitální distribuci na světě.

    Ty kartičky co nedávno oznámili mi přišlo jako aprílovej vtip. Třešnička na dortu - co bude příště? Klon PUBG?
  • tak hlavně že hry na PC se neprodávají a všeci kradnů *7*
  • "Steam se totiž po spuštění programu Steam Direct radikálně proměnil a nyní na něm vychází v průměru přes 300 her měsíčně – tedy více než 1 za hodinu." 30 dní má dohromady 720 hodin, muselo by tedy vycházet průměrně alespoň 720 her za měsíc, aby to dávalo průměrně alespoň jednu hru za hodinu. Pravda, ta uvedená měsíční maxima 864 her to splňuje. Ta předchozí věta ale smysl nedává. Neberte to, prosím, jako že reju, článek se mi jinak moc líbil.
    • blixa
      Díky, opraveno..
  • Obcas ked prechadzam Steam zlavy tak po prejdeni asi 10% to musim vypnut pretoze tolko odpadu co tam je proste dost na to aby som z pocitom hnusu vypol cely steam, a este nejaky cas mi je spatne z toho co za p*coviny to tam predavaju. Doslova a dopismena ma ten plevel OBTAZUJE! Mali by tam spravit nejake tlacitko - prepinac - z odpadom/bez odpadu
    • jamar28
      Jo no. Teď všude čtu, jak nás přes internet ovládají superinteligentní našláplé algoritmy a filtrují nám obsah a jak je to hrozně nebezpečné, protože ty algoritmy jsou jako že na fakt obrovitánské technologické úrovni...

      A realita? Steam mi pořád cpe anime, ačkoliv jsem si přímo zaškrtl, že NECHCI zobrazovat nic, co má cokoliv společného s anime. Pak najednou jako by se zbláznil, vybere si jeden z mých oblíbených žánrů a necpe mi nic jiného - takže dva týdny mi předhazuje pouze hororovky a nic jiného, pak to samé se strategiemi atd. A to jsem za ty roky prošel už desítky, možná stovky front doporučení a neustále poctivě klikám na "nemám zájem", zaklikal jsem si žánry, o které mám zájem. Vzal si z toho Steam něco? Ne. (Právě teď mi už asi třetí týden na titulní stránce cpe Ve stínu havrana. Nechápu proč, vůbec takové hry nehraju ) *7* S takovou se Skynetu v tomhle miléniu nejspíš nedočkáme.
      • To je pecka! :D
      • Mě to cpe VR hry ačkoliv nemám VR set a zaškrtl sem, že o tyhle hry nemám zájem.
      • Tak tak, chvilku jsem se taky snažil... naklikával jsem si, co bych rád aby mi steam ukazoval... ale záhy jsem to vzdal... S anime mám uplně stejný problém - pořád mi ho do těch front cpou :-D
      • Asi tě chce převychovat a zkouší to stylem, kdo z koho *1* .
    • Přesně, žádné rozumné filtrování to nemá a slevy jsou často peklo, pak je škoda, že určitě zapadne i pár zajímavých her, když 90% je odpad nebo "hry" za které by ještě před lety nikoho ani nenapdalo chtít peníze.
    • Tak si toho nevšímej a máš klid jako já. Když mám zájem o nějakou hru tak si stejně na 80% koupím klíč k jinde než na stemu jelikož hra většinou není v akci.
    • Mart9
      Procházet steam opravdu nemá smysl. Jediná možnost je wishlist.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit