Přejít na výpis diskuzí
GDS 2012: Lukáš Codr - vývoj her v Číně
22.1.2013 | Redakce Games.cz
46 příspěvků
-
ostrihej se. Je to fakt hnus
-
Nekecej, tohle že je Čočík? :D Pamatuju si ho ze starých Level TV a vůbec bych ho nepoznal :D Kde vzal ty vlasy? :D Ale smekám před ním za to, kam to dokázal dotáhnout :)
-
美麗的演講!非常感謝!
-
jaky vyschnuty typek :D
-
-
Klid Gabe
-
-
Diky za prednasku, ale sem strasne zvedavej, co melo bejt v tom strihu :)
-
Na konci byl střih, cenzura *1*
-
-
Jinak dobrá přesnáška, dík za to.
-
-
A já jsem si celou dobu co jsem to sledoval říkal odkud já ho znám.
Já naopak smekám, že to někdo dotáhne takhle daleko a to jak geograficky tak kariérně. Obzvlášť když si teď už vzpomínám, že před pár lety jsem ho výdával někde v zaprděnym GamePage kdesi na Kavčích horách.
Vydat se do Číny a dělat tam hry na to si myslim, že už člověk musí něco v tý palici mít.
Pamatuju si, že dřív jsem z něj měl trochu prd*l kvůli jeho trochu haluz přednesu v GamePage (což bylo určitě i kvůli tomu stupidnímu scénáři), ale dneska opravdu klobouk dolů....až na zem. -
-
tak hej, mas pravdu, akurat on sa do ten Ciny na vlastnu past nevydal tak uplne. Pracoval v Ceskom 2K a odtial sa doprosil k 2K v Cine, proste chcel ist robit do Ciny, uz to v nejakom rozhovore sam spominal.
-
-
Dobrý a zajímavý.
-
bych ho skoro nepoznal
-
Neuvěřitelný, že někdo, kdo dělal kolem roku 2006 v pořadu Game Page úplnýho hulimrda, to dotáhl až do 2K Games China. Smekám nad demencí tohoto světa.
-
-
*15*
-