Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    No když tak poslouchám ten Vávrův příkladový quest, tak se stále začínám bát víc a víc, že si Warhorse ukousli větši sousto, než na jaké mají prostředky. *9*
    • Imho maji schopneho producenta, ktery to ma pod kontrolou.
    • life28
      Ja si zase myslím, že Vávra nám opísal ukážkový quest, t.j. ten s ktorým chodili na prezentácie aby zaujali najviac, ostatné také rozhodne byť nemusia
      • smejki
        říká že je to modelový quest. v blogu píše, že na pitchích ukazovali především ukázku ze hry. Ukázat jim ho tedy nemohl a než by jim takový quest odvyprávěl, tak vyplněj mezeru mezi obědem a večeří a tak dlouhé presentace(!) se asi nekonají.
      • Musím říct, že jestliže s tímhle šel na prezentaci, mohlo to být samo o sobě kontraproduktivní. Každý reozumně smýšlející člověk mu na to řekne, že tohle může udělat v jednom levelu, který odprezentuje na E3, ale bude to první a poslední quest svého druhu v celé hře, který teamu zabere rok na výrobu.
    • No, ale kdyby tam takovy quest byl, tak super.
    • Velice dobrá poznámka a jsem rád že si někdo všiml toho, že podobný quest byl byl komplikovaný i do hlavní dějové linky a vyžadoval by tolik scriptování, uunikátních lokací, cutscén, scriptovaných animací a dialogů, že GTA by smekly klobouk.
      • smejki
        Což jak Vávra tak i Viktor Bocan sami řekli. Dan se prostě nechal unýst a je to spíš, řekněme, ideál, ke kterýmu se chce blížit.
      • PreidaQ
        Já mám právě obavy z toho, že zrovna ten Vávrův perfekcionalismus by nakonec mohl celou hru úplně potopit. Mohlo by to být to nejlepší erpégéčko za dlouhou dobu, stejně jako by to mohl být jeden z těch snových nikdy nedokončených projektů, jenž skončí v propadlišti dějin. No doufám, že má Vávra dost soudnosti a ví, co opravdu dělá.
        • ucho
          to jsem si taky myslel, ale mám dojem, že se jim daří jet tak nějak podle plánu, což by znamenalo, že tyhle věci někdo drží na uzdě nebo že se jim daří dělat kompromisy k vlastní spokojenosti. jsem celkem zvědavej, s čím se kdy vytasí.
  • to je iny supak :D stale bude kecat a hra poriadna ziadna. ale do skyrimu sa navazat to ano. ked bude mat nieco take zasebou nech potom keca nieco o game designe heh ale tak chapem na tie nase cz/sk pomery to moze byt pre niekoho boss.

a pome domnaaaaa
    • skyrim bol uplna kravina ktoru obhajujú len vypatlanci jak ty tak preco by sa nenavazal
    • Ale copak? Von ti poplival tvou oblíbenou hříčku? No to je smutné, pravda ale je, že Skyrim je prostě ohavný paskvil a je úplně jedno, jestli to na plnou hubu řekne Dan Vávra, nebo kterýkoliv jiný hráč, který není slepý
    • tak je pravda, ze urobil vlastne len dve poriadne hry. ale ohladom skyrimu ma celkom pravdu:) ale tiez nechapem preco ho tu vsetci ludia maju pomaly za boha.
  • Upřímně jsem zvědav, jak bude vyřešen soubojový systém.
    • Keyz
      V tom video kde byla prezentace enginu něco bylo. Vypadalo to, že postava bude sekat podle reálně předlohy a krom pohybu budeš muset v určitý čas něco zmáčknout aby jsi odrazil meč apod. To vypadá zajímavě.

Lepší jak nějaký sek který je ve většině her.
      • Soubojovej systém považuji za jednu z nejdůležitějších částí hry hlavně teda zábavnost, protože obyčejný klikání alá diablo každou podobnou hru sráží
        • celoush
          Sráží tak maximálně lidem, kterým jde o souboje. Jsou lidé, kteří RPG chtějí hrát a nemusí u toho furt dokola sekat mečem.
  • Hotovej Charlie Brooker ten Dan.
  • omg a co on udelal ten vavra dve hry ne a si mysli ze je velikej game designer
    • Asharak
      Někdo kráčí malými kroky, jiný zvládne velké skoky.
    • rozhodne je jeden z najlepších v CZ
  • Hehe to je prča jak všichni řešíte, že Dan vypadá jako homeless, ale počkejte, jak Vám vyrazí dech až se dozvíte, že Dan bude hrát i ve filmu po boku Russell Crowa, jako jeho dublér pro nový velkofilm NOAH *1* *15* *8*
    • ucho
      jo, taky jsem si ho všiml v ukázce :)
  • Hlavně díky moc všem, kteří se na tom podílí. Škoda, ze takhle snadno se není možné dostat k některým přednáškám z GDC, kde chtějí za přístup poměrně dost peněz.
  • Paul_cz
    Skvělá přednáška. Je vidět že se Dan trochu inspiruje u oblíbeného New Vegas, kde pár takovýchto questů bylo :-)

Ale musí to být fakt peklo to všechno nejen vymyslet, ale hlavně ošetřit a otestovat.
  • Robotron3
    Vávra takhle vypadá jak nějaká postavička z animáku. Tatík Hill a Spol. nebo tak něco *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit