Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ministryně informatiky nezapomeň doplnit
  • peaNutz
    Tak to sis taky mohl všimnout třeba výsledku lidovců při senátních volbách. KDU-ČSL má stabilní a disciplinovaný elektorát, když se nestane nic mimořádnýho tak ho opravdu jen těžko do příštích voleb ztratí ( stejně tak jen dost těžko může jejich výsledek oproti minulým volbám do ps výrazně vzrůst).
  • Jo, dyť jak si na sebe ty Babovřesky krásně vydělaly... *7*
  • TheGGG
    čtu i jiné věci jak games, ign, eurogamer a polygon...
  • @Veny: Ale jo, tak nevím jestli mě pobavila ta tvoje profilovka a nebo ty žvásty o umění. Možná je to taky kombinace obou dvou věcí a je hodně smrtelná.
  • ČR země neomezený možností aneb čím víc postů máš tím víc koryt.
  • Než dále rozdávat co není toho kdo o tom rozhoduje a je to jen pro určitou skupinu, tak nic. Nemáš na to tak máš smůlu. To je normální a zbyde více na nezbytné věci. Třeba nové silnice, rozvody atd....

To je alespoň pro všechny a je to důležité. Dotovat film státem za prachy plátců daní je wtf... protože borec neumí sehnat sponzory tak somruje u státu....
  • Paulcz
    Takže naše peníze z toho udělají umění? Odvážná to myšlenka.
  • Veny
    A proč ne? Když dostávaj dotace filmaři a jiná umělecká a kulturní tvorba, proč ne herní vývojáři? Možná je na čase vytáhnout hry z kategorie "zábava pro asociální nerdy" a zařadit je mezi regulérní umění, kam konec konců některé výtvory už patří.
  • kdes to čet ? takový šimpanzálie : DD
  • panbíčkář je - místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace - ... tak to je slušněj HC : DDDDDD HaH
  • Sci-fi to úplně nebylo. Je pravda, že si moc politiků na herních akcích nevybavím, ale v roce 2005 (hm, mě překvapilo, že to už je tolik let, letí to) jsem dělal setkání vývojářů v rámci Invexu, přišla mi na něj i paní Bérová (tehdejší ministryně).
  • TheGGG
    tak to dělají politici vlastně pořád, takže pro něj žádná změna....
  • MickeyMutant
    Celkem bizár. Měli jste mu na plátno za záda místo toho neosobního loga pouštět třeba gameplay posledního Dooma. Ale jinak oceňuju, jak těch ca šest úvodních minut plynule povídá o něčem, o čem nemá ani páru.
  • Ten tam chyběl. Pan dotace za prachy cizích...
  • TheGGG
    Bělobrádek se taky nacpe všude... ale tak musí se ohřát předvolební polívčička, když preference klesaj
  • Paulcz
    Hned první dotaz na dotace, za chvíli budou brečet jako Svěrák ml., ať jim nasypou pár mega jinak český projekty zaniknou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit