Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Přiznám se, že Duke mi nestojí ani za to, abych se obtěžoval s kliknutím na odkaz s anketou. Takže asi tak. Zbytečná hra a promrhané tisíce $ *12*
  • Blow up your ass!
  • No já osobně byl zklamán na celé čáře. Ještě na základce v osmé a deváté třídě jsme Duka hráli vždy po vyučování, dokud nás zástupce z počítačové učebny nevyhodil, což většinou bylo k páté hodině odpolední, protože hrál povětšinou s náma. Plus každý počítač měl headset, prostě školní herna... :-) No a DNF je totální hovadina, grafika podprůměrná, hratelnost silně podprůměrná - já hru v půlce přestal hrát, to se opravdu nedalo. Humor strojený a nucený, ačkoli některým Dukovým hláškám se nejde nezasmát. Pro mě se skutečně jednalo o skoro odpadovou hru, pokud bych měl hodnotit, tak 3/10. Bylo by lepší, kdyby tahle hra nevyšla vůbec. Je to poplivání a zneuctění legendy...
  • Je to sice milý krok, ale o jeho přínosu dost pochybuju. Autoři mají vyvíjet hry na základě vlastní invence a ne na základě ankety. Takhle případné pokračování dopadne nemastně neslaně. Například jak chtějí zkloubit požadavky na FPS od konzolistů s těmi od PCčkárů?
  • Mechwarrior_bw
    budú výsledky známe aj verejne ?
  • martin.mirejovsky
    To je pravda. Už jsem o tom slyšel, ale zapoměl jsem na to. Takže to vypadá, že si DNF v brzké době znovu projdu, ať si ho užiju ještě líp ;-)
  • prudislav
    nápodobně - s těma 4 zbraněma z patche je to už lepší ;-)
  • martin.mirejovsky
    Já už ho vyplnil včera, a mile rád. Na DNF jsem se těšil stejně jako každý, kdo vyrůstal na Dukovi3D, a ve výsledku jsem ani moc zklamaný nebyl - hlavně ře se Duke vrátil ;-) Viz. můj příspěvek ke včerejší bleskovce: "Linearita hry mi vůbec nevadila, ostatně jako u kterékoliv jiné hry. Člověk má alespoň jistotu, že nikde o nic nepřichází. Zato absence lékarniček, klíčů a tajných lokací mi fakt vadila. To by prostě v žádné oldschool hře scházet nemělo, stejně jako možnost nosit plný arzenál, nebo alespoň rozumně částečný. Dvě zbraně jsou dost málo.... Ale co, i tak to není špatná hra. Dotazník jsem jim rád vyplnil. Snad bude příští Duke o něco lepší ;-)"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit