Přejít na výpis diskuzí
Gearbox chystá HD remaky Homeworld 1 i 2, původní hry vydá digitálně
22.7.2013 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Aby to nedopadlo jako s Agem 2: upravi kompatibilitu na 7 a 8 a vydaji to za 30€ za kus *11*
-
-
no vidíš a já si teď po letech zlegalizoval svou pirátskou kopii za 9 éček na steamu a nemůžu si stěžovat...
-
-
Remaku jednicky uz se opravdu nemuzu dockat.... doufam ze se jim to povede.
-
Doufám, že tam bude i lepší poškození... třeba jak v Heagemonii, kde se daly odstřelovat jednotlivé části větších lodí a ve vesmíru zůstavaly vraky. *14* *14* *14* *14*
-
hmm Gearbox, no nechcem byt podryvacny ale zrovna im reinkarnacie starych znaciek v poslednej dobe moc nejde. Aby to nedopadlo tak ze ukazu vide z nejakej bety ktora bude vyzerat ako na Crysis3/UE4 engine, vymakana a potom vydaju final ktory sa nebude dat rozpoznat od povodneho HW1 :-)
-
-
Duke Nukema dostali na dodělání. Můžeme jen hádat v jak katastrofálním stavu to bylo. A Aliens asi sami nevyvíjeli (byť uznávám, že si to mohli líp pohlídat).
-
-
Zaštítili to svojí značkou ...a pohnojili si sami ! Omluvy ve stylu "My nic to externisté" se neberou .
-
-
No ted kdyz o tom mluvis, tak jsem si uvedomil ze mas pravdu. No asi budu hodne skepticky. Ale tak treba udelaji jenom HD reskin a nebudou na nic vic sahat.
-
-
Já bych bral všema deseti pokračování Nexus The Jupiter Incident bohužel jsem prošvihl kickstarter takže jsem jim nemohl přispět (byť by to sice nepomohlo ale aspon bych měl čisté svědomí že jsem se také snažil). Je to škoda tyhle strategie byly něco super obzvláště pak ten Nexus. škoda holt asi už patříme do starého železa mi staří hráči co už jen nostalgicky vzpomínáme na kvalitní sci-fi vesmírné tituly. :-(
-
-
jo to byla pářka..
-
-
Nechapu proc je takovej problem v dnesni dobre vytvorit fanousky tolik milovanou strategii, nebo alespon se priblizit mire propracovanosti, hloubce, atmosfere, PRIBEHU a celkoveho zpracovani. Posledni zachvev byl Neus jupiter incident, ale ten byl znacne HC a asi tolik netahl, presto opet perfektni pribeh, vypraveni a jednoduse zivouci dukaz ze i strategie muze byt hlubis nez kde jake genericke RPG ci FPS s neustale opakovanymi motivy :( sem zvedavej na tu novou strategii, jmeno ted nevim, alespon neco *13*
-
-
Hardware?
-