Přejít na výpis diskuzí
Gearbox předvádí první obrázky z remasterované verze Homeworld
4.11.2014 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
jako jo, pokud za to nebudou žádat vysokou sumu a dají to zadarmo, tak je to prijemny zpusob reklamy
-
ja "objevil" Homeworld teprve asi pred rokem nebo tak, takže jsem taky MP nehrál, ale prijde mi že hra je natolik komplexni že by mohla nabízet množstvi taktik. možna bych to prirovnal k supreme commanderu
-
Plus pracuji na Homeworld: Shipbreakers ... což je imho pěkný způsob jak ukázat jeho předchůdce novým hráčům.
-
A co třebas lepsi textury, lepsi nasviceni, nativni podpora modernich rozliseni ( bez nutnosti editace registru jako u originalu), detalnejsi modely apod.?
Jako chapu, co tim chces rici, ta hra vypada i dnes celkem hezky, ale kritizovat kvuli tomu tuhle remaster edici?
Zejmena, kdyz originalni hry se uz ani koupit nedaji, pokud se nepletu.
A prave remaster muze znova ke hre pritahnout hrace a to jak ty stare, tak i nove. A mp v remaster edici nebude nebo co? -
No hlavně když jsem u mise s asteroidem zjistil, že sem si v misi před tím nezabral ani jednu fregatu a že sem si to celou hru ukládal na začátku mise do jednoho slotu ... to sem měl chut rozbít hlavu o stůl. *1*
-
mne kampan moc nechytla, ale možna tomu dám ješte šanci. byl to takový podivný mix mystična a sci-fi (nejake proroctvi, vize atd)
-
walltar-> Homeworld miluju a nenávidím pro kampaň, byla boží, ale insane - u té hry mi tekly nervy jako u málokteré jiné...
*14* -
No tak já nehrál MP HW ani v době kdy se hrával ... Mě to v MP přišlo jako totálně průměrné a nezáživné RTS.
Ale SP HW a HW2 sem dohrál několikrát a Remaster si pořídím zase jen kvůli SP. Si ho s radostí zahraju znova, jen v lepší grafice. -
p.s.
alespon jste ty obrazky sem mohli dát ne? -
nejak nevím co brání si to fanouškum zahrat i dnes tak jak to je... grafika je porad paradni (prakticky tam nema co zestarnout). navic fanoušci hraji dneska complex mod a ne vanillu. navíc to dneska ani nikdo nehraje (prázdna mp lobby).
takže toto nadšení mi prijde jako pokrytectvi a zneucteni legendy. Kdyby te hre opravdu chteli pomoct tak hlavne vylepší lobby - aby beželi servery, funkční matchmaking, ranky atd. ale to delat nebudou -
Oba díly budou pokud vím. Nevím co datadisk.
-
Hm .. a to je jednicka, nebo dvojka ?
Jako hlavne bych uvital jednicku, protoze ta uz poradne dneska nefunguje. Dvojka porad dost v pohode. -
Par obrazku a to je vsechno? To nemaj alespon kratoucky video? Teda ne ze bych si to kvuli tomu neporidil ale stejne...
-
My body is ready. Ta kolkektorka omg!
-
Na to se fakt těším a na shipbreakers jsem taky hodně zvědav.
-
No moc toho neukázali, ale rád si zase HW zahraju ... Dodneška je to pro mě RTS, s kampaní, které se žádná jiná RTS nevyrovnala.