Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čekáánííí, čekáánííí všechny bugy zaháánií.. Čekáánííí čekáánííí je léék..
    • Tohle bude nejlépe odladěná hra co kdy byla. Za tolik let, to ani nemůže být jinak. První hra která nebude potřebovat patche.
      • Dříve bylo her bez patchů víc než dost. Ono v předinternetových dobách to ani jinak moc dobře nešlo.
  • Přesně tak, vydat hru plnou bugů, by nikomu neprospělo. Omluvné video bylo vtipné a milé a pokud takhle vývojáři přistupují i k samotné hře, tak by to nemusela být jen průměrná střílečka pouze pro fandy Duka, jak se někteří obávají...
    • No,hlavní je že většina nápadů pochází ještě od 3d Realms a ti byly ve vymýšlení kravin velice dobří,pokud se tedy nápady 3d realms spojí a vybrousí za pomoci Gearboxu nemůže to dopadnout špatně,hlavní výhrady očekávám v grafice,tam je mě jasné že recenzenti budou nadávat (recenzenti jsou už holt takoví) ale jinak myslím že by to mohlo být velice dobré--
  • Ale prece Duke nikdy nechodi vcas *1*
  • začínam dosti gearbox věřit že z toho vykouzlej hru bez nutnosti patchu ovladaní luxusní hratelnost suprová, a ta omluva se mě dosti líbila jiní studia na takový věci kašlou na omluvy jen napíšou odklad nic jiního ale gearbox je spravná volba na dokončení věčného toulaního Dukena zpátky na scénu herní !!!!
  • porad lepsi mesic nez dalsich 10 let
    • Nechval den před večerem... *3*
  • kriterky a kriterky dokola tak si zahrajte čim byl Duke Nukem 3D v tej době a proč si získal spousta srdci hraču třeba hraju Crysis 2 a našel jsem tam spoousta bugů??, a co je na umění udělat grafiku realnou a srát na přiběh a delku hry jestli tímto tvůrci her chtěj dělat hry tak to mužou zavřít kram
  • Já osobně doufám, že tato hra naplní naše očekávání. Nemusí to být grafikou, ale svým osobitým humorem a hratelností. Také doufám, že si to zahraji po netu (snad to je samozřejmost). Každopádně se těším a toto zpoždění jsem čekal jako, že zítra bude další den. Držím vývojářům palce, aby DUKE NUKEM dostál svému jménu *5*
    • kdo by nedržel tvůrcum palce ale zase jestli to dokážou dokončit tak gearbox se stanou legendou herního průmyslu že dokázaly toho toulavýho Dukena zpátky vrátit na scénu herní kde se toulal těch 14 let někde v hospodě,možná na K2,bo v kasinu atd
  • Je správně, že to alespoň jednou odložili. To je přece celá podstata Duke Nuke Forever... :)
  • Ano,sice má pravdu,ale neřekl bych že za měsíc toho dokáží odladit zas tak moc,vždyť ta hra se musí taky lisovat a tak,a to rozhodně nebudou dělat týden před vydáním..Takže jsem zvědav jak se to na hře jako promítne,pokud vůbec.
  • stejně to bude dalši konzoloidní sračka jako bulletstorm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit