Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    80 € na Steamu? Jako vážně? LOLec! :-D

    • Carnage666

      Je za 70 € když si člověk koupí verzi bez DLC. I tak je to přehnaný protože tím vlastně tak trochu doufají že lidi radši koupí za 60 na Microsoft Store takže trochu uníká smysl toho proč to teda na ten Steam dali když si na místo připsání + bodů od hráčů hned nastřelili cenu o 10 €.

  • uher

    Za mě spíš 6/10, ale pořád lepší než otravná/nemastná čtyřka. Série, která měla skončit dvojkou a byla by radost na ní vzpomínat. Od té doby hledá samu sebe a spíš jalově přešlapuje na místě. I multiplayer je pořád nijakej.

    Za mě opět zklamání a nevím, jestli tomu dám ještě nějakou šanci. Za těch 50,- kč je to tak akorát...

    • Přesně tak, dvojkou to celé úžasné a atmosférické dílo skončilo. Lol, zbytek série nemá vůbec žádný smysl, jen to zabírá dost místa na disku. 

      Mým přáním je remake prvního a druhého dílu Gears Of War jako se povedl u Residenta, takže grafika tak na úrovni Unreal Engine 5, níž by to nedávalo smysl. Pak budu spokojený, protože už asi nikdo tuhle sérii nedá do kupy. 

    • Jack1947

      Trojka byl pro mě zlomový díl! Bavil mě i slabší Judgement. 

  • Pitwo

    Piate Gearsy hrám na Steame a hodne si ich užívam. V štvorke som utopil cez 1000h a kľudne by som hral ďalej keby som neprešiel na 5ku :) Ale áno, je to aj tým že som veľký fanúšik.

    Btw kedy bude stream? Už bol na youtube naplánovaný, ale akosik sa z tade stratil.

  • jakmrk88

    Hra na pc jako taková se mi líbí. Jen nechápu jak všude vychvalují grafiku. To jediné bych vytkl. Dobré jsou možná tak postavy, ale to okolí je děsný. Hlavně ve 2 a 3 kapitole na volných mapách. Skiff chvíli letí vzduchem, chvíli zmizí lyžnice pod zem. Ve 3 kapitole kde to má být písek to vypadá jako oranžová placka. A ani vnitřní prostory nejsou nijak úchvatný. Když to porovnáte s jinými AAA novinkami co běží na unreal enginu, je to dost rozdíl.

  • Jack1947

    Polepšili no je vidět že recenzi na mibulý díl psal jiný autor protože mělo 8 bodů. Ještě jsem nehrál ale takováhle hra má automatický vyšší číslo už jen z principu protože podobných her je žalostně málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit