Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno nevim pro mě docela zklamání po úžasném druhém dílu. Hlavně mi vůbec nezodpověděli k čemu vyvíjeli ve 2 v tom ústavu ty mutanty a proč locusti unášeli ty lidi a vysávali znich život v těch železných buňkách ( jak tam umřela ta domova žena )
  • S tou druhou polovinou souhlasim, ať žijí brouci na D1 :P ...i když mise následující z místa kde se na začátku odjišťují bomby na potrubích mě silně nudila a nebýt závěru s kamikaze náklaďákem a hordou, která hráče neustále obklopuje už by se to zas vrátilo do stereotipních kolejí :)
  • ale prd náboj, je to akce, řež a dokonce sem neodklikával sekvence animací. ...ale mám dojem, že ten pán co to hraje na prvním 14 minutovém videu zde v recenzi, to opravdu testoval jen na easy:PP ..krytí při přebězích nula atd. :D
  • mijunior: tak s tvojim názorom absolútne súhlasím.....Akoby to stratilo ten náboj ktorý robil prvý diel jedinečným. Oproti boju o prežite to dostalo akoby náboj nepremožiteľnosti a dej troška upadol.
  • Takže....Prvá polovica hry ma sklamala. Pripadalo mi to nudné, stále to isté, hra mi neponúkla nič nové a zaujímavé.Akoby som celú dobu čakal na niečo, čo nie a nie prísť.Nakoniec to ani neprišlo....akoby som to hral len z povinnosti - 8-/10
    Odraz prišiel až od polovice hry, kde to začalo byť zaujímavé a hra ma neskutočne bavila.A tým viac som sa tešil na veľké finále. A to aj prišlo.Posledné kapitoly priniesli úžasné prostredie a veľkoleposť..a pri tom všetko ma trošku zamrzel posledný fight.nebol zlý, ale na vyvrcholenie série som čakal niečo vačšie.Ale to až tak nevadí.pretože to trošku vynahradila celkom pekná posledná animácia, ktorá uzavrela celý dej.Takže, druhá polovica hry - 9+/10
    výsledná 8,5 :-)
  • Odulin
    Dobrá recenze na fakt skvělou akční hru. Včera jsem začal 1. akt a je to prostě baladička. Škoda, že to končí, ale jak se říká, v nejlepším přestat ;)
  • SvatoplukLemur
    klidně bych Gears of War 3 dal 10/10!
  • SvatoplukLemur
    na týhle hře se mi líbí že nemá žádnej HUD , je to 3rd person, je to naprosto boží, má to parádní hudbu, kterou doporučuju při hraní kampaně zesílit a v mulťáku je to S R A N D A *4*
  • vzdyt je to taky naprosto prumerna hra, singleplayer je neuveritelne nudny.... a to mam svet warhammera tak rad.... GOW ma mnohem vice moznosti, mnohem hezci audiovizual, lepsi hratelnost, vic moznosti a lepsi znovuhratelnost... pokud by space marine dosahoval kvality GOW, byl by uplne nekde jinde, ale takhle bohuzel....
  • jo je to sice dost mimo ale kdyz si to tak vezmes tak je to jedno, ja se skvele bavil u Space Marine (dohrano 3x, ted mastim multak), pan Smutny se zase bavil u GoW, tak co na tom jakou kdo napise recenzi, dulezite je ze jsme si ty hry uzili :)
  • Tak hlavně, že WH40K Space Marine dostal takový vypráskaný hodnocení ... *7*
  • Podívejte se na metacritic. Je tam 24 recenzí, z nichž ve 12 dostalo Space Marine hodnocení aspoň 8/10, v 8 magazínech je hodnocení mezi 7-8/10, ve dvou případech dostala hra 6/10 a pouze na jednom jediném herním webu Space Marine dostalo 5/10. Ten web je čirou náhodou games.cz (to je vícuc z recenzí PC verze; na Xbox 360 hra dostala v průměru víc, na PS3 zřejmě vinou technických nedostatků o něco míň).

    ad multiplayer: Cituji přímo z recenze "...ale to, co můžete se svým mariňákem po pár levelech dělat, je čirá zábava (...) Multiplayer je zábavný, frenetický ..."

    V celkovém vyznění je totiž ta recenze psaná ve stylu "Není to špatný, multiplayer je výborný, ale mohl to být ještě o pořádně dlouhý fous lepší, vcelku se jedná o mírné zklamání" - s tím já souhlasím, ale číselné hodnocení 5/10 je úplně mimo.
  • JohnyTheZik
    Technicke zpracovani nadprumerne? Promin, ale ja nevidim grafiku, kterou bych v dnesni dobe povazoval za nadprumernou.. Naopak. Audio nehodnotim. Celkove mi z dojmu, jaky ze hry mam, vychazi, ze to je prumerna hra. MP nehodnotim, ale dost casto jsou recenze oddelene. 5/10 naprosto odpovida, je mi to lito.
  • A Space Marine je snad po všech strankách průměrná hra ? Průměrný je možná singleplayer. Technické zpracování je nadprůměrné, multiplayer má pak dokonce špičkový.

    Srovnání se školním ohodnocením žáků na školách je pak jen doufám špatný vtip.
  • aby videl kdo je tady debil, neasi :D
  • presne tak, trojky dostavali lemplove, ctyrky a petky ti co se neucili uz vubec :)
  • kotty
    No puvodni zprava byla takova, ze v desktopu se bude Metro spoustet jako aplikace. Nakonec to asi zmeni, faktem ale zustava, ze mezi klasickym rezimem Windwos Aero (tak jak ho zname z Win Vista/7) a Metrem pujde prepinat.
  • V desktopove verzi W8 Metro nahradilo cele Start Menu, neni to tudiz jako kdyz pustite aplikaci, nybr primo soucasti systemu. Stahnete si Developer preview a sam se podivejte.
  • Gears of War je moji srdecni zalezitosti a snad nejvetsim prekvapenim ktere jsem poridil za par stovek a prilis v nej neveril. U her mam radeji uveritelnost a prvky realnosti ale GoW jsem se nechal zcela bez odporu pohltit a unest.
    Presto si neodpustim vytku k dalsim dilum. V jednicce byl boomer protivnikem, kdyz jsem zmaknul Berkerser tak jsem byl happy. Brumak nas strasil tretinu hry a jeho epicky skon byl zazitkem. Kdyz jsem na nejvyssi obtiznost udolal Raama mel jsem chut to jit zapit.
    Dalsi dily pusobi mnohem megalomansteji ale uz v nich postradam tu syrovost prvniho dilu. Stale je to prezentovano jako zoufaly boj o hole preziti ale ja tomu neverim. Proste mi to pripada jako cesta na piknik pri ktere si dame jen tak mimochodem par obrovsykch monster. To co v jednicce pusobilo jako hrozba a nezdolatelna meta se postupem casu stalo beznym koloritem a jako by brnkackou. Ziiv brumak no, kdo by se vlka bal, levou zadni. *6*
    Bohuzel za nasledek to ma ze kdyz v polovine tretiho dilu nastala zasadni udalost nevyvolalo to u me kyzeny efekt. Proste mi to neprislo jako situace ktera by vybocovala z normalu a vyzadala si takove vyusteni. Coz mi osobne prijde jako velka skoda.
  • Vcera jsem to dojel v coopu(online funguje i vzhledem k naporu hracu bezproblemove) a je to jasny akcni hit roku. Tohle slape jak hodinky, prestrelky jsou naprosto spickovy, o to smesnejsi jsou radoby velkolepy pokusy typu Killzone 3 atd. Kral akcnich her muze byt jen jeden a tim je Gears 3. Mit to lepsi pribeh, tak je to na 10/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit