Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to správně chápu pak je možno Gears of War 4 koupit na PC za přemrštěnou konzolovou cenu a jen na Windows 10, což je necelá polovina PC hráčů. K tomu je možno Microsoftu jen blahopřát.
  • Za hraní přes internet ze Storu se nic neplatí. Na tom právě krachlo GFWL...
  • Kouknul jsem vecer a nablito, ze se nedalo projit...avsak vidim, ze probehl uklid a hned je diskuse citelna...s temi toxikmi by to chtelo zatocit jeste vic, v posledni dobe je to tu hodne necitelne. V postate pri kazdem clanku je diskuse zaspamovana temi samymi lidmi.
  • Máš v tom ale dvě kopie hry, což trošičku MS omlouvá, ale jen trošičku... *1*
  • Ano, Ano a Ano, nicméně nevím co se stane když nebudeš mít XBOX LIVE a budeš chtít na PC hrát mulťák, tak s větší pravděpodobností to nebude fungovat ale toto nemám otestováno...
  • Deywik
    Jinak..kdyz ta hra obsahuje playanywhere - to znamena ze na storu hru koupim a mam ji i na xbox1 ? Kdyz pouziju kupon od GK tak dostanu taky xbox1 verzi ? A jeste co se tyka multaku tak kdyz hraju na pc hraju i s lidma co hrajou xbox1 verzi ?:D diky. :)
  • TheGGG
    Dobře že redakce maže ty hatery... ale k věci. Osobně pořád váhám nad koupím Gearsů 4. Mě osobně GeoW 1 styl tolik nebavil a skutečně naplno jsem si užil až GeoW 2, 3 a protože jsem hrál Judgment jako první a po něm až GeoW 1,2,3 tak mohu říct, že mě snad i víc bavil Judgment než GeoW 1. CHápu, že v rámci story to dávalo smysl, ale z GeoW 1 člověk až na pár epických momentů absolutně postrádal ten feeling masivního konfliktu. Gears 4 zase zdá se jsou stylem pryč od velké války ke komornímu wannabe hororovému stylu jedničky, kde si partička týpků kosí cestu arénkami s partičkami monster. Navíc ani roboti ani swarm nepůsobí zdaleka tak epicky a zle jako locusti.... snad Gears 5 přinesou zase masivní epické bitvy a moře postav...
  • Vypadá to jak z PS3.
  • sleepless
    Hodnotit podle videí na YT je jedna věc, ale ignorovat multiplayer stránku hry, je věc druhá. Ostatně o tom Aleš i píše v textu. Kdyby šlo pouze o SP, jste na stejné vlně.
  • Tak se nám značka GoW vrátila na PC, ale raději bych si dal druhý a třetí díl. Win10 se zatím vyhýbám tak sem vzal zavděk lets play na Youtube. Pořád se jedná o poctivou střílečku ale po všech stránkách zaostává za původní trilogií. Dříve byli hráči učastníky bitvy mezi Reálem Madrid a Barcelonou, teď jim je servírován komorní okresní přebor.
    Uvod s droidy mě absolutně nezaujal. Rekapitulace historie působí svěže ale o to víc je odfláknuté uvedení do aktuálního děje. Zápletka je dost plytká a protivnici slabý čajíček. Stále vzpomínám na moje památné první setkáni s Berserker. Dúchodce Markus má naštěstí pořád šťávu ale partička kolem toho hezounka JD mi nesedí. Zkrátka kousek který neurazí ale do kolen z něj člověk nepadne, za mě poctivých 7/10. *6*
  • bukrr
    Já bych to viděl na 5/7. Perfektní skóre.
  • Už se na čtyyřku těším, předtím si teda musím ještě dohrát předchozí dva díly, ale pokud zachovali styl předchozích her, bude to určitě stát za to.
  • bukrr
    To se to tady rozjel zase krásnej shitstorm *1*
  • 7,5/10 bych viděl reálných
  • Jsem stále na vážkách...store na PC -1800kč a deluxe asi se season passem za 2500kč. Ceny docela napálený *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit