Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radši Travoltu
  • to je dovod, preco vacsina hier v poslednom case(cca5?rokov) je pre mna malo hratelna..chce sa podobat filmu
  • Whoossain
    Když filmy podle her, tak jedině pod dohledem Uwe Bolla. Jeho nezapomenutelný Alone in the Dark nebo House of the Dead jsou legendy. A taková BloodRayne bude mít letos už čtvrtý pokračování!
  • Jak tam nebude hrát Sly, tak mě to nezajímá *4*
  • Malleth
    Radši bych film podle God of War. To by byla zajímavější podívaná. Samozřejmě 18+
  • Já vám nevím, já jsem k tomuto velmi skeptický. Vzhledem k tomu, že hry na motivy filmů/filmy na motivy her nedopadají dobře, nechává mě toto chladným a spíše jsem proti :P.
    Co se jinak týče filmů Max Payne a Hitman - Max byl blbost, tam byl velice nevyužitý potenciál. Člověk v tom sice viděl jedničku skoro do detailů, ale jinak to bylo naprosto o ničem. Navíc ten bullet-time, jenž dělá z Max Payne Max Payne, tam byl naprosto vynucen, aby bylo vidět, že je to opravdu Max :P. Nic moc :P.
    Naopak takový Hitman film byl vynikající ;). To se mi zase naopak velmi líbilo.
    Celkově tedy - ano, jsou určité výjimky, ale je jich pomálu a převažuje velké procento faktu, že film na motiv hry bude spíše podprůměrný snímek, ne-li blbina :P.
    Ale je prostě vidět, že marketing je všude :D. Ze všeho se za každou cenu snažit vytřískat každou unci (dolar, nebo peníz, chcete-li) :D.
    A je tak vidět, že místo toho, aby daný snímek dělal nějakém titulu dobrou vizitku, tak jej spíše ukáže ve špatném světle, resp. udělá mu spíš ostudu :P.
  • Arnie to ještě s přehledem odehraje.
  • Hlavně ať do hlavní role obsadí nějakého drsňáka, s pořádnejma bicákama, hlasem jako terminátor a pohledem, který by ohne koleje... třeba Adriena Brodyho.
  • ale podle wow film nebude bude podle Warcraftu
  • tak uz to sou dva filmy podle her na ktere se tesi WOW GOW

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit