Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Chtělo by to zas vydat Gears of War na PC.
    • PC scéna nepotřebuje nějaké konzolové konverze bezduchých stříleček.Kdo tu sračku chce,tak ať si koupí tu pitomou krabičku,které je primárně určena pro typy lidí na nižším evolučním stupni.
      • proč hned urážiš že pro lidi na nižším evolučním stupni? ano je to pitomá krabička, proto se ji prodalo přes 60 milionu a 40milionu hraje xbox live že ;)
        a myslím že kdyby to byla sra.ka tak nedostava devitkovy hodnoceni a byla to paradni trilogie ze.. ;) ale chápu, kdyz sem mel jen pc tak sem si rikal co to bude za p..ovinu ale ja kse ke me dostal prvni dil tak me to chytlo. je to nazor par jedincu ze je to s..cka :D:) nikdo ti to nebere.
        • To že nějaký produkt kupují marketingem oblbnuté masy ještě neznamená,že je kvalitní a zábavný.A devítková hodnocení od redaktorských ovcí už vůbec ne.Ještě štěstí,že žiju v České republice,kde PC je dominantní platformou.Tohle napsat na britský web,tak mě ukamenujou.Tady v menšině jsi ty,takž představuješ "těch pár jedinců".
    • nechtělo ;)
      • Spades
        A přesně čím by to poškodilo Xbox scénu smímli se zeptat?
        • ničim. ;) jenom prostě pc si to nezaslouži za to pirateni ;) a to ze budete tady prosit tak tim nic nezmenite.. proste v americe frci konzole tak proc by to delali pro nejakou evropu na pc kde by to valil kazdej z warezu...
          • Jenze na xbox se pirati uplne stejne mozna i vic hra vychazi driv a rusaci vetsinou maji hru 3 dny pred vydanim takze tady jde spis o to ze i kdyz maji ztraty od piratu na xboxu nechteji je mit i na PC to je vse jinak to vyjde na stejno.A nebo si nechteji dat tu praci s konverzi tak ci onak jsou v tom penize.
            • No ono je to úplně jedno, že tam hry vychází dřív atd. (to je jasné, když tam není žádná ochrana), ale pirátění tam je mnohonásobně těžší i finančně než na PC, kde stačí zkopírovat jeden nebo dva soubory. A taky se u konzolových her nemusí řešit žádné technické problémy, narozdíl od PC.
  • R.a.z.i.e.l
    Teprve, až bude 2 a 3 na PC, můžeme hovořit o nějakém dalším dílu. Protože, to se přeci nedělá! Vydat skvělou hru na PC, já jí dohraju a chci vědět jak bude pokračovat a pak zjístím že nebude... *16*
    • Cypri
      Omyl. Byl to MOC dobrej marketingovej tah. Plno lidí si na PC zahrálo tuhle pářku, protože každej ví, že to je super exkluzivita na X360. No jo, ale dalsi dily jen na X360 a PC ať táhne, tzn. plno lidí si koupilo X360 kvůli tomu aby koupili na X360 vsechny dily. A obcas nejakou dalsi hru na X360 aby jim nelezelo ladem. Znam takovy lidi... A jsem si jistej ze takových nebylo málo.
      Z pohledu marketingu velice chytrej tah, z pohledu zákazníka sviňárna, ale víš co si ti akcionáři a vydavatel řeknou? "Who cares *6* *5* "
      • x_ander
        Máš pravdu, ale myslím si, že zrovna teď v tuhle dobu by zase byl dobrý marketingový tah GoW 2 a 3 na Pc vydat. Přesně jak jsi psal, spousta lidí, kteří jedničku hráli na Pc, si Xbox koupili následně kvůli 2 a 3. Ale dnes, dlouho po vydání her, už se někdo takový asi těžko najde. Tzn. kdyby komplet trilogii hodili na PC, tak to stejně něco vydělá, hráči budou namlsaní a zase se najde pár takových, kteří Xbox pak koupí kvůli tomuhle novému Gears of War. A spokojeni by byli všichni....
      • ano pravda :) ja som si koli tomu kupil xbox a mam vsetky tri diely a nelutujem ani trochu, izasna trilogia a hry, ktore ma podla mna najlepsi art styl a cinrmatic podanie a hlavne vyvazenu a skvelu hratelnost... a som rad, lebo som objavil aj dalsie skvele tituly... no nic idem levelovat dalej d3 ;)
      • Jak říkaš i já si koupil xko kvuli téhle hře dopařil a prodal z duvodu že trilogii ukončili a ejhle asi budu znova pořizovat *16*
      • morokura
        Nemyslim si, že to byl zrovna marketingovej tah. Podle mě spíš po prvním díle zjistili, že se jim dělat konverze pro PC nevyplatí a investované peníze se jim prostě nevrátí a proto se už ani nepustili do konverzí dalších dvou dílů. Kupovat X360 kuli tomu abych si zahrál celou trilogii mi přijde jako blbost a vyhozené prachy.
        • Ano po celém roce (!!!) od 360 premiéry vyšlo GeoW 1 na PC a v Epicu zjistili, že jim to sice na PC něco vydělá ale milony prodaných kusů jako na konzoli, kde bylo v té době na výběr něco kolem dvacítky her, to nebudou. No a pak přišel MS a řekl stop, stejně jako to udělal třeba u Hala 3, co bylo pro PC už nějakou dobu ve vývoji. Nějak ty lidi nalákat na Xbox museli. *4*
        • PreidaQ
          Mě také připadá, že kupovat Xko kvůli pár hrám je hloupost, ale zdá se, že někteří lidé jsou toho opravdu schopni. *9*
    • PreidaQ
      Já si myslím, že bychom jim měli děkovat alespoň za ten jeden díl a ne si pořád jenom stěžovat.
      • Pokora, ani poděkování nejsou na místě, ale žádat v dnešní situaci GeoW na PC je hloupé. Vždyť ta konzole by tím spáchala sebevraždu, nemá vůbec hry. Narozdíl od PC a Playstationu 3.
  • Spades
    Kdyby vydali GoW tirlogii na PC, tak by to určitě koupilo hodně lidí. Už jen proto, že by to byl kompletní balíček za dobrou cenu. Jednotlivé díly by asi už na PC málo kdo koupil...
    • MrSanta
      Za jeden balíček obsahující PC verze celé trilogie bych se nezlobil. A když nebude, tak holt nebude. Zase popcorn a YT, no *1*
  • Stejne nechapu proc je koverze tak neresitelny problem kdyz ze zkusenostma z GoW 1 musti jit v podstate o to same v blede modrem - konzole sou furt stejnej kus srotu, takze pochybuju ze by byl problem pouzit prakticky ty same metody co u GoW 1, engine atp se moc zmenit prece nemohl...
    • hitokage
      Kdysi jsem četl, že CliffyB nemá PC rád. Podle něj je to platforma pro vývojáře začátečníky, takže asi tak.
      • Nekde reagoval na GoW2 a PC a rikal ze to neudelaji kvuli piratstvi tezko rict jestli to myslel vazne nebo to byla vymluva.
        • hitokage
          Nejhorší je, že i Microsoft na PC docela kašle. Když není vůle ani z jedné strany, tak se PC portu asi nedočkáme.
          • děláte jak kdyby ta konzole stála 15000,- *5*
            • x_ander
              Přesně tak. Zrovna teď jsem řešil dilema - konečně jsem se po letech rozhodl, že si koupim konzoli a jednoznačně u mě vyhrál PS3. Protože X-box only je "jen" Halo a Gears od War. Žádné jiné only Xbox hry mě nezajímají. Za to PS3 je Final Fantasy, God of War, Heavy Rain, Heavenly sword, Metal Gear Solid, Uncharted atd.. nechci tu vyvolávat flame, jen tu navazuju na to, proč pro mě taky Xbox nemá smysl :)
            • Cypri
              Tady jde o to, že jak je ted stara, tak pro mě třeba hodnotu těch 7000 nemá... Nehledě na to, že hry na to jsou eště předražený, takže kupovat Xšrot kvůli dohromady pěti hrám co mě opravdu lákaj se nevyplatí.
              PS3 eště celkem jo, ale Xbox fakt ne. Zdá se mi že na PS3 vyjde mnohem víc hezkejch her než na Xko.
    • a zas nejakej d.bil co rika jaky sou konzole kus srotu a pritom tady breci proc ta hra neni na pc.. boze bezte s tim uz doprdele, porad fnukate jak nejaky hry jsou pouze na xbox.. my taky nebrecime kdyz je nejaka hra pouze na pc..!!

nedela se to protoze se jim to proste nevyplati! aby to tady mala cast koupila a podporila a zbytek warez? na to by se microsoft mohl akorat tak vysrat a necha to raci jen na xbox coz je spravne ;)
      • Samozrejme ze to je kus srotu, stejne jako by kus srotu byl 7let starej PC, cili i chabej port by dnes utahl prakticky i podprumernej notebook. O tom co se z her stalo a jak kvuli konzolim temer neexistuje posun v grafice, to sem tu rozhodne resit nechtel.
    • To je sice fakt ze by to nedalo tolik prace ale pochybuju ze by na tom tvurci vydelaly ty penize za vytvorene kopie pro PC by se jim sotva vratily kdyz si lidi zahraly dvojku a trojku treba na x360 nemely by duvod si to porizovat i na PC a kdyz uz tak warez verzi aby za to nemuseli platit taky bych bral oba dily na PC.X360 nevlastnim a kvuli dvou hram nehodlam.Jenze PC je v tomhle mensina.
      • Pri dnesni digitalni distribuci si myslim ze za rozumnou cenu by si to koupilo daleko vic lidi nez treba tehda GoW, v te dobe to jeste tak nefrcelo a ze zrovna firma jako microsoft se zalekne jedne hure prodavane hre kvuli warezu...to mi pripadne jako hodne debilni. Ale jasny, de v tom videt zamer jak nalakat hrace na supr cupr konzoli vlaastni vyroby, protoze co si budem nalhavat, byla to jedna ze stratovnich (nebo minimalne nejvecich) lakadel.
      • Veskoslav
        Tak já mám Xbox hlavně kvůli Halo a poslednímu Mortal Combat:-D
  • hmm no tak to tu citam a okrem toho ze sa tu opat rozhostili xboxvsps3vsPC vojny uz dlhsie ma zaujala jedna vec. ako to ze ked niekto spomenie na tychto forach ze piratenie odradzuje distribuciu hier na pc platformu tak okamzite tostane 10 minusov a miliardu reakcii typu TY SI TRUBKA, NIC O TOM NEVIES... Ved jedine comu sa na pc dari je online distribucia. a tu maju aj konzole plus skoro ziadny varez ani torrent. vsetci to na games denne citate ze vyvojari sa zlutovali nad pc hracmi a vydaju darksouls alebo lanoire alebo transformers alebo alanwake. a preco myslite sa im tak velmi nechce?
    ps. cakam min. 10 minusov
    • Tak trubko, dostal jsi ode mne jedno plus (k tomu, co už jsi si stačil nadělit sám) za tu naivní nevědomost (to totiž znamená, že se snad ještě můžeš dovzdělat).

A 10 mínusů? Co bys nechtěl, vždyť ani slovo warez neumíš napsat pořádně. *2*
  • Veskoslav
    Konverzi na pc prosím 2. a 3. dílu. Jinak budu muset sáhnout po Xboxové verzi no. Co se dá dělat. Jinak celkem zajímavé pojetí, rád bych viděl, invazi v počátcích. Sice v GoW je animačka, jak to začalo, ale nebudu se zlobit, když bude hra. Ale musí být kvalitní!
    • Běž slavit-podle EA je červen měsícem homosexuálů aj.Šup šup...
  • Jojo Gears jsou pohodička, pojďme na další díl ..
  • Zííííííííív.
  • ja nevim, hral sem gow 1 na pc ... hra celkem bavila, odehravalo se to v zajimavem prostredi ale celkem... celkem me to nejak na zadek neposadilo, je to podleme konzolova hra a na konzole taky patri pro me PC verze 7/10
  • Na pc sem hral jedničku ,dohral sem ji myslim ale to sem se musel hodně přemlouvat ,když sem měl ještě xbox tak sem zahral dvojku a ta mě už nebavila vubec .Fakt nevím co lidi na týhle hře viděj,ale je mi jasny že další díl bude ještě akčnější,výbušnějsí,rádoby namachrovanější - nic pro mě .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit