Přejít na výpis diskuzí
Gears of War Ultimate Edition - recenze
31.8.2015 | Radek Friedrich
39 příspěvků
-
Chodící nabobtnalý macho šmirglpapíry v akci!
-
Stejne bych je proliskal... GoW 1 vydali na PC a zbytek ne, mrchy.
-
-
Jn, Mrkváče stejně jako Sony si zaplatily exkluzivitu co naděláš. *7*
-
-
Kdyby aspoň zprovoznili starou verzi hry... po zrušení Games for Windows mi už ani po aplikaci patchů nejde pořádně hrát, kvůli nemožnosti přihlásit se ke svému účtu. Hlavně, že vydávají remaster.
-
nikdo se nepozastavil nad tím, že to napsal Radek Friedrich?!
-
-
Ani, ne navíc to není nostalgie "k plevelu" ale jestli se nemýlím tak i trochu k OPS2.
-
To je ten pán s kšiltovkou co je občas v podcastech ?
-
Bohužel, netrpím nostalgií k plevelu.
-
-
Nečekaně se to tu zvrtává z diskuze k přeměřování p*****u *1* byla to dobrá hra na Xbox i na pc ;) a na PS3 a 4 jsou taky bezva hry .... hold každej má něco a to na co nemá prachy tak to pomlouvá *1*
-
-
To a taky že je zabedněnec..> jinak to neumím nazvat ale plive se pořád na všechno. Taková česká vlastnost.
-
-
Přitom k tomu plivání není důvod *7*
-
-
Kdo chce psa být, ten si hůl najde a kdo chce plivat ten si najde důvod/záminku ... (víme) je tu plno zabedněnců tady takový nápor sem nezažil. Co jsem četl v zahraničí je to +- stejné néli horší nemám rád fanatizmus ani z jedné strany ale svobodu platforem preferuji. Proč myslíš že mezi nás trotly nikdo normální nepůjde debatovat? aby byl otrávený ostatními zcestnými názory Ano , NE!
-
-
-
-
Nemalo to výjsť aj na PC, či sa mýlim?
-
-
Vyjde s malým spožděním *3*
-
-
a hlavne keby radšej spravili 2-3ku na pc..nie opakovali jednotku.:/
-
-
to je jen jednička? a já myslel, že ultimate edition budou aspoň všechny díly.. to sou vtipálci *1*
-
Někdo to nehrál... navíc se říká opakování je matka moudrosti viz všechny ty remastery... atp... navíc to je 8 let stará hra (možná 9). 2-3 na PC hned tak nebude... stejně jako nebude Halo3 atp...
-
-
Článok od Radka, super nostalgia! Ako hra tak aj autor, obe mi jaksi pripomínajú staré dobré školské časy. Takže remaster zahrám a recenziu (uložená do Pocketu) prečítam.
-
Ohledně vydání na pc, tak se to někde psalo. Datum nebylo určeno, ale na jednom obchodě bylo napsán až leden 2016. Přičemž bylo na IGN řečeno, že datum vydání není pevné. Takže se můžeme načekat. Jo tu však další problém, ta hra je vždycky zmíněná s Windows 10. Takže jestli Windows 10 nevěříte a stačilo vám zažít aktualizaci na 8.1 tak si možná nezahrajete.
-
kdybych kupoval konzoli tak jedine ps4 kvuli bloodborne a killzone
-
-
kup co chces nebo nekupuj.. voe.. :)
-
XBo kvůli tomuhle skvostu... noo jk *1* bude tam určitě dost her co budou za něco stát... *3*
-