Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám, že podle zdejších návštěvníků nemám právo na vlastní názor .
    *7*
  • sleepless
    Jen dodám, že Hrej.cz jsem v jeho současné podobě před X lety spoluzakládal a vedl do chvíle, než došlo na Level, čili podle tvojí definice to nebyl web pro tebe (aka zku*vený) od samého začátku. To jen aby fakta byla v lajně :) Jinak ale díky za názor samozřejmě, upřímnost se cení a doporučuju se rozhlédnout po českém internetu, máme spoustu webů, se kterými jsem nikdy nepřišel do styku, takže by měly být kompletně ideologicky, obsahově a obecně v cajku (z Bonuswebu už jsem snad vyvanul, je to už 6 let přeci jenom :).
  • Ale prd s octem tohle bylo prave koreni mezi boji a stavenim v Shogun total war 1.)))))D Navic je lepsi kdyz se na strategicke mape neco deje a ne jako v Napoleon total war kde se delo prd s octem eventy 0.
  • Čtenost padla oběma časopisům, s tím ti nic nevymyslí ani Modrák ani Chuck Norris. A zrovna Bludr se tu ukázal v Re-PLayi *1* *1*
  • to lumpy: A co maju tie tvoje vylevy spolocne s assasinom v Shogun TW 2?
  • Vůbec je zajímavé, jak se v českých herních médiích pohybují pořád ti samí lidé. Chápu, že český herní rybníček je malinký, ale věříte ještě někdo objektivitě webů, které financuje Surtep.cz nebo Xzone.cz? Já moc ne. To není normální. Opravdu si tisíckrát radši přečtu recenze na ign.com, než na českém "objektivním" webu. Já chápu, že lidí jako Poláček a Bach se těžko bohužel zbavíme /dokukačovalii Level - momentálně čtenost 6000 lidí měsíčně ze setrvačnosti/, a taky chápu, že ty chlapci musí nějak vydělat na jídlo, ale proč už nezkusí něco jiného než přelézat z jednoho webu nebo časopisu do druhého. Takhle to vypadá, že člověk co od nich nechce číst, je odkázán na zahraničí. Škoda, že tu není víc skutečných profíků jako HOnza Modrák - jediný herní novinář od dob Farida Starmana, kterého uznávám.
  • OMG, tak ode dneška přestávám číst Games.tiscali.cz. Už jsem kvůli pseudointíkům POláček a spol přestal číst www.hrej.cz a teď tohle. Takže český weby mají útrum. Poláčku, už jsi zkurvil Level, Hrej.cz a teď jdeš zkurvit games.tiscali.cz? Nechceš už se věnovat nějaký humanitní bohulibý činnosti? PLEASE
  • Toto bude asi najsrandovnejšie video s ninjom dufam. Na Eurogamer Expe bola prezentacia, nejake videa(je tam toho viac) http://www.youtube.com/watch?v=h3it_6HXkmY a ešte: http://www.youtube.com/watch?v=MfL-lwPgFek
  • Tohle mě dost iritovalo už u Medievalu 2.
  • rad se pobavim, zasmeju, ale v shogunovi to nema imo co delat
  • Jak ten spiaci dilinko objíma tomu ninjovi nohu *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit