Přejít na výpis diskuzí
Geniální krátký film ze světa Far Cry 3: Blood Dragon
17.4.2013 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
A je smutné, že nelegální kopii lze najít na netu takřka o měsíc dříve než má hra vyjít... Vím, že je to jen DLC, ale Ubi si PC nesmí doopravdy znepřátelit!!!!
-
Naši neměli ani video za komančů... Ale spolužákuv tatík (mimochodem důstojník VB *1* ) si ho pořídil a nějaké nelegální kopie už tehdy neřešil, ani to snad nešlo, takže si mlhavě cosi jako čínské kungfu a "Emerycký" béčkový výbuchy pamatuju *1*
-
Jakmile posouvám přehrávní takt to často napíše:
Error Loading Media -
Playing Far Cry® 3 Blood Dragon does not require a copy of Far Cry® 3.
A mnohé jistě potěší i toto:) -
Hudba ve videu mi připoměla Blade Runnera...
-
Snad jediné video , které vypadá líp v 240p než v HD. Zkuste *1*
-
tato hra ma moc nezaujima, ale cucham popici soundtrack :)
-
priznam se ze tohle me nadchlo mnohem vice nez samotne FC3, coz mam rad taky ale to DLC hned po zapnuti rohlik na tvari... styl animaci, parodie na terminatora a vsechno mozna, pecka :D
-
Power on!
-
http://hry-pro-pc.heureka.cz/far-cry-3-blood-dragon/
Distribuci má u nás tuším na starosti Playman... -
zrovna mozilla posledni rok dost pokulhava a skoro bych i rekl, ze ie na tom zacina byt lip... kazdopadne na chromu zadny problem
-
Je super, ze si z toho dovedou delat srandu. Smutnejsi je, ze hned v dalsi jejich hre to bude opet serious collectible sh*t.
-
Duke Nukem Forever 2.0
-
Woho! Jelikož jsou moji oblíbenci filmy jako Poslední skaut, Blade runner, Arnoldovky, Demolition man.. tak musím říct, že ten filmek je mňam (a ten soundtrack mmm) a k dokonalosti mě tam chyběla pouze útočná chundelatá jezevčice.
-
Internet Explorer je dobry akurat tak na staihnutie Mozilly,... ale ne rozhodne na nejake pouzivanie *1*
-
opera tiež
-
Firefox tiez
-
Já si jdu magor ještě i vytisknout plakát :) ( http://image.noelshack.com/fichiers/2013/15/1365715574-far-cry-3-blood-dragon.jpg ) Bude to můj třetí.
Jinak asi taky vezmu tu krabici, soundrack snad bude ke stažení i tak. -
Kdo to u nás bude prodávat?
-
V chromu fungují v pohodě.