Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je smutné, že nelegální kopii lze najít na netu takřka o měsíc dříve než má hra vyjít... Vím, že je to jen DLC, ale Ubi si PC nesmí doopravdy znepřátelit!!!!
  • Naši neměli ani video za komančů... Ale spolužákuv tatík (mimochodem důstojník VB *1* ) si ho pořídil a nějaké nelegální kopie už tehdy neřešil, ani to snad nešlo, takže si mlhavě cosi jako čínské kungfu a "Emerycký" béčkový výbuchy pamatuju *1*
  • Keyz
    Jakmile posouvám přehrávní takt to často napíše:
    Error Loading Media
  • Veskoslav
    Playing Far Cry® 3 Blood Dragon does not require a copy of Far Cry® 3.

A mnohé jistě potěší i toto:)
  • Hudba ve videu mi připoměla Blade Runnera...
  • Snad jediné video , které vypadá líp v 240p než v HD. Zkuste *1*
  • tato hra ma moc nezaujima, ale cucham popici soundtrack :)
  • priznam se ze tohle me nadchlo mnohem vice nez samotne FC3, coz mam rad taky ale to DLC hned po zapnuti rohlik na tvari... styl animaci, parodie na terminatora a vsechno mozna, pecka :D
  • janchor
    Power on!
  • Hanzales
    http://hry-pro-pc.heureka.cz/far-cry-3-blood-dragon/
    Distribuci má u nás tuším na starosti Playman...
  • Shaker
    zrovna mozilla posledni rok dost pokulhava a skoro bych i rekl, ze ie na tom zacina byt lip... kazdopadne na chromu zadny problem
  • montatatana
    Je super, ze si z toho dovedou delat srandu. Smutnejsi je, ze hned v dalsi jejich hre to bude opet serious collectible sh*t.
  • Foxtrot_cz
    Duke Nukem Forever 2.0
  • Woho! Jelikož jsou moji oblíbenci filmy jako Poslední skaut, Blade runner, Arnoldovky, Demolition man.. tak musím říct, že ten filmek je mňam (a ten soundtrack mmm) a k dokonalosti mě tam chyběla pouze útočná chundelatá jezevčice.
  • Internet­ Explorer­ je dobry akurat tak na staihnutie Mozilly,... ale ne rozhodne na nejake pouzivanie *1*
  • fizola
    opera tiež
  • Firefox tiez
  • Hanzales
    Já si jdu magor ještě i vytisknout plakát :) ( http://image.noelshack.com/fichiers/2013/15/1365715574-far-cry-3-blood-dragon.jpg ) Bude to můj třetí.
    Jinak asi taky vezmu tu krabici, soundrack snad bude ke stažení i tak.
  • Kdo to u nás bude prodávat?
  • V chromu fungují v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit