Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To japonské anime s dětskými hlásky a pubertálními postavičkami prostě nedávám. Fakt škoda, protože to zní famózně, ale tohle je nad mé síly :-(

  • Autorovi recenze se omlouvám, ale je vidět, že vůbec nehraje asijské rpg určené pro mobilní telefony. Stejných her jsou desítky... Tak vysoké hodnocení si hra nezaslouží.

    • Kezby takovych byly desitky - vsechny, co jsem zkusil, jsem velmi rychle prestal hrat. Tahle hra ale proste dela vsechno kvalitneji nez konkurence (ted myslim ty mobilni hry, ne Zeldu) a rozhodne to na me nepusobi jako nejaka bezducha slatanina pro mobily. 

      Osobne bych taky nesel s hodnocenim tak vysoko, za me ale zatim 7-8/10 s prihlednutim k f2p modelu a uz se velmi tesim na dalsi bezplatny obsah.

  • Murlock

    Pan Hajda zřejmě zažívá své první Gacha rodeo, když prohlásí, že tenhle platební model je v pořádku. 

    • Maxianimal

      Pšššt, nekaž mu to.

  • unicz

    Udivuje mě, že hra, která prý má po 50h paywall, že dostane takové hodnocení. To už PC Master race gaming tak klesl? A pokud jsem pochopil zde, tak za tu dobu ani vlastně neodehraji příběh. Tedy ho v reálu nedohraje skoro nikdo.


    No jsem z toho poněkud rozladěn...

    • cNNk

      On to neni defakto paywall. Jen v tu chvili zhruba dohrajes  soucasny obsah hry a pak uz te brzdi od repetitivniho farmeni bossu/dungeonu mena resin a ta se da jen do urcite miry dokoupit. Je to "hra jako sluzba" cili se bude i obsah rozsirovat a bude zdarma. Takze ted mas zdarma obsah na 50h, za rok to muze bejt treba 100h. Updaty maji planovane kazdych cca 6 tydnu + ruzne eventy.

    • "Ale na rozdíl od jiných mobilních her vás tady nic nepřinutí tahat peněženku, dokud hru zcela nedohrajete, neodhalíte celou její mapu a nesplníte všechny její úkoly. A to vám potrvá třeba 50 hodin."


      No já nevím. Možná neumím číst, ale přijde mi, že z toho textu je patrné, že můžeš hru dohrát, aniž za cokoli platíš. 

    • kkING

      Je pravda, ze za tu dobu by hrac na konozolich mohl "dohrat" nekolik interaktivnich filmovych pribehu s podobnym hodnocenim za ktere da tisice korun😂

  • PCMR

    free2play

    kthxbye

  • maros.goc

    Tak to je poriadne prehypovaná recenzia.

  • drasta

    Jsem si to zkusil nainstalovat a musim rict ze to je docela solidne okopirovana posledni Zelda. Alespon ted na zacatku je to od graficky stylizace, hudby, nepratel ale do urcity miry i hratelnosti proste Zelda 1:1 hezky China style.

    Mozna me to ale dokope tu Zeldu na switchi nakonec dohrat a zkusit datadisk.

  • Tešim se na switch verzi :d potřebuju nového zeldu

    • x_ander

      Vždycky mě pobaví, jak někdo (ať už fanboy nebo hater) mluví důležitě o
      Zeldě, a pak z toho vyleze ten mužský rod a je jasné, že to nikdy
      nehrál :-D

    • Maxianimal

      "Nového" Zeldu. :D

      • radim.zaty

        Nový Zelda is the new Zelený Mario :)

  • cNNk

    "Nicméně nemá smysl je kupovat po jednom, protože až v balíku po deseti
    máte garanci alespoň jednoho předmětu čtvrté úrovně vzácnosti"

    Dle toho co jsem cetl na ofik foru je to uplne jedno. Protoze to pocita i jednotlive rolly a proste 10ty ma tu sanci (kdyz item padne - sance se nuluje a jede se znovu). Navic by se to melo prenaset i mezi druhem banneru ... cili pokud u banneru na 5* hrdinu nepadne treba po 50ti pokusech a nahradi ho banner s jinym hrdinou ...je tech 50 pokusu stale pocitano a do sance na zisk u noveho. To same u banneru pro zbrane a nebo u toho klasickeho. Kazdopadne sam ted jedu jen s grupou 4* hrdinu a jde to celkem v pohode. Jen uz jsem dosel do faze, kdyz jsem prolezl defakto vsechno, dodelal questy a brzdi me resin. Novy region vsak neni daleko :D

    • kkING

      100% se to pocita i po jednom. Otevrel jsem asi 100+ boxu, drtivou vetsinu po jednom po kazde kdyz sem ve hre ziskal nejake Primogem a mam presne to co se pise v popisku jednu5+ postavu a nejake 4+ ty se samorejme muzou opakovat a tak misto stejne postavy clovek dostane item na odemceni konstelace u postavy. Osobne jsem dostal jednu postavu 4x ....

      Vsechno hrane bez investice real money, protoze to nebylo zatim treba a prvni dny od launche rozdavali autori spousty lootboxu zdarma. Kazdy den bylo v ingame poste xxx primogemu a podobne ...

      Za me to rozhodne neni zadne nuceni do pay to win. Naopak pokud clovek hraje sam a chce hrat "solo", tak to ani neni potreba. Hru ve vice lidech jsem tedy nezkousel. Vyvojarum se rozhodne povedlo hru v tomto smeru vyladit.

      Za me jedina chyby je, ze to neni MMORPG a neni tam vyvoj vlastni postavy.

      • cNNk

        Taky jedu ciste free to play. "omezeni"  resinem jsem pocitil vlastne az nekdy po Adventure lvl 35. Clovek dodela questy, proleze skoro kazdy kout a pak uz toho zase tolik delat nejde (ono mozna lip - aspon u toho clovek nemusi sedet tolik). Postav mam ted asi 10+, ale stejne je to vic, nez clovek dokaze realne vyexpit/vybavit ... tam je asi nejvetsi minus hry, ze vyvoj postavy je potom uz hodne nakladny a to i casove. Takze se clovek soustredi, aby si vytunil tak nejak partu a sem tam neco k tomu.

    • patrik-hajda

      Hm, máš pravdu. Nechci lhát, ale myslím, že to tak vždy nebylo. Tvůrci hru během měsíce na mnoha místech upravili na základě feedbacku hráčů a myslím, že dříve skutečně platila nutnost koupit 10 loot boxů najednou pro zajištění garance. Ale možná jsem to jen blbě pochopil. Každopádně díky za upozornění, v textu to upřesním.

      • tuco

        Garance po zakoupeni, respektive otevreni, urcityho poct boxu nehlede na jiny okolnosti by byla i v souladu s tim jak to v Cine ohledne lootboxu funguje - https://www.pocketgamer.biz/asia/comment-and-opinion/70642/loot-box-design-20-complying-with-chinas-new-rules/

        Ale to jsem napsat nechtel. Hmm jako kolega vyse, taky mam jisty odpor k anime, nicmene po precteni recenze mam chut svy predsudky pokusit. 

        ---

        edit: video v clanku je v cinstine s titulky. v recenzi je znimen anglicky dabing. je mozny to dat v cinstine s titulky?

  • TheGGG

    čínský free2play "anime"? LoL. Anime mám rád, ale toto už je trochu moc, pokud jde o stylizaci, příběh asi taky nebude žádné terno no a f2p důvěru skutečně nevzbuzuje. Navíc kdybych chtěl strýčka Xi na svém PC, stáhnu si EpiCCP. 

    • KrPa

      ta hra se nijak nelisi od ostatnich mmo f2p korejskych/jap her

    • Pribeh je zatim velmi nekompletni, tezko hodnotit, neni zatim ani dokoncen Akt II a pokud se to bude odvijet od poctu regionu ve hre, tak tech aktu nakonec bude minimalne 7. Vzpomen si za par let, precijen zacit hrat F2P hru je velmi jednoduche a on clovek u teto hry velmi rychle zjisti, jestli mu to sedne ci ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit