Ghost of Tsushima – tipy a triky do začátku
-
😀
-
GGG nelze brát vážně ten každou PS exkluzivitu nebo hru která ho zajímá hodnotí jako masterpiece už před vydáním dokud se na ní neukáže něco co se mu nelíbí pak otočí a považuje to za odpad. Viz. leaky TLoU2 jak si to přečetl automaticky to zařadil do odpadu ještě předtím než kouknul na AJ. Stejné to bylo s RE3 Remake chválil chválil ale když zjistil že to dohrajete za 4-5 hodin začal hejtovat. Ale aspoň je tu sranda než nás všechny zase zabanujou.
-
Teď jsi to jen potvrdil :-)
-
že můj osobní názor na hry vytočí tolik prvoků, to jsem nečekal ani já, ale hulákající bandě se neustupuje
-
Už z toho tvého úplně prvního příspěvku šlo mezi řádky číst, že máš chuť a čas se pořádně pohádat :)
Výdrž máš ale pekelnou, to se musí nechat... :D
-
jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
-
Spíš stylem svého vyjadřování. A nejen tady a teď.
-
pokud jsem děsný proto, že nesouhlasím se stádovým názorem zdejší bandy, tak klidně děsný budu... zato chování trollů co na mě mají potřebu reagovat je naprosto v pořádku... nice try
-
Tak oni jsou zas idioti, že se tímto nechali naštvat :D Ale s tím to nesouvisí, nechtěl bych s tebou jít na pivo, nebo sdílet stejný pracoviště, jsi fak děsnej.
-
ajeje, naštval jsem pár chytrolínů z games to je tragédie
-
Ty jseš fakt strašnej člověk.
-
protože mé názory na jiné hry nijak nesouvisí s tématikou tlou 2 a už vůbec né s touto diskuzí.
že je tady pár zuřivých prvoků, které jsem kdysi vytočil nějakým svým komentářem neznamená, že tady budu na přání vypisovat, co si kdo zamane
-
máš se podívat na AJ, protože ti jasně vysvětlí slabiny tlou 2, pak asi možná pochopíš můj názor na tu hru. Jiné hry s tím vůbec nesouvisí, to jen odvádíš pozornost.
-
A jaké máš důvody proč ne? 🙂
-
Já zas nevidím důvod proč bych se měl dívat na AJ.
Píšeš tu slohy jak je pořád něco špatně, děláš ze sebe pitomce, ale když se tě zeptám kde dělá někdo něco dobře, tak o tom nenapíšeš ani ň 😂
-
protože kecáš o tom, že jsi viděl videorecenzi AJ, řekl jsem ti ať se na ni podíváš.
Jinak nevidím důvod proč bych měl cokoliv vypisovat. Tlou 2 byla hra se špatným příběhem, rozebral jsem to tady a rozebral to i angry joe, kdo mě sleduje ví, jaké jiné hry považuji za kvalitní. Na nízkých kvalitách tlou 2 to ale nic nemění.
-
a on je nějaký důvod abych to vypisoval?
-
Jo, taky vidím že vlastní názor je mu cizí. Ale aspoň je s tím blbcem sranda.
-
To je neuvěřitelný jak se pořád kroutí.
On na to prostě neodpoví 😂
-
Ale neznám tvůj názor na ostatní herní příběhy z poslední doby, se kterýma jsi spokojený.
Proč se tomu pořád tak vyhýbáš? 🙂