Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Activision, to je současnej podělanej Hollywood ve světě her. Tvorba podle myšlenky "čím víc prachů do toho narveme, tím víc prachů vyděláme". Prachy, prachy, prachy. Není náhodou, že hlavním tématem nejúspěšnější herní série je nejvýdělečnější byznys: válka. Souhlasím s tím, že peníze by měli být pouze prostředek, ne cíl. I hry by se podle téhle zásady mohli dělat: tvorba na prvním místě, zisk na druhém...
    • Jasně, takový je můj ideál. Indie scénu nemám tolik zmáklou, ale ty nejslavnější kousky (Limbo, World of Goo, Braid) znám. Byznys je riziko a mě je trochu líto, že neexistuje víc bohatých patriotů, kteří by byli ochotni zainvestovat hru, která navsází na jistotu. Jenže o čem lze ve světě byznysu říct, že je jistota? I ten Medal of Honor, na jehož úspěchu se svezlo Call of Duty, musel jít na začátku do rizika. Pak už to bylo jen sázení na jistotu. V tomhle smyslu vsázím na Dana Vávru a jeho chystanou hru. On je podle mě tím typem člověka, který je schopný prosadit své vize, nápady, myšlenky i za cenu toho, že je někteří (většina), nepochopí...
    • To je utopie. Komercni hry se vytvareji za ucelem zisku. To je primarni smysl jejich existence a tomu se vse podrizuje. To po cem volas je cilem nezavisle tvorby. Tedy indie a hlavne free titulu. Nezavisla tvorba je nizkonakladova a az na zvlastni vyjimky pro masy nezajimava. Zajimas se o ni, nebo i pro tebe je moc nizkonakladova a postradas u ni velkolepe audiovizualni zpracovano? Kdo zna treba Avadon? A to zminuji to nejznamejsi z nezavislych rpg. Mezi temito svety jsou obrovske nuzky.
    • Ne prostredek, ale prostrednicek. Velky obrovsky prostrednicek vystrceny na hrace her. Opravdovych her. *15*
      • Vsechno to jsou opravdove hry.
  • i Sonic bude jednou jako MW 3
  • Veskoslav
    Když to vezmu kolem a kolem. CoD 2 skvělá hra, kterou jsem dojel alespoň 2krát. Další hrou ze série byl MF 2, co jsem dokázal jet více než jednou a kde mně příběh vtáhnul. Ale jinak mi to přijde jako podprůměrná série, co se stala pračkou na prachy, kdy DLC je už na každou blbost a za každou blbost se platí. A představa, že na trh přijde clon CoD, tak opravdu není důvod to hrát. Pouze parazitovat na kdysi slavné značce. S taktické akce se stane hurá akce, zabij si 1000 nepřátel, skryj se za bednu a pak vystřílej dalších 1000 nepřátel.
  • Vic VYBUCHU, vic STRILENI, mene odbocek, VIC COD povidaaaaaam
  • už jsem fakt alergický na to brrrrrmm.. jak filmy, tak hry..to neumí dát do traileru normální hudbu?
  • je to uplne jedno, ghost recon byla nudna blbost tak jako tak
    • Veskoslav
      Moc složité na Tebe, co?
      • No nevím, já třeba zbožňoval hry typu Commandos, Desperados, Hitman...Trochu méně i S.W.A.T. a Rainbow Six, ale...
        V Ghost Reconu jsem měl obrovský problém se ztotožnit s interfacem, nehledě na umělou inteligenci spolubojovníků, kteří si dělali naprosto co chtěli, například když jsem jsem nahodil na jisté auto krycí palbu, můj milý soudruh začal zběsile pálit do kamenné zdi metr od něj, protože byla v onom směru z jeho pozice....ale ne z mojí. A podobných situací tam bylo spoustu, takže ne, mě třeba Ghost Recon taky nebavil, a nemyslím si, že by to bylo složitostí...
  • nejak absolutne nechapu, v cem to pusobi jako cod *1*
  • Ja to rikam porad... veset marketaky za koule do pruvanu.
  • tenced
    takhle vypadaly trailery na všechny hitmany... pak jsem to dohral s par vystrelama, takze do gameplaye klídek a bez paniky.. (COD zboznuju)
    • conflig
      nechápu proč mu všichni dáváte mínuska, vždiť má pravdu. Nebo je to kvůli tomu, že se mu líbí COD? Tak to mi teda dejte mínuska taky COD miluju
  • tenced
    god bless COD!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit