Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Proč se ze všech stealth her se stávají klony CoD? No, to je spíš řečnická otázka, protože odpověď je nasnadě - peníze. *9*
-
-
Ghost Recon nikdy nebyla stealth akce, ale takticka akce a efektni trailer ala COD na tom stale jeste nic nemeni. Gameplay ukazky byly porad takticke a ty pro me zatim stale rozhoduji.
-
-
Přesně. Navíc mi není zcela jasný, který jsou ty všechny stealth hry. Když pominu tohle, což opravdu stealth akce nikdy nebyla a navíc je na soudy brzo, tak mě žádná další série nenapadá.
-
-
Komercni hry se delaji pro penize, vydelavqt prachy je smysl jejich existence. Nebyt toho, tak tady nebudou.
-
-
takze rikas ze jediny co se prodava sou COD klony ? *8* ja bych rekl ze takovy hry za chvilku zabijou herni prumysl *4* pokud ne, tak sou lidi tak tupi ze doufam ze svet opravdu tenhle rok skonci :D *16*
-
-
Ne, nerikam, neni to to jedine co se prodava, ale je to to, co se prodava nejvic a to dlouhodobe. Takze neni divu, ze COD silne ovlivnuje zanr FPS a zanry jemu blizke. Kdybys byl investor, ktery do vyvoje takove hry investuje desitky milionu $ a nese za to zodpovednost, tak bys tak uvazoval taky.
-
-
CoD zije ze znacky .... kdyby se MW a novejsi jmenovali jinak, tak se neprodavaj takovym stylem jako se prodavaj *4* ale to uz se nikdy nedozvime *1* ty si nejakej chytrej to ze pises jak se rozhodujou investori.. ok muzes byt jeden z nich, ale psat jak bych uvazoval ja, to uz znis jako vestec *1*
-
-
jejdasku sorry, ale ty jsi K O K O T
-
System vytvari anonymni masa jedincu (kde tito si zpravidla mysli ze jsou bezmocni, nic nezmuzou, nema smysl neco delat a o neco se snazit a podle toho se chovaji, cimz ten system tvori) ktery semele jednotlivce, jenz by vybocili. A netyka se to jen ekonomicke sfery, ale treba i politicke, na ktere je to vádet daleko lepe. Par stovek politiku ore s celym narodem, ktery na to rezignovane hledi. A pritom by stacilo tak malo.
-
"ten system te semele" takze zase za to muze system ale lidi sou ok ? *4* lide vytvari system, pokud je to obracene, tak je to spatny *2*
BTW uz si nejakej ten patek rikam ze sem silenej ja nebo ostatni *4* zatim se priklanim na stranu ostatnich *15* -
Mas pravdu, znacka je velmi dulezita, protoze hlavne maldi lide ji bezmyslenkovite podlehaji, a to bohuzel nejen ve hrach. Investor nejsem, jsem technik, ale s utvarem investic (v jinem oboru, ale radove stejnych castkach) uzce spolupracuji, znam ty lidi, vim jak uvazuji a chapu je. Pokud rozhodujes o takovych castkach, tak ti nic jineho nezbyva, ten system te semele, takze jistotu jak bys uvazoval mit sice nemohu, vzdycky muzes byt vysinuty, ze, ale to nepredpokladam, takze pravdepodobnost toho je velmi vysoka.
-
-
-
-
-
-
Kdo by si byl tenkrát, když přišel první Call of Duty pomyslel kam až to dojde. To jsem si řekl, tady někdo kopíruje Medal of Honor :)
-
-
Ono to je tím, že první CoD dělali vesměs titéž lidé, co Medal of Honor: AA :)
Ale je pravda, že tyto dvě hry jsou prakticky stejné...
-
-
adios GR, R6, SWAT... Týmto sú čistokrvné taktické FPS mŕtve.
-
Jakmile se v novince objeví něco společného z CoD hned se zjeví banda ko.otů co pořád dokola kňučí jak je to cod trapné. To ten trailer vypadá tak špatně nebo co?
-
-
Myslím, že kdyby se autor článku nezmínil o CoD a prostě jen sem umístil ten tralier, nikoho by to ani nenapadlo. Naskriptované zcény můžou totiž hře dodat velkou část atmosféry...akorát to nesmí být na úkor ostatních herních prvků, jako v případě MW3...To už je bohužel jen interaktivní film s nic moc dějem...
-
sou dvě možnosti bude nikdo nemá důvod to psát,všichni to tedy píší to iracionálně, nebo to asi opravdu hodně lidem vadí a tak to má opodstatnění... která možnost to asi bude ? *2*
-
Smutne ale je,ze cim dal vice her se tomu cod podoba vice a vice. *3*
-
-
A to sem si to chtěl koupit *9* *11* ... Fuck off Chcal na duty!
-
Mě by hlavně zajímalo, kteří idioti ty sračkoidní CoD klony pořád kupují, když to tak vynáší. Jaký má vůbec smysl kupovat hry, které se hrají stejně, mají prakticky stejný příběh a často i stejné prostředí? Nebylo by levnější a rychlejší si místo toho zahrát tu starší hru znova, než utrácet 1000Kč za novou s pozměněnými texturami? Já, a zřejmě i mnoho dalších lidí, by za to nedali ani korunu.
-
-
Taky by me zajimaly myslenskove pochody tech si tu hru koupily. Zaplatite si nejakych 60$ za hru samotnou, pak jeste 50$ za "ELITE" sluzbu aby jste mohli dostat dalsi obsah, ktery byval driv zadarmo tvoreny z velke casti komunitou.. a co dostanete? Hru s minimem inovaci a celou radou problemu ( ... http://www.youtube.com/watch?v=Cx8m-T7nAfg ... ) a nejhorsi na tom je, ze vyvojari se o to vubec nezajimaji a nejak se jim nechce do opravovani hry samotne.. A furt a furt jim za to lidi plati.. PROC?!
-
-
Proc asi. Protoze se jim to libi a protoze to chteji. Protoze to videli u kamarada, protoze to hraje polovina tridy, protoze nic jineho poradne neznaji a nechteji se tim zabyvat a ucit se neco noveho. Typicky priklad masove konzumace.
Tim to neobhajuji, jenom to vysvetluji. Osobne jsem si treba CoD poprve koupil az loni, byl to MW2 v obrovske sleve a koupil jsem si ho jen proto, abych se ujistil, ze opravdu o nic neprichazim, kdyz ho na zaklade recnzi ignoruji, ze masove oblibene neznamena kvalitni (spis naopak). Jenze ja jsem hrac ze sare skoly a hry o ktere mam zajem jsou uz davno pase. _Vetsina_ masovych hracu je ale tezce povrchni, o hrach skoro nic nevi a kupuje jen to, co je popularni. -
-
A nebo kupuje to, co je baví. Však jsi to sám zmiňoval. Pokud je CoD baví, nevidím v tom problém. Pokud za své utracené peníze dostanou porci zábavy, kterou chtějí, tak určitě nejsou vyhozené. A nemusí být ani povrchní. Nevidím nic povrchního na tom, že hrají, co je baví. Pokud je hra populární, je o ní slyšet a tudíž jí pak chtějí zkusit. A když jí zkusí a baví je - opět - nevidím problém. Většinový trh se skutečně nebude řídit tím, co baví hráče ze "staré školy", kterých je minimum.
Než nějaký inteligent začne -> CoD nehraji. Hrál jsem pouze původní Modern Warfare. Na hry už nemám čas.
-
-
-
-
no měli na výběr: buď zůstanou věrní sérii a ve hře budou taktické prvky což podle názorů nějakých kravaťáků stejně dnes nikoho nebaví a nebo to udělaj ve stylu CoD to hrajou všichni. A vůbec koho by bavilo namáhat mozek při pomalém postupu městem když ho může proběhnout za doprovodu metalu a výbuchů nemluvě o tom že kvalita hry zřejmě stoupá s počtem zabitých nepřátel??
-
-
metal je už moc "cheesy", dneska se to maskuje Jendou Zimrou a dalšíma orchestrálníma pseudo vypalovákama :).. Zrovna ten patos v CODku už je fakt nesnesitelnej.. Na druhou stranu když se to udělá s citem (Assassin' s Creed série 100%), tak hudba může hru posunout na úplně jinou kolej)
-
-
a takhle chlapci a devcata bude vypadat i novy Rainbow Six .... patriots tusim nebo tak nejak uz nevim nesleduju to z jistych duvodu, myslim ze vsichni vime z jakych :))
-
-
ubisoft je v poho.. dela dobry hry, bych to nehrotil.. asi je to zbytecny
-
-
Poslední dobrá hra byl Prince WW. Pak to šlo do kopru.
-
-
-
Zvedněme ruce a zatleskejme nové éře herního průmysu ..... člověk už aby pohledal dobrou hru.
-
i Sonic bude jednou jako MW 3