Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Tak to už hej! Konzole a PC hry, to je ako Hitler a židia *9*
-
No, už je to nějaký pátek kdy se hra tvářila, že to bude svěží vánek takže měli spousty času vyhodit originalitu a rychle postavit vlak na cizí koleje. I když musím přiznat, že "cheatování" jako schopnost postavy, to je vcelku originální. Doufám, že k těm všemožným wallhackům co byly v ukázce přihodí i pár aimbotů.
-
Nééééé *16*
-
Hele víte co nechápu ? Každej nadává na MW 3 ale stejěně to kupujete :D ale nemyslím všechny samozřejmně. A neberte to jako že MW 3 vychvaluju. :D
-
-
To taky docela nechapu, proc to ty lidi vlastne kupujou *1*
-
-
Dobrá odreágovačka, toť vše ;)
-
-
ale za ty prachy ? nechápu... *2*
-
-
no záleží kde to kupuješ ;)
-
-
-
-
-
další konzolová bitchovina, jejíž značka získala slávu díky PC a jejíž herní principy jsou nenávratno pryč.
RIP Ghost Recon
p.s. mw3:mp = sh*t -
-
A dalsi hloupe reci o konzolich :-).
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Ghost_Recon
Studuj ty PC znacko :-). Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC. A to jakym zpusobem se vyviji hry neni dano konzolemi, ale hraci, tim co chteji a za co plati. Dneska velkorozpoctove mensinove zanry (treba hardcore RPG Dark Souls) vychazi na konzolich, protoze maji vetsi trh a snaze se tam zaplati. -
-
Kdybys už u prvního Ghost Reconu, potažmo u R6 dříve vlastnil PC namísto Sega Mega Drive II, tak bys věděl, že tyhle série byly primárně pro PC. tečka
-
-
Jsi spadl z jahody. Moje prvni konzole je PS3, na PC hraju uz od casu XT (jestli vubec vis co to je) a na vsech nasledujicich generacich. Na rozdil od tebe ale nejsem zaslepeny pc fanatik, abych hru, ktera je doma na vsech platformach vydaval za pc hru. Tecka.
-
-
"Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC"
GR vznikol na PC primárne pre PC, na konzolách vyšiel GR1 v mierne zkryplenej podobe až o rok neskôr. GR2 už bola orientovaná na konzole a ako séria vďaka tomu dopadla vidíme dnes... -
-
Ano souhlas, prvni dil vysel na pc a portoval se na konzole. Od prvniho dilu je to multiplatformni znacka. Pro velky uspech druhy dil vysel uz jen na konzole. A ano, budeme-li konzole personifikovat, tak diky konzolim tato serie dopadla dobre, nezanikla a vychazi dodnes.
-
-
ty trubko on mluví o značce Tom Clancy's...
*double facepalm* -
-
LOL A ty herni principy znacky Tom Clancy's jsou jake? Rekl bych, ze netusis, ze Tom Clancy's je v prvni rade knizni znacka :-).
Krome toho zkus tedy vysvetlit, proc si myslis, ze touhle hrou jsou poskozeny vsechny Tom Clancy's herni serie :-). -
-
nekecej, vážně? Tom Clancy je spisovatel, fakt? Tak to je novinka, ten týpek je neznámej, asi jako.. stephen king.
-
-
jj a teď ještě zjistit kdo je to ten Štefan Špilberg, Jirka Lukáš a další UG borci...
-
No vidis a tys ho presto neznal a myslel sis, ze se jedna o PC znacku :-).
-
-
-
-
-
-
Vic VYBUCHU, vic STRILENI, mene odbocek, VIC COD povidaaaaaam
-
Pro mě byl MW3 moc zmateční, proto nejsem teda moc rád.
-
Když to vezmu kolem a kolem. CoD 2 skvělá hra, kterou jsem dojel alespoň 2krát. Další hrou ze série byl MF 2, co jsem dokázal jet více než jednou a kde mně příběh vtáhnul. Ale jinak mi to přijde jako podprůměrná série, co se stala pračkou na prachy, kdy DLC je už na každou blbost a za každou blbost se platí. A představa, že na trh přijde clon CoD, tak opravdu není důvod to hrát. Pouze parazitovat na kdysi slavné značce. S taktické akce se stane hurá akce, zabij si 1000 nepřátel, skryj se za bednu a pak vystřílej dalších 1000 nepřátel.
-
Trailer je pěknej, bude asi i hra, ale podle tohoto videa nevypadá ghost recon jako....ghost recon, ale jen jako banda týpků, která jde přes mrtvoly a to moc moc moc moc moc moc moc mrtvol, snad to bude chyba traileru a hra bude opravdu taktická
-
toto je nejaká hra na 3DS/PS2? lebo graficky to vyzerá riadne pozadu