Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
tak to je parádní sra*ka tohleto - nemá vůbec nic společnýho GR... starý dobrý časy sou už pryč... sbohem jednotko Ghost Recon... *7*
-
Alespoň jsou tam civilisti...
Ale jinak bych si fakt už rád zahrál něco pomalejšího, taktičtějšího...
Naposled to byla snad jen OPP2: Red River. -
Původní GR se musí otáčet.... no co, hold klasice.
-
To bude zasa super hra *5* .
Dobry vecer.Volam sa Andy a pozdravujem vas z Vysokych Tatier.Ano som to ja ten slavny admin.Som presvedceny ze to bude skvela hra tak ako MW3.Pri BF3 sa krasne cheatuje, ale MW3 je o niecom inom je to kralovska hra.Moj priatel Ciprian to hra tiez.Ved vcera bol krasny vecer.Ja a moj priatel *14* Cipriško sme si urobili teply caj s medom a hrali sme MW3 az do bieleho rana, a potom sme sa muchlovali *14* U nas v Tatrach je kosa jako na Sibiru.Uz vam napisal ze som najvatsi Admin na svete.Caro mojich prispevkov je v tom, ze za kazdou vetou davam smajla *3* .Proste saom taky.Vela ludi hovori ze som Chuj *13* ,co uz.Ked som bol malicky mamina mi nechala narast dlouhe vlasy, a ja sem stratil identitu.Potom je jasne ze sa mi pacili viacej chalani ako dievcata.Ved najdite si ma na battlelogu mam nick @ndy2305.Som priatelsky mam sice vazny vztah ale peknemu chalanovy neodolam.No k veci.Teraz som pozeral na teplomer. Omfg - 21 stupnov.O tak to by som priatelovy do konecnika nedal *2* .Co teraz hravate ? Ja hram casto Solitaire a tak.
Neviete kde sa daju zohnat nove cheaty do BF3 ? -
-
Kouříš ptáky přes tepláky často?
-
Trapné *7*
-
-
Trailer se mi docela libi. Pokud se jim podari propojit taktickou slozku s rychlejsi akci a podeprit to kdyz uz ne nejak propracovanym pribehem alespon nejakou zajimavou zapletkou a pridaji nejaky ten dramaticky zvrat, ktery je pro takove hry potreba, verim, ze by se vysledek mohl povest.
-
-
on to není ani tak spin-off, spíš něco jako udělal Lucas Indiana Jonesovi posledním filmem - ohnutí přes stůl a opakovaný násilný znesvěcení zadních partií..viz. south park.
Jestli bude furious coop nebo ne je vedlejší, ta hra nikdy neměla vůbec nikoho napadnout. -
-
Je to spin-off, ne regulerni ctvrty dil serie. Nechapu, co na tom hracum vadi kdyz to ma s tou puvodni hrou spolecny pouze nazev (a to jen proto, aby se hra snaz dostala do povedomi hracu) a nijak neovlivnuje dalsi dil serie. Maximalne se tak prodlouzi jeho vyvoj. Tyhle vecne stiznosti fanousku ke spin-offum jejich oblibenych her asi nikdy nepochopim.
-
-
no nejspis nam vadi prave to ze to mas s touhle serii spolecny jen ten nazev ;)
-
-
Ale vzdyt nazev hry nikoho nenuti tu hru hrat. Zvlaste kdyz vyvojari hned hlasi, ze jde o spin-off a odlisnou hratelnosti. Me obcas prijde, jako by si fanousci serie mysleli, ze to snad musi hrat nebo co. A co se tyce nazvu... Napriklad ja jsem fanouskem Falloutu a presto mi pritomnost Fallout Tactics jakozto spin-offu k puvodnim dvema dilum nevadi. Nikdy jsem FT nedohral a nikdy ho uz hrat nebudu, ale fakt, ze vznikl mi nevadi.
-
-
zkus se na to podivat z hlediska fanouska teto serie .. jasne nikdo ho tohle hrat nenuti, ale nikdo mu nenabizi prime pokracovani, ktere by ho uspokojilo .. pocitu, ze misto toho aby udelali to co fanousci chteji, udelaji tohle se proste tezko ubrani (i kdyz to tak byt nemusi a prime pokracovani by nevyslo nezavisle na Future Soldier)
-
-
-
-
-
tohle napíšeš i do příští diskuze o Furious4, úplně to vidim :)
-
-
Pokud myslis tedy ten spinoff k Brothers in Arms tak: 1. Nejsem fanousek Brothers in Arms tak mi jeji 'znesveceni' nevadi, 2. jsem schopny akceptovan spin-off v seriich a tedy i odlisnou hratelnost narozdil od jinych hracu a 3. Furious bude kooperativni zalezitost takze nemam zajem. *3*
-
-
-
Amen
-
TRAPNA hra pro trapny deti. preju ubi at se hodne proda konzolove verze abych mel co hrat na pc zadarmo dekuju .
-
-
hele chlape .. to zas nevim .. rozhodne se ve svym veku (maturoval jsem kdyz uvadeli PS2 :) ...) za dite nepovazuji, ale arkadovou strilecku si rad obcas zahraju (aktualne BF3) a nechci predbihat, ale nejspis zkusim i tohle .. ne vzdy ma clovek cas, chut, energii poustet se do neceho narocnejsiho .. pr u s e r je, ze tech narocnejsich FPS serii je (bylo) tak 5 a jeste i ty jedna po druhe konvertuji .. at si klidne udelaji 10 konzolovych jednoduchych strilecek, ale proc tim hned zrusit serie s nejakou tradici .. FPS muze byt perfektni aniz by mela pribeh, rozsahle open world lokace, milion fancy vychytakek .. uplne staci rozumna AI, dobry pocit ze strelby, jeden barak nebo komplex, cil mise, k tomu ruzne skalovanou odolnost hrace (od jedne kulky=smrt az po arkadovejsi pojeti) ..
-
-
Na dřívějších videích byla nádherně vidět taktika a strategie, ale co jsem viděl videa z poslední doby tak je to jen rychlá akce a scripty, oni tu hru snad celou předělali, no co ubisoft jsem už zavrhl před delší dobou, tohle hrát nebudu
-
-
oprava: to se nehraje, na to se jen kouká a občas vás to nechá něco udělat ala interaktivní film
-
-
Co to je?! *8*
-
Teda, to je ale zaujaty clanek. Je zbytecne si delat takto ostudu. Nedeje se nic desneho, komercni hry se drlaji pro penize a prizpusobuji se tomu, co se libi vetsine. Je to normalni a prirozene. Jestli se vam to melibi, tak jedine co muzete a meli yste delat je osvetu mezi hraci, tepat nesvaty a vyzdvihovat pozitivni veci a snazit se hrace nadchnout pro narocnejsi zanr.
Je osobne mam nejradsi tahove takticke hry. Vrchol tohoto zanru byl pred mnoha lety v podobe ufo enemy unknown, jagged aliance 2 a fallout tactics. A od te doby marne cekam na neco poradneho noveho. Marne, protoze pro platici masu dnesnich hracu je neco takoveho nestravitelne. A tak se s tim musim smirit. -
-
Dobrý trolling... *5*
-
Tak jejdásku, tak je to správně. Se vším se smířit, nerozčilovat se nad tím, nedej bože stávkovat. Perfektní materiál pro ty, co vládnou světu.
Jinak to vidím jako všichni ostatní, jako bych se díval na další CoD klon. Nevím, jestli ještě chci žít na téhle planetě. Ale na tu jejdáskovu bych taky nechtěl. -
-
To je tezka demagogie. Nikdo nepise o smirovani se se vsim, proti spatnym vecem, treba piratstvi, je nutne bojovat. Ale je zbytecne a hloupe narikat nad tim, ze komercni hra podleha komerci. Krome toho uvadim jedine mozne reseni, osveta mezi hraci.
-
-