Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Tohle jsem jeste ochoten překousnout. Ale chci hru, kterou když si dám na obtížnost "těžká" nebo "expert" ať to tomu odpovídá. Ze kdyz mě někdo jednou dvakrát trefí ať mě to opravdu zabije. Ať se protivníci VŮBEC TREFÍ! Jedině tohle pak donutí hráče trošku používat hlavu aby nepřišel o tým. Pamatuju si jak jsem hrál H&D 1 a 2, Ghost Recon 1 s datadisky a fakt se snažil najít nejlepší cestu k tomu jak splnit cíl a minimalizovat nebo nemít ztráty.
Takhle má vypadat hra která chce být vojenskou hrou. -
pápá skvělé sérii.....
-
chapu, ze se pod dobrym jmenem vydavaji nove hry lepe .. ale kdyz chci zmenit zanr tak proc zbytecne nasirat lidi co meli puvodni hry radi .. nejdrive R6, ted tohle, Splinter Cell uz taky pokulhaval .. uvidime jak dopadne Hitman ..
-
Škoda, že ubisoft neumí držet slovo. Podle traileru to mohli klidně nechat jen na konzole, PC hráči by o nic zvláštního nepřišli. Je škoda, že herní série, které si získaly jméno zejména díky své kvalitě, takhle ničí nenažranost vydavatelských studií...
-
ehm..coze? Nebyla Ghost Racon takticka akce? nebo si to snad s necim pletu?
-
už jsem fakt alergický na to brrrrrmm.. jak filmy, tak hry..to neumí dát do traileru normální hudbu?
-
To že se MW3 prodává chápu, ale že se od něj inspirují ostatní hry, to ne.
-
-
kdyz sousedovi budou ryby brat na musky tak zahodis sve zizaly a zkusis musky taky ..
-
-
Ja to rikam porad... veset marketaky za koule do pruvanu.
-
Jej, to vypada strasne consoloidne :/
-
-
Vzdyt to chteli, je to i v nadpisu *15*
-
-
hm dalsi serie zkoncila